Royal Holloway, University of London
Κοινωνική Εργασία (μεταπτυχιακές σπουδές) Πανεπιστημιούπολη Κεντρικού Λονδίνου MSc (PG)
Royal Holloway, University of London - Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 135 αποφοίτους Social Work (Postgraduate Entry) Central London Campus MSc (PG) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Ιστορία από το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Ιστορία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
88 /100
135 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ιστορία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ιστορία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £23500 £29500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £18500 - £28500 £24500 - £36000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ιστορία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24582 £22856 £27697
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20570 - £28247 £17647 - £28615 £20983 - £35780

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών λειτουργεί σε στενή συνεργασία με φορείς κοινωνικής εργασίας και κοινωνικής φροντίδας και τοπικές αρχές που εδρεύουν στις εσωτερικές και εξωτερικές συνοικίες του Λονδίνου, καθώς και σε γειτονικές κομητείες, όπου θα επωφεληθείτε από δύο πρακτικές μαθησιακές τοποθετήσεις - βιώνοντας τον κόσμο της κοινωνικής εργασίας από πρώτο χέρι, μαθαίνοντας από την άμεση πρακτική εξάσκηση με ειδικευμένους επαγγελματίες, χρήστες υπηρεσιών, φροντιστές και άλλους επαγγελματίες. Η πρακτική μάθηση ενσωματώνεται με τη διδασκαλία και τη μάθηση στο κολέγιο καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Ο συνδυασμός διδακτικού και πρακτικού προγράμματος σπουδών καταρρίπτει τους φραγμούς μεταξύ πρακτικής, πολιτικής και έρευνας, πράγμα που σημαίνει ότι θα βγείτε από το πρόγραμμα ως ένας κριτικά στοχαστικός επαγγελματίας που μπορεί να εργαστεί για τους πιο ευάλωτους στην κοινωνία μέσα σε ένα αντι-καταπιεστικό πλαίσιο.

Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας έχει μακρόχρονη παράδοση στην παροχή άριστης εκπαίδευσης και κατάρτισης στην κοινωνική εργασία και έχει παράξει ένα ευρύ φάσμα ερευνών που έχουν ασκήσει μεγάλη επιρροή στην ανάπτυξη της πρακτικής της κοινωνικής εργασίας.

Με την ολοκλήρωση του ΠΜΣ, θα έχετε προχωρημένες γνώσεις: κοινωνιολογία, ψυχολογία, κοινωνική πολιτική και δίκαιο και την εφαρμογή τους στην πρακτική της κοινωνικής εργασίας τη συμβολή και την εφαρμογή της κοινωνικής έρευνας στις θεωρίες και την πρακτική της κοινωνικής εργασίας το εύρος των θεσμοθετημένων, εθελοντικών και ιδιωτικών οργανισμών πρόνοιας στο πλαίσιο των οργανισμών κοινωνικής εργασίας και στο περιβάλλον υγείας, στέγασης και εκπαίδευσης το φάσμα των θεωριών και μεθόδων που απαιτούνται για την αποτελεσματική πρακτική της κοινωνικής εργασίας η κοινωνική και ατομική προέλευση ενός τυπικού φάσματος αναγκών που παρουσιάζονται στους οργανισμούς κοινωνικής εργασίας αξίες και δεοντολογία που αφορούν την πρακτική της κοινωνικής εργασίας με βάση την κοινωνική δικαιοσύνη η σημασία των ανισοτήτων και των διαφορών στην εργασία με οργανισμούς και χρήστες κοινωνικών υπηρεσιών η σηµασία της πολιτισµικής ποικιλοµορφίας και της πρακτικής κατά των διακρίσεων στην εργασία µε οργανώσεις, χρήστες υπηρεσιών και φροντιστές.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Social Work (Postgraduate Entry) Central London Campus MSc (PG) από Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

22% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
13% Επαγγέλματα πωλήσεων
8% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
8%
7% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
4% Στοιχειώδη επαγγέλματα
4% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
3% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
3% Διοικητικά επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η αξιολόγηση πραγματοποιείται με διάφορες μεθόδους, όπως εργασίες, εξετάσεις, παρουσιάσεις και διπλωματική εργασία. 30.Οι ημέρες για τις δεξιότητες κοινωνικής εργασίας ενσωματώνονται σε όλο το διετές πρόγραμμα. Οι σπουδαστές πρέπει επίσης να ολοκληρώσουν επιτυχώς μία πρακτική άσκηση διάρκειας 70 ημερών και μία πρακτική άσκηση διάρκειας 100 ημερών και να παρακολουθήσουν όλες τις υποχρεωτικές συνεδρίες δεξιοτήτων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • (minimum 7.0 in Writing)
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSocial Work (Postgraduate Entry) Central London Campus, MSc (PG), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Κοινωνική Εργασία (μεταπτυχιακές σπουδές) Πανεπιστημιούπολη Κεντρικού Λονδίνου MSc (PG)

Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £19100 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Διεθνή £19100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Θα χρειαστεί να ταξιδέψετε από και προς τις θέσεις πρακτικής άσκησης και ίσως θελήσετε να υποβάλετε αίτηση για υποτροφία από το NHS για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς.

Πώς θα το πληρώσω; Μάθετε περισσότερα για τις επιλογές χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων των δανείων, των επιχορηγήσεων, των υποτροφιών και των υποτροφιών.

Αυτά τα δίδακτρα ισχύουν για τους φοιτητές που εγγράφονται με πλήρη φοίτηση. Οι σπουδαστές που σπουδάζουν με τη συνήθη δομή σπουδών μερικής απασχόλησης για δύο έτη χρεώνονται με το 50% του ισχύοντος τέλους πλήρους απασχόλησης για κάθε έτος σπουδών.

Όλα τα μεταπτυχιακά δίδακτρα υπόκεινται σε πληθωριστικές αυξήσεις. Αυτό σημαίνει ότι το συνολικό κόστος των σπουδών μέσω μερικής φοίτησης είναι ελαφρώς υψηλότερο από τις σπουδές πλήρους φοίτησης σε ένα έτος. Η πολιτική του Royal Holloway είναι ότι τυχόν αυξήσεις στα δίδακτρα δεν θα υπερβαίνουν το 5% για τους συνεχιζόμενους φοιτητές. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στους όρους και τις προϋποθέσεις μας. Σημειώστε ότι για τα ερευνητικά μαθήματα, υιοθετούμε το ελάχιστο επίπεδο διδάκτρων που συνιστάται από τα ερευνητικά συμβούλια του Ηνωμένου Βασιλείου για τα δίδακτρα στο σπίτι. Κάθε χρόνο, το επίπεδο διδάκτρων προσαρμόζεται σύμφωνα με τον πληθωρισμό (επί του παρόντος, το μέτρο που χρησιμοποιείται είναι ο αποπληθωριστής του ΑΕΠ του Υπουργείου Οικονομικών). Τα τέλη που εμφανίζονται εδώ υπόκεινται επομένως σε αλλαγές και συνήθως επιβεβαιώνονται την άνοιξη του έτους εισαγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ενδεικτικό τέλος του Συμβουλίου Έρευνας, ανατρέξτε στον δικτυακό τόπο του RCUK.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσε ότι οι υπήκοοι της ΕΕ δεν είναι πλέον επιλέξιμοι να πληρώνουν τα ίδια δίδακτρα με τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου, ούτε να είναι επιλέξιμοι για χρηματοδότηση από την Εταιρεία Φοιτητικών Δανείων. Αυτό σημαίνει ότι θα ταξινομείστε ως διεθνής φοιτητής. Στο Royal Holloway, επιθυμούμε να υποστηρίξουμε τους φοιτητές που επηρεάζονται από αυτή την αλλαγή στο καθεστώς κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης. Για τους επιλέξιμους φοιτητές της ΕΕ που ξεκινούν το μάθημά τους σε εμάς κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023/24, θα χορηγήσουμε υποτροφία μείωσης των διδάκτρων που αντιστοιχεί στο 30% της διαφοράς μεταξύ των διδάκτρων του Ηνωμένου Βασιλείου και των διεθνών διδάκτρων για το μάθημά σας. Αυτό θα ισχύει για τη διάρκεια των μαθημάτων σας. Μάθετε περισσότερα

Το εκτιμώμενο αυτό κόστος αφορά τις σπουδές στο συγκεκριμένο πτυχίο στο Royal Holloway κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022/23 και περιλαμβάνεται ως οδηγός. Δεν έχουν συμπεριληφθεί δαπάνες, όπως διαμονή, διατροφή, βιβλία και άλλο εκπαιδευτικό υλικό και εκτυπώσεις.

Οι παραπάνω πληροφορίες για τις αμοιβές είναι μόνο ενδεικτικές

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #46 
  • #401 
  Κοινωνικές επιστήμες
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ιδρύθηκε το 1886 και βρίσκεται στο προαστιακό περιβάλλον του Egham, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Η πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί την εντυπωσιακή Πινακοθήκη της βικτοριανής εποχής, η οποία λειτουργεί ως μουσείο για μια συλλογή έργων τέχνης υψηλής αξίας. Το κτίριο Founder's Building του Royal Holloway είναι το κύριο χαρακτηριστικό της πανεπιστημιούπολης, όπου οι φοιτητές θα μπορούν να βρουν τη διαμονή τους στις εγκαταστάσεις του, καθώς και την παλιομοδίτικη αλλά πλήρως εξοπλισμένη βιβλιοθήκη.

Λίστα με 336 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Συνολικός αριθμός εγγεγραμμένων φοιτητών στο Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ανά επίπεδο Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
προπτυχιακοί φοιτητές:
9410
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2340
:
11750
 • Our local area
 • What our History students say
 • Aparna, Manju Mehrotra Scholar | Royal Holloway, University of London
 • Why study at Royal Holloway? Anni, Management with International Business
 • Postgraduate study at Royal Holloway
 • Why study at Royal Holloway? Niall, Management

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μάστερ στην Κοινωνική Εργασία MSW Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
62% 0% 5% £23700 161 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική Εργασία (προπτυχιακά) MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
67% 0% 5% £17600 157 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακό) MSc (PG) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
- - - £14350 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακό) MA (PG) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £12000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακές σπουδές) MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική πολιτική και κοινωνική εργασία PhD Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £9450 £11100 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Κοινωνική Εργασία MA Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακό) MA (PG) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £10000 £12000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία MA (μεταπτυχιακό) MA (PG) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18566 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης