Royal Holloway, University of London
Μοριακή βιολογία και περιβαλλοντική αλλαγή με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons)
Royal Holloway, University of London - Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 15 αποφοίτους Molecular Biology and Environmental Change with a Year in Industry BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με CAH10 από το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με CAH10.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
88 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £27500 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £31000 £18000 - £31500 £23000 - £36000

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η αύξηση του πληθυσμού, η παγκόσμια εκβιομηχάνιση, οι φυσικοί κίνδυνοι, η ασφάλεια των τροφίμων και των πόρων και η κλιματική αλλαγή συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο 21ος αιώνας, θέτοντας τη ζωή στον πλανήτη μας υπό πρωτοφανή πίεση.

Το BSc Μοριακή Βιολογία και Περιβαλλοντική Αλλαγή είναι ένα νέο πτυχίο που έχει σχεδιαστεί για την ανάπτυξη μιας ισχυρής επιστημονικής κατανόησης των βασικών εννοιών της μοριακής βιολογίας και του τρόπου με τον οποίο αυτές μπορούν να εφαρμοστούν για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από την περιβαλλοντική αλλαγή.

Η ευέλικτη δομή του πτυχίου μας θα αναπτύξει την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι βιολογικές αρχές μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα. Το πτυχίο σας θα περιλαμβάνει βασικά μαθήματα που είναι απαραίτητα για το πτυχίο, καθώς και μια ευρεία επιλογή προαιρετικών μαθημάτων που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εξειδικευτείτε και να προσαρμόσετε το πτυχίο σας στα ενδιαφέροντά σας.

Θα διδάσκεστε από διεθνείς ερευνητές σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, μαθαίνοντας να εφαρμόζετε και να ενσωματώνετε μοριακές και περιβαλλοντικές προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση κοινωνικών προκλήσεων που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή, συμπεριλαμβανομένης της βιωσιμότητας των τροφίμων, της παραγωγής ενέργειας και της ανθεκτικότητας των οργανισμών. Θα βιώσετε επίσης τη συγκίνηση και την πρόκληση ενός ατομικού ερευνητικού έργου, σχεδιάζοντας τα δικά σας πειράματα και προωθώντας την έρευνά σας σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια, με την καθοδήγηση των έμπειρων ακαδημαϊκών μας.

Κατά τη διάρκεια των τριών ετών θα αναπτύξετε τις τεχνικές σας ικανότητες και τις ερευνητικές σας δεξιότητες παράλληλα με την επίλυση προβλημάτων και την ποσοτική ανάλυση, καθώς θα μάθετε πώς να είστε βιοεπιστήμονας, από την εκτέλεση πειραμάτων, την αξιολόγηση των δεδομένων μέχρι την παρουσίαση των αποτελεσμάτων σε προφορική και γραπτή μορφή.

Θα αποφοιτήσετε εξοπλισμένοι με εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τις πρωτοποριακές τελευταίες εξελίξεις και πρακτικές δεξιότητες για την αντιμετώπιση των επιστημονικών προκλήσεων ενός ταχέως μεταβαλλόμενου κόσμου, ιδανικά προετοιμασμένοι για μια καριέρα στον τομέα που επιλέξατε ή έτοιμοι να προχωρήσετε σε μεταπτυχιακές σπουδές.

Μπορείτε να εμπλουτίσετε περαιτέρω το πτυχίο σας με ένα ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία για να αποκτήσετε επαγγελματική εμπειρία. Τα πτυχία μας με έτος στη βιομηχανία εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες και σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρία από πρώτο χέρι από τον κόσμο της εργασίας και να εφαρμόσετε τη μάθησή σας σε πραγματικά σενάρια. Το έτος σας στη βιομηχανία θα ξεκινήσει στο τέλος του έτους 2.

 • Απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων στη μοριακή βιολογία και τη μοριακή γενετική για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την περιβαλλοντική αλλαγή
 • Επιλέξτε από μια σειρά προαιρετικών μαθημάτων για να προσαρμόσετε το πτυχίο σας στα ενδιαφέροντά σας.
 • Αναπτύξτε τις τεχνικές σας ικανότητες και τις ερευνητικές σας δεξιότητες παράλληλα με την επίλυση προβλημάτων και την ποσοτική ανάλυση, ώστε να είστε έτοιμοι για μια καριέρα στη βιομηχανία ή την έρευνα.
 • Ανάπτυξη πρακτικών εργαστηριακών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων χειρισμού δεδομένων.
 • Εξετάστε τον κύκλο ζωής των ανθοφόρων φυτών, την εξέλιξή τους, την αναπτυξιακή και λειτουργική τους βιολογία.
 • Μάθετε πώς οι βιολογικές και οικολογικές αρχές μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων σε προβλήματα του 21ου αιώνα.
 • Ενταχθείτε σε μια στενή και υποστηρικτική κοινότητα μάθησης με υψηλή αναλογία προσωπικού προς φοιτητές.

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Molecular Biology and Environmental Change with a Year in Industry BSc (Hons) από Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

40% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
20% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Θα παρακολουθείτε 120 πιστωτικές μονάδες μαθημάτων κάθε έτος, συμπεριλαμβανομένων των υποχρεωτικών μαθημάτων που αποτελούν τον πυρήνα του αντικειμένου της μοριακής βιολογίας και των περιβαλλοντικών αλλαγών, καθώς και μαθημάτων επιλογής που σας επιτρέπουν να διαφοροποιήσετε τα ενδιαφέροντά σας γύρω από συναφή θέματα. Η διδασκαλία σας θα είναι ένα μείγμα διαλέξεων, πρακτικών ασκήσεων, μαθημάτων επίλυσης προβλημάτων και διαδικτυακών δραστηριοτήτων. Τα εργαστηριακά μαθήματα αποτελούν σημαντικό μέρος του πρώτου και του δεύτερου έτους και θα διεξάγετε πειράματα που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της μοριακής βιολογίας και της εφαρμοσμένης μοριακής γενετικής, αναπτύσσοντας τις τεχνικές και αναλυτικές δεξιότητες που είναι θεμελιώδεις για να είστε σε θέση να αναπτύξετε επιστημονικές λύσεις για τις παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης. Στο τελευταίο έτος θα εκτελέσετε ένα ερευνητικό έργο που θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην κριτική ανάλυση, τον ερευνητικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη, τη διαχείριση έργων και χρόνου, δεξιότητες που είναι ιδιαίτερα πολύτιμες και μεταβιβάσιμες. Σε όλους τους φοιτητές ανατίθεται ένας προσωπικός καθηγητής για συμβουλές και υποστήριξη κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών τους, με τακτικές συναντήσεις σε μικρές ομάδες και ατομικές συναντήσεις. Οι δραστηριότητες μαθημάτων που κατανέμονται κατά τη διάρκεια του έτους αποτελούν το 25-30% της βαθμολογίας σας και περιλαμβάνουν μια σειρά από αξιολογήσεις, όπως ηλεκτρονικά φύλλα εργασίας, εκθέσεις, κουίζ, δοκίμια, εικονικές αιτήσεις επιχορήγησης, δημιουργία φυλλαδίων, αφισών και παρουσιάσεων, καθώς και χρήση ηλεκτρονικού λογισμικού ανάλυσης δεδομένων. Οι περισσότερες ενότητες περιλαμβάνουν αξιολόγηση με γραπτές εξετάσεις και ορισμένες περιλαμβάνουν αξιολόγηση πρακτικών δεξιοτήτων. Η τελική εργασία του έτους βασίζεται εξ ολοκλήρου σε εργασίες. Τα αποτελέσματα του δεύτερου και του τρίτου έτους συνεισφέρουν το ένα τρίτο και τα δύο τρίτα του τελικού πτυχίου.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για CAH10

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • (minimum 7.0 in Writing)
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMolecular Biology and Environmental Change with a Year in Industry, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μοριακή βιολογία και περιβαλλοντική αλλαγή με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons)

Διεθνή £26500 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £26500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα για τους προπτυχιακούς φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου ελέγχονται από κυβερνητικούς κανονισμούς.Για τους φοιτητές που ξεκινούν πτυχίο το ακαδημαϊκό έτος 2024/25, τα δίδακτρα είναι 9.250 λίρες για το έτος αυτό.

Το Royal Holloway διατηρεί το δικαίωμα να αυξάνει ετησίως τα δίδακτρα για τους φοιτητές του εξωτερικού που πληρώνουν δίδακτρα. Λάβετε υπόψη σας ότι τα δίδακτρα μπορεί να αυξηθούν κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Το ανώτατο όριο της εν λόγω ετήσιας αύξησης δεν έχει ακόμη καθοριστεί για τα μαθήματα που ξεκινούν το 2024, αλλά θα ανακοινωθεί εδώ μόλις επιβεβαιωθεί. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση και τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.

Το εκτιμώμενο αυτό κόστος αφορά τις σπουδές στο συγκεκριμένο πτυχίο στο Royal Holloway κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024/25 και περιλαμβάνεται ως οδηγός. Δεν έχουν συμπεριληφθεί δαπάνες, όπως διαμονή, διατροφή, βιβλία και άλλο εκπαιδευτικό υλικό, εκτυπώσεις κ.λπ.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ιδρύθηκε το 1886 και βρίσκεται στο προαστιακό περιβάλλον του Egham, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Η πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί την εντυπωσιακή Πινακοθήκη της βικτοριανής εποχής, η οποία λειτουργεί ως μουσείο για μια συλλογή έργων τέχνης υψηλής αξίας. Το κτίριο Founder's Building του Royal Holloway είναι το κύριο χαρακτηριστικό της πανεπιστημιούπολης, όπου οι φοιτητές θα μπορούν να βρουν τη διαμονή τους στις εγκαταστάσεις του, καθώς και την παλιομοδίτικη αλλά πλήρως εξοπλισμένη βιβλιοθήκη.

Λίστα με 336 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Συνολικός αριθμός εγγεγραμμένων φοιτητών στο Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ανά επίπεδο Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
προπτυχιακοί φοιτητές:
9410
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2340
:
11750
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μοριακή Βιολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Our local area
 • What our History students say
 • Aparna, Manju Mehrotra Scholar | Royal Holloway, University of London
 • Why study at Royal Holloway? Anni, Management with International Business
 • Postgraduate study at Royal Holloway
 • Why study at Royal Holloway? Niall, Management

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μοριακή βιολογία και περιβαλλοντική αλλαγή με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
88% 0% 5% £26500 133 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μοριακή Βιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μοριακή Βιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
90% 10% 0% £24800 201 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (μοριακή βιολογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
86% 0% 0% £26100 £24800 178 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία με μοριακή βιολογία και βιοτεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £31300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοτεχνολογία (Εφαρμοσμένη Μοριακή Βιολογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μοριακή Βιολογία και Γενετική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
82% 0% 15% £26100 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μοριακή Βιολογία και Περιβαλλοντική Αλλαγή BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
88% 0% 5% £26500 133 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές επιστήμες (μοριακή βιολογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
78% 0% 1% £34800 201 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μικροβιολογία και Μοριακή Βιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης