Sheffield Hallam University
Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος International Tourism and Hospitality Business Management with Foundation Year BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
71 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £25000 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £21500 - £26000 £24000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26506 £24514 £28116
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24888 - £29177 £18792 - £27897 £20130 - £32846

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλείστε να ελέγχετε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam για τις τελευταίες πληροφορίες.

Περίληψη μαθήματος

 • Σπουδάστε το έτος ίδρυσης και, στη συνέχεια, προχωρήστε σε πτυχίο με βιομηχανική διαπίστευση από το Ινστιτούτο Διαχείρισης Τουρισμού (TMI) και το Ινστιτούτο Φιλοξενίας (IoH).
 • Μελετήστε τις βασικές αρχές του παγκόσμιου τουρισμού και των επιχειρήσεων φιλοξενίας.
 • Αναπτύξτε ζωτικές δεξιότητες στο μάρκετινγκ, την ηγεσία και τη διαχείριση έργων.
 • Αξιοποιήστε ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό, απόκτηση εμπειριών και εκμάθηση μιας γλώσσας.
 • Παραδώστε ένα έργο συμβούλου για έναν πελάτη του τουρισμού ή της φιλοξενίας.
 • Δημιουργήστε το δίκτυό σας μέσω των διαπιστεύσεων των επαγγελματικών μας φορέων και του Institute of Travel and Tourism.

Σε αυτό το μάθημα θα αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ικανότητα στον τομέα της φιλοξενίας και τη στρατηγική σας σκέψη στην ανάπτυξη του τουρισμού. Θα γίνετε ένας κοινωνικά ευαισθητοποιημένος επαγγελματίας διαχείρισης που θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις αυριανές προκλήσεις βιωσιμότητας και στις ανάγκες των πελατών.

Πώς μαθαίνετε

Όλα τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα γύρω από ένα σύνολο βασικών αρχών που βασίζονται στην επαφή σας με τον κόσμο, στη συνεργασία με άλλους, στην πρόκληση να σκέφτεστε με νέους τρόπους και στην παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος στο οποίο μπορείτε να αναπτυχθείτε.

Το μάθημα είναι κατάλληλο αν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις εισαγωγής για το μάθημα BSc (Hons) International Tourism with Hospitality Business Management ή αν θέλετε επιπλέον προετοιμασία πριν ξεκινήσετε σπουδές επιπέδου πτυχίου. Μοιράζεστε το πρώτο έτος με άλλους φοιτητές του Foundation Year του Sheffield Business School και στη συνέχεια προχωράτε στο πτυχίο.

Μαθαίνετε από τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, που συχνά περιλαμβάνουν την έρευνα των καθηγητών σας. Αναπτύσσετε επίσης τις δικές σας ερευνητικές δεξιότητες καθώς προχωράτε από την ακαδημαϊκή ανάγνωση και συγγραφή στο πρώτο έτος στο σχεδιασμό, τη διεξαγωγή, την παρουσίαση και τον προβληματισμό σχετικά με τη δική σας έρευνα στο τελευταίο έτος.

Μαθαίνεις μέσα από

 • διαλέξεις
 • σεμινάρια
 • πρακτικά έργα σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης
 • εργαστήρια
 • ερευνητικά έργα
 • συμβουλευτικά έργα
 • κατευθυνόμενες μαθησιακές δραστηριότητες εκτός μαθημάτων
 • δοκίμια
 • παρουσιάσεις
 • Επισκέπτες ομιλητές
 • επαγγελματικό e-portfolio

Στο έτος ίδρυσης, θα μελετήσετε ευρύτερα επιχειρηματικά θέματα, ενώ παράλληλα θα εξειδικευτείτε στον τομέα που έχετε επιλέξει. Θα μάθετε χρήσιμες δεξιότητες, όπως η ακαδημαϊκή συγγραφή, θα εργαστείτε σε διαφορετικές ομάδες και θα μάθετε να αξιοποιείτε μια μεγάλη ποικιλία πηγών δεδομένων. Με τον τρόπο αυτό, θα προετοιμαστείτε πλήρως για προπτυχιακές σπουδές.

Εφαρμοσμένη μάθηση

Πρακτική άσκηση

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια ετήσια πρακτική άσκηση στο τέταρτο έτος σπουδών σας. Αυτό σας προσφέρει μια πραγματική εμπειρία που θα σας προετοιμάσει για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.

Πρόσφατες τοποθετήσεις περιλαμβάνουν τη Disneyland στη Φλόριντα, ξενοδοχεία και θέρετρα στην Αμερική, τον Καναδά, την Ισπανία, τη Γαλλία, το Ντουμπάι και τις Μαλδίβες, καθώς και με εθνικούς και περιφερειακούς οργανισμούς διαχείρισης προορισμών, όπως το Ολλανδικό Συμβούλιο Τουρισμού και Συνεδρίων, το Τμήμα Τουρισμού της Νήσου Μαν, το Visit Peak District και το Derbyshire, καθώς και για μεγάλους ταξιδιωτικούς πράκτορες, όπως η TUI και η Sunvil.

Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε ένα εξάμηνο "Μάθηση στο χώρο εργασίας", όπου εργάζεστε και σπουδάζετε ταυτόχρονα, με τα ακαδημαϊκά μαθήματα να διεξάγονται εξ αποστάσεως κατά τη διάρκεια των καθορισμένων περιόδων μελέτης κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης. Αυτό αναγνωρίζεται από το Πανεπιστήμιο ως πρακτική άσκηση και σας προσφέρει έναν πιο γρήγορο τρόπο να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και να αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία σε τέσσερα αντί για πέντε χρόνια, ενώ αποφοιτάτε με την ένδειξη "πρακτική άσκηση" στον τίτλο σπουδών σας για να ενισχύσετε τις προοπτικές απασχόλησής σας.

Ευκαιρίες δικτύωσης

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα έχετε συχνές επαφές με ενδιαφερόμενους φορείς του τουρισμού και της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Πολλές ενότητες περιλαμβάνουν προσκεκλημένους ομιλητές της βιομηχανίας και θα επωφεληθείτε από μια στενή σχέση με τη βιομηχανία μέσω του βιομηχανικού δικτύου των μελών του προσωπικού μας, της σύνδεσης με το Ινστιτούτο Διαχείρισης Τουρισμού και του δικτύου αποφοίτων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Tourism and Hospitality Business Management with Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

77% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
6% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
2% Διοικητικά επαγγέλματα
2% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
1% Διδάσκοντες επαγγελματίες
1% Επαγγέλματα πωλήσεων
1% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
1% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

**Παράδοση μαθημάτων, πρακτική**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε βαθμολογία IELTS 6,0 με τουλάχιστον 5,5 σε όλες τις δεξιότητες ή ισοδύναμο.

Υποτροφίες, εκπτώσεις και υποτροφίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Tourism and Hospitality Business Management with Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15860 έτος 1
Διεθνή £15860 έτος 1
EU £16655 έτος 1
Διεθνή £16655 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2024/2025 ρυθμίζονται από τη βρετανική κυβέρνηση και δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Ενδεικτικά, τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/2024 είναι 9.250 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Τα δίδακτρα για τους φοιτητές από το εξωτερικό/ΕΕ που ξεκινούν σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/24 είναι 16.655 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation
 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 315 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

προπτυχιακοί φοιτητές:
21265
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5175
:
26440
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 4440 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University
 • Why I love Sheffield
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 8% 6% £12300 106 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Διοίκηση Τουρισμού) - Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 3% 23% £15750 124 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 23% £15100 108 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Σπουδές Διοίκησης BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £32100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης