Sheffield Hallam University
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων MSc
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος Construction Project Management MSc στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
71 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £25000 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £21500 - £26000 £24000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26506 £24514 £28116
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24888 - £29177 £18792 - £27897 £20130 - £32846

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλώ ελέγξτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam για τις τελευταίες πληροφορίες.

Περίληψη μαθήματος

 • Εκμάθηση βασικών διοικητικών δεξιοτήτων και γνώσεων που απαιτούνται για μια σειρά από ρόλους διαχείρισης κατασκευαστικών έργων.
 • Ανάπτυξη γνώσεων και γνώσεων για τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την προμήθεια, την ανάπτυξη και τη διαχείριση, τόσο από υλικοτεχνική όσο και από συμβατική άποψη, ενός ευρέος φάσματος κατασκευαστικών έργων.
 • Κατανόηση της δυναμικής του κλάδου και των θεμελιωδών οικονομικών αρχών, της κριτικής σκέψης και της ανάλυσης, προκειμένου να διαχειρίζεστε το πλαίσιο στο οποίο υπάρχουν τα έργα.

Πρόκειται για ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα μετατροπής για κατόχους πρώτου πτυχίου από άσχετους κλάδους και υφιστάμενους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν Chartered Surveyors μέσω του Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) και του Chartered Institute of Building (CIOB).

Πώς μαθαίνετε

Όλα τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα γύρω από ένα σύνολο βασικών αρχών που βασίζονται στην εμπλοκή σας με τον κόσμο, στη συνεργασία με άλλους, στην πρόκληση να σκέφτεστε με νέους τρόπους και στην παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος στο οποίο μπορείτε να αναπτυχθείτε.

Θα επωφεληθείτε από μια σειρά "βιωματικών" τεχνικών διδασκαλίας, μάθησης και αξιολόγησης με αναστοχασμό. Το μάθημα είναι πρακτικό - θα συνεργάζεστε συχνά με άλλους σπουδαστές στο μάθημα Διαχείριση Κατασκευαστικών Έργων και στους ευρύτερους κλάδους του δομημένου περιβάλλοντος.

Μαθαίνεις μέσα από

 • διαλέξεις και σεμινάρια
 • φροντιστήρια και διάλογος
 • παρουσιάσεις
 • επιτόπιες επισκέψεις
 • επισκέπτες ομιλητές
 • έργα
 • βιωματική μάθηση και παιχνίδια ρόλων

Εφαρμοσμένη μάθηση Πρακτική άσκηση

Η διαδικασία απόκτησης εργασιακής εμπειρίας περιλαμβάνει 12μηνη πρακτική άσκηση. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης βελτιώνετε τις πρακτικές σας δεξιότητες διαχείρισης και την απασχολησιμότητά σας, αποκτώντας πραγματική εμπειρία στη βιομηχανία.

Ζωντανά έργα

Θα ολοκληρώσετε εντατικές εβδομάδες μελέτης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε σε σύνθετες, επαγγελματικές εργασίες με άλλους φοιτητές - ενισχύοντας περαιτέρω την επαγγελματική σας εμπειρία.

Εκδρομές στο πεδίο

Προηγουμένως το διεθνές έργο πραγματοποιήθηκε στον Καναδά, με τη βοήθεια διεθνών εταιρειών. Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε και να εργαστείτε στο εξωτερικό και να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία από το εκπαιδευτικό περιβάλλον - με τη δυνατότητα χρηματοδότησης από το Erasmus για την υποστήριξη των δαπανών για σπουδές στο εξωτερικό.

Ευκαιρίες δικτύωσης

Το περιεχόμενο του μαθήματός μας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Chartered Institute of Building (CIOB) και του Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) και αντανακλά επίσης τις μακροχρόνιες σχέσεις μας με εργοδότες του κλάδου που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση και αποφοίτους.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Construction Project Management MSc από Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

77% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
6% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
2% Διοικητικά επαγγέλματα
2% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
1% Διδάσκοντες επαγγελματίες
1% Επαγγέλματα πωλήσεων
1% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
1% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

**Εργασία μαθήματος** **Εξετάσεις** **Πρακτικά**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςConstruction Project Management, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

**Ελάχιστο 2:2 πτυχίο ή ισοδύναμο πτυχίο σε οποιαδήποτε ειδικότητα**

Καλωσορίζουμε αιτήσεις από υποψηφίους που μπορεί να μην πληρούν τις ακριβείς ακαδημαϊκές προϋποθέσεις εισόδου, αλλά έχουν σημαντική σχετική εμπειρία.Κατά την υποβολή της αίτησης, θα παραπεμφθείτε στον υπεύθυνο του μαθήματός μας, ο οποίος θα αξιολογήσει την εμπειρία σας, κάτι που μπορεί να περιλαμβάνει μια ανεπίσημη συζήτηση είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω άλλων μέσων.

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, συνήθως χρειάζεστε συνολική βαθμολογία IELTS 6,5 με ελάχιστο 6,0 σε όλες τις άλλες δεξιότητες ή ισοδύναμο αποτέλεσμα. Εάν η γνώση της αγγλικής γλώσσας σας είναι σήμερα κάτω από το IELTS 6,5, σας συνιστούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο ενός προπαρασκευαστικού μαθήματος αγγλικών του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam, το οποίο θα σας επιτρέψει να επιτύχετε ισοδύναμη βαθμολογία αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 315 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

προπτυχιακοί φοιτητές:
21265
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5175
:
26440
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διαχείριση Κατασκευής Έργων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University
 • Why I love Sheffield

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Δομικός σχεδιασμός και διαχείριση κατασκευών MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £15800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών και διεθνής ανάπτυξη MSc Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £26950 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών και οικονομικά MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών MSc Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £26950 - Ρέντινγκ Oncampus μερική απασχόληση
Δομοστατικός σχεδιασμός και διαχείριση κατασκευών με βιωσιμότητα MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £8690 - - Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £10100 - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση
Πολιτικός μηχανικός και διαχείριση κατασκευών MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - - - Ντέρμπι Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων MSc Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- - - - - - Oncampus μερική απασχόληση
Προχωρημένη Διοίκηση Μηχανικών: Διαχείριση κατασκευών MSc Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης