Sheffield Hallam University
Διεθνής Διοίκηση Φιλοξενίας MSc
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος International Hospitality Management MSc στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
71 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £25000 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £21500 - £26000 £24000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26506 £24514 £28116
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24888 - £29177 £18792 - £27897 £20130 - £32846

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλώ ελέγξτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam για τις τελευταίες πληροφορίες.

Περίληψη μαθήματος:

 • Αναζήτηση και ανάπτυξη βαθιάς γνώσης και κατανόησης των θεωριών διαχείρισης και των εξειδικευμένων πτυχών των επιχειρήσεων φιλοξενίας.
 • Κριτική αξιολόγηση και εφαρμογή των εννοιών σε προβλήματα και ζητήματα της διεθνούς βιομηχανίας φιλοξενίας.
 • Να διερευνήσετε τα δικά σας συστήματα αξιών και πεποιθήσεων και να ανταλλάξετε ιδέες με συναδέλφους από διάφορα υπόβαθρα, προωθώντας έτσι τη διεθνοποίηση.
 • Ανάπτυξη ερευνητικών δεξιοτήτων που θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε σε ερευνητικά πτυχία ή να αναλάβετε συμβουλευτική.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει το θεωρητικό υπόβαθρο, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες που απαιτούνται για να γίνετε επιτυχημένοι ηγέτες στον κλάδο της φιλοξενίας.

Πώς μαθαίνετε:

Όλα τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα γύρω από ένα σύνολο βασικών αρχών που βασίζονται στην επαφή σας με τον κόσμο, στη συνεργασία με άλλους, στην πρόκληση να σκέφτεστε με νέους τρόπους και στην παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος στο οποίο μπορείτε να αναπτυχθείτε.

Το μάθημα σχεδιάζεται και παρέχεται από μια ομάδα έμπειρου στον κλάδο ακαδημαϊκού προσωπικού με διεθνή προσανατολισμό, προσελκύοντας φοιτητές από όλο τον κόσμο. Υποστηρίζεστε στην ανάπτυξη ενός ευρέος φάσματος επαγγελματικών, τεχνικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που απαιτούνται από τον κλάδο. Αποκτάτε το θεωρητικό υπόβαθρο, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες για να γίνετε ένας επιτυχημένος ηγέτης στον κλάδο της φιλοξενίας.

Μαθαίνετε μέσω:

 • προσωπικές εμπειρίες
 • εικονικά ή προσομοιωμένα ενεργά ή βιωματικά εργαστήρια
 • σεμινάρια
 • φροντιστήρια
 • επιτόπιες επισκέψεις

Εφαρμοσμένη μάθηση - Πρακτική άσκηση

Η διαδρομή της εργασιακής εμπειρίας περιλαμβάνει πρακτική άσκηση 6-12 μηνών (έναρξη μόνο τον Σεπτέμβριο) στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης βελτιώνετε τις πρακτικές σας δεξιότητες διαχείρισης και την απασχολησιμότητά σας, αποκτώντας πραγματική εμπειρία στη βιομηχανία.

Σας βοηθάμε να εξασφαλίσετε μια θέση πρακτικής άσκησης, διοργανώνοντας εργαστήρια για την απασχολησιμότητα και διαθέτουμε ειδική ομάδα για την πρακτική άσκηση που σας υποστηρίζει. Παλαιότεροι φοιτητές μας έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση σε παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα της φιλοξενίας, όπως το Ritz Carlton, το The Gleneagles Hotel, τα ξενοδοχεία Hilton, το JW Marriott και το Intercontinental Hotels Group, συμπεριλαμβανομένων των Holiday Inns και Crown Plaza Hotels.

Ζωντανά έργα

Το μάθημα περιλαμβάνει προσκεκλημένους ομιλητές από εμπειρογνώμονες του κλάδου, τη χρήση και εξοικείωση με διαδικτυακές και βιντεοσκοπημένες τεχνολογίες, εκδρομές και την ευκαιρία συμμετοχής σε πραγματικά συμβουλευτικά έργα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Hospitality Management MSc από Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

77% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
6% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
2% Διοικητικά επαγγέλματα
2% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
1% Διδάσκοντες επαγγελματίες
1% Επαγγέλματα πωλήσεων
1% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
1% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

**Εργασία μαθήματος** **Πρακτικά**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Hospitality Management, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο με άριστα ή αναγνωρισμένο ισοδύναμο προσόν.

Χαιρετίζουμε τις αιτήσεις ατόμων με σημαντική διοικητική εμπειρία, αλλά δεν έχουμε τις συνήθεις προϋποθέσεις εισόδου. Ενδέχεται να σας καλέσουμε σε συνέντευξη για να συζητήσουμε το ιστορικό, την εμπειρία και τα προσόντα σας. Μέσω της πιστοποίησης προηγούμενης μάθησης (APL), μπορεί να είστε σε θέση να διεκδικήσετε την είσοδό σας με πιστωτικές μονάδες ή απαλλαγές βάσει των υφιστάμενων προσόντων, γνώσεων και εμπειριών σας. Ενδέχεται επίσης να μπορείτε να διεκδικήσετε πιστωτικές μονάδες, οι οποίες μπορούν να μειώσουν το χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση των προσόντων σας στο Sheffield Hallam.

Διαδρομή εργασιακής εμπειρίας

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε βαθμολογία IELTS 6,5 με ελάχιστο 6,0 σε όλες τις δεξιότητες ή ισοδύναμο.

Διαδρομή χωρίς εργασιακή εμπειρία

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε βαθμολογία IELTS 6.0 με τουλάχιστον 5.5 σε όλες τις δεξιότητες ή ισοδύναμο.

Εάν η γνώση της αγγλικής γλώσσας σας είναι σήμερα κάτω από το απαιτούμενο επίπεδο, σας συνιστούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε ένα προπαρασκευαστικό μάθημα αγγλικών του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam, το οποίο θα σας επιτρέψει να επιτύχετε ισοδύναμη βαθμολογία αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 315 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

προπτυχιακοί φοιτητές:
21265
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5175
:
26440
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας": 4440 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • Why I love Sheffield
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
International Hospitality Management MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Τουρισμού και Φιλοξενίας MA Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £18150 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού και φιλοξενίας MSc Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διοίκηση Φιλοξενίας με Ψηφιακή Καινοτομία MSc Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- - - - - Γκίλντφορντ Online πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού και φιλοξενίας MSc Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
- - - - - Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διοίκηση Φιλοξενίας MSc Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
International Hospitality Management MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού MSc Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17000 - - Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής διαχείριση ξενοδοχείων MBA Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £15000 - Κάρντιφ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης