Sheffield Hallam University
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός BA (Hons)
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Interior Architecture and Design BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Δημοσιογραφία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
60 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Δημοσιογραφία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21500 £21000 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25000 £15500 - £25000 £19500 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Δημοσιογραφία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22011 £20901 £24871
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25034 £16859 - £25435 £19876 - £30908

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλώ ελέγξτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam για τις τελευταίες πληροφορίες.

Περίληψη μαθήματος

 • Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας δίπλα σε σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες και μηχανικούς
 • Παραγωγή εξελιγμένων αρχιτεκτονικών λύσεων με γνώμονα τη σύγχρονη σχεδιαστική σκέψη
 • Μάθετε τα τελευταία μέσα και την τρισδιάστατη τεχνολογία για την επικοινωνία χωρικών και τεχνικών πληροφοριών
 • Ανταποκριθείτε σε ειδικές εντολές για το σχεδιασμό περιβαλλόντων χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμων περιβαλλόντων.
 • Δημιουργήστε ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο και εκθέστε το σε επαγγελματίες του κλάδου στο Future Now Festival of Creativity.

Θα γίνετε μέλος μιας κοινότητας στούντιο χωρίς αποκλεισμούς και με συνεργασία, όπου θα μαθαίνετε δημιουργικά δίπλα σε ειδικούς του κλάδου. Στο τέλος του κύκλου σπουδών, θα έχετε τις επαγγελματικές δεξιότητες και γνώσεις για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στην εσωτερική αρχιτεκτονική και να σχεδιάσετε βιώσιμους χώρους για ποικίλα κοινά.

Δημιουργική ιδιότητα μέλους του Ηνωμένου Βασιλείου

Είμαστε μέλη του Creative UK, πράγμα που σημαίνει ότι οι φοιτητές τέχνης και σχεδιασμού μας είναι επίσης μέλη μέχρι να αποφοιτήσουν. Με 10.000 μέλη στο δίκτυό του, το Creative UK εκπροσωπεί, υπερασπίζεται και υποστηρίζει τις δημιουργικές βιομηχανίες του Ηνωμένου Βασιλείου, υποστηρίζοντας τα θέματα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για τις δημιουργικές κοινότητες.

Πώς μαθαίνετε

Όλα τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα γύρω από ένα σύνολο βασικών αρχών που βασίζονται στην εμπλοκή σας με τον κόσμο, στη συνεργασία με άλλους, στην πρόκληση να σκέφτεστε με νέους τρόπους και στην παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος στο οποίο μπορείτε να αναπτυχθείτε.

Μέσω της διδασκαλίας μας, ξεδιπλώνουμε τις δυνατότητές σας να συνεισφέρετε ως δημιουργικός στοχαστής και δημιουργός και να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας στην πρακτική της τέχνης, τον πολιτισμό, την κοινωνία και τα συστήματα ζωής. Η μάθησή σας θα ενημερώνεται από ειδικούς στον σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική και τη μηχανική - μια ευέλικτη προσέγγιση που παρέχει λεπτομερή κατανόηση των τεχνικών απαιτήσεων που μπορείτε να εφαρμόσετε σε διάφορα περιβάλλοντα.

Εφαρμόζουμε μια ολιστική και προσωποκεντρική προσέγγιση στην αξιολόγηση για να υποστηρίξουμε τη δημιουργική σας ανάπτυξη, σεβόμενοι παράλληλα τους διαφορετικούς τρόπους μάθησης των ανθρώπων.

Βασικά θέματα

Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τεχνικών έρευνας και σχεδιασμού θα μάθετε πώς να παράγετε εξελιγμένες λύσεις με βάση την τρέχουσα σχεδιαστική σκέψη. Θα ενθαρρυνθείτε να καλλιεργήσετε τη δική σας ατομική σχεδιαστική προσέγγιση για τη δημιουργία περιβαλλόντων που συνδυάζουν την αισθητική με τη λειτουργία. Και θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε χώρους που προάγουν τη συμμετοχικότητα, την εργονομία και τη βιωσιμότητα.

Μέσω της μάθησης στο στούντιο, θα ασχοληθείτε με διάφορες πτυχές του κλάδου - θα εξερευνήσετε πραγματικά ζητήματα και θα κατανοήσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το επάγγελμα, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα και την τρισδιάστατη τεχνολογία, θα μάθετε πώς να επικοινωνείτε χωρικές και τεχνικές πληροφορίες.Θα αναπτύξετε επίσης βασικές επαγγελματικές δεξιότητες, όπως η διεπιστημονική συνεργασία και η επικοινωνία, που θα σας επιτρέψουν να ευδοκιμήσετε σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων.

Υποστήριξη μαθημάτων

Καθ' όλη τη διάρκεια της μαθησιακής σας διαδρομής, θα έχετε μια σειρά από εξειδικευμένη υποστήριξη για την προσωπική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας εξέλιξη, όπως:

 • Πρόσβαση στο Κέντρο Δεξιοτήτων μας με ατομικές συναντήσεις και διαδικτυακούς πόρους που θα σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό και τη διάρθρωση των εργασιών σας.
 • Πρόσβαση σε χώρους γραφείων και στούντιο, εργαστήρια εμπειρογνωμόνων, ευκαιρίες ελεύθερου επαγγελματία και ένα τεράστιο επιχειρηματικό δίκτυο που μπορείτε να αξιοποιήσετε
 • Δραστηριότητες απασχολησιμότητας ειδικά για τον κλάδο και υποστήριξη σταδιοδρομίας για έως και πέντε χρόνια μετά την αποφοίτησή σας

Πρακτική άσκηση

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια ετήσια πρακτική άσκηση (τουλάχιστον 25 εβδομάδες) ή πολλαπλές πρακτικές ασκήσεις πριν από το τελευταίο έτος σπουδών σας. Αυτό σας προσφέρει πολύτιμη εργασιακή εμπειρία που θα σας προετοιμάσει για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία και θα σας επιτρέψει να αποφοιτήσετε με ένα εφαρμοσμένο επαγγελματικό δίπλωμα για να το προσθέσετε στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Προηγούμενοι σπουδαστές έχουν εξασφαλίσει πρακτική άσκηση σε εταιρείες όπως οι YourStudio, Mynt Design και Fosters Partners και έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στο εξωτερικό στο Ντουμπάι, τη Μελβούρνη, το Λος Άντζελες και τη Νέα Ζηλανδία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Interior Architecture and Design BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

30% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
15% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Νομικοί επαγγελματίες
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες μηχανικοί

**Εργασία μαθήματος**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

This must include at least 64 points from two A levels, or equivalent BTEC National qualifications (to include a relevant subject such as Art or Design). For example: BBC-BBB at A Level, DDM in BTEC Extended Diploma, Merit overall from a T Level Qualification, or a combination of qualifications (which may include AS levels, EPQ and general studies).

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Βαθμολογία IELTS 6,0 με ελάχιστο 5,5 σε όλες τις δεξιότητες ή ισοδύναμο.

IELTS (Academic) 6

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε βαθμολογία IELTS 6,0 με τουλάχιστον 5,5 σε όλες τις δεξιότητες ή ισοδύναμο.

IELTS (Academic) 6

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε βαθμολογία IELTS 6,0 με τουλάχιστον 5,5 σε όλες τις δεξιότητες ή ισοδύναμο.

Υποτροφίες, εκπτώσεις και υποτροφίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInterior Architecture and Design, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15860 έτος 1
Διεθνή £15860 έτος 1
EU £16655 έτος 1
Διεθνή £16655 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που θα ξεκινήσουν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2024/2025 ρυθμίζονται από τη βρετανική κυβέρνηση και δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Ενδεικτικά, τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/2024 είναι 9.250 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Τα δίδακτρα για τους φοιτητές από το εξωτερικό/ΕΕ που ξεκινούν σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/24 είναι 16.655 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός

  • #23 
  • #30 
  Αρχιτεκτονική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #27 
  • #35 
  Αρχιτεκτονική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 315 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

προπτυχιακοί φοιτητές:
21265
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5175
:
26440
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αρχιτεκτονική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • Why I love Sheffield
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
79% 0% 7% £17500 126 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική / Αρχιτεκτονική (διεθνής) (RIBA Part 1) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 10% 23% £16500 153 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου (με θεμελίωση) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένα έτη ίδρυσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική (με έτος πρακτικής άσκησης) BArch (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
81% 0% 3% £27250 178 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (με προπαρασκευαστικό εξάμηνο) BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £19250 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτική αρχιτεκτονική με μηχανική ωκεανών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης