Royal Holloway, University of London
Σύγχρονες γλώσσες με διεθνή κινηματογράφο BA (Hons)
Royal Holloway, University of London - Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ιστορία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ιστορία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £23500 £29500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £18500 - £28500 £24500 - £36000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ιστορία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24582 £22856 £27697
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20570 - £28247 £17647 - £28615 £20983 - £35780

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημα αυτό συνδυάζει τη μελέτη των Σύγχρονων Γλωσσών (75% του μαθήματος) με ιδιαίτερη έμφαση στον Διεθνή Κινηματογράφο (25%).

Ως σύγχρονος γλωσσολόγος, θα μάθετε να μιλάτε και να γράφετε με ευχέρεια, αναπτύσσοντας άριστες επικοινωνιακές και ερευνητικές δεξιότητες και συνδυάζοντας τη γλωσσική επάρκεια με διαπολιτισμικές προοπτικές.

Ως φοιτητής του Διεθνούς Κινηματογράφου, θα ασχοληθείτε με ταινίες από διαφορετικές περιόδους και πολιτισμικά πλαίσια, εξερευνώντας βασικά στυλ, κινήματα και είδη, σημαντικούς κινηματογραφιστές και εθνικούς κινηματογράφους. Θα αναπτύξετε μια δημιουργική και κριτική νοοτροπία με εξαιρετικές αναλυτικές ικανότητες.

Ως μέλος της στενής διεθνούς κοινότητας του Royal Holloway που εδρεύει στην όμορφη ιστορική πανεπιστημιούπολη, θα είστε σε κοντινή απόσταση από το Λονδίνο με τον πλούτο των πολιτιστικών πόρων του.

 • Ανεξάρτητα από το αν είστε προχωρημένος μαθητής ή μαθητής με μητρική γλώσσα όταν ξεκινάτε, όταν αποφοιτήσετε θα μιλάτε άπταιστα τις γλώσσες που έχετε επιλέξει, θα έχετε αυτοπεποίθηση στην ανάγνωση, κατανόηση και ανάλυση κειμένων και θα μπορείτε να γράφετε με ευκολία και ακρίβεια.
 • Θα συνδυάσετε τη γλωσσική σας επάρκεια με την ικανότητα να σκέφτεστε κριτικά και δημιουργικά για τον διεθνή κινηματογράφο, και θα έχετε μια καλή βάση στα βασικά στυλ, κινήματα και είδη.
 • Το ερευνητικό μας προσωπικό ασχολείται με την έρευνα στο υψηλότερο επίπεδο διεθνώς- βρισκόμαστε στα 10 κορυφαία τμήματα σύγχρονων γλωσσών του Ηνωμένου Βασιλείου όσον αφορά την ποιότητα της έρευνας και στα κορυφαία του Λονδίνου (Research Assessment Exercise 2014).

Σε περίπτωση Brexit χωρίς συμφωνία, θα δεσμευτούμε να παρέχουμε στους φοιτητές που εισέρχονται το 2019 και το 2020 επιδότηση ισοδύναμη με την τρέχουσα χρηματοδότηση του Erasmus+ (όπου αυτή θα χρηματοδοτούνταν προηγουμένως από το πρόγραμμα Erasmus+). Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη σελίδα Erasmus+.

 • Επιλέξτε γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά ή ιταλικά για αρχάριους, προχωρημένους ή μητρικούς ομιλητές.
 • Περάστε ένα χρόνο στο εξωτερικό εργαζόμενοι, σπουδάζοντας ή διδάσκοντας.
 • Σκεφτείτε κριτικά και δημιουργικά για τον διεθνή κινηματογράφο.
 • Μάθετε να γράφετε και να αναλύετε στη γλώσσα που επιλέξατε με ευκολία και ακρίβεια.
 • Εξετάστε πώς η γλώσσα και ο πολιτισμός επηρεάζουν τη δημιουργία ταινιών.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Modern Languages with International Film BA (Hons) από Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

22% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
13% Επαγγέλματα πωλήσεων
8% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
8%
7% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
4% Στοιχειώδη επαγγέλματα
4% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
3% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
3% Διοικητικά επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το πρόγραμμα σπουδών έχει σπονδυλωτή δομή, σύμφωνα με την οποία θα παρακολουθήσετε 14 μαθήματα με ρυθμό τεσσάρων ανά έτος στα έτη 1, 2 και 4 και δύο κατά τη διάρκεια του έτους σας στο εξωτερικό. Ορισμένες ενότητες είναι υποχρεωτικές, ενώ άλλες προαιρετικές, προσφέροντάς σας έτσι ευελιξία και επιλογές. Τα αποτελέσματά σας στο πρώτο έτος δεν προσμετρούνται στο τελικό πτυχίο σας, αλλά εκείνα που επιτυγχάνονται στο δεύτερο, τρίτο και τέταρτο έτος θα προσμετρηθούν Η διδασκαλία σας θα γίνει με ένα μείγμα διαλέξεων, σεμιναρίων και ατομικών φροντιστηρίων, ανάλογα με τα θέματα που σπουδάζετε. Εκτός των μαθημάτων, θα αναλάβετε ομαδικές εργασίες και ευρεία, αλλά καθοδηγούμενη ανεξάρτητη μελέτη, συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης γλωσσικών ασκήσεων και της ανάγνωσης προδιαγεγραμμένου και ανοικτού υλικού. Η ιδιωτική μελέτη είναι απαραίτητη και θα έχετε πρόσβαση σε πολλές ηλεκτρονικές πηγές και στην ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικής μάθησης του Πανεπιστημίου, το Moodle. Όταν ξεκινήσετε μαζί μας, θα σας ανατεθεί ένας προσωπικός καθηγητής για να υποστηρίξει την ακαδημαϊκή και προσωπική σας ανάπτυξη. Η αξιολόγηση γίνεται με ένα μείγμα εργασιών και εξετάσεων στο τέλος του έτους. Οι εργασίες περιλαμβάνουν δοκίμια, γλωσσικές ασκήσεις, μεταφράσεις και εκθέσεις. Προφορικές παρουσιάσεις και τεστ μέσω υπολογιστή χρησιμοποιούνται σε ορισμένα μαθήματα Σύγχρονων Γλωσσών για την αξιολόγηση της γραμματικής και των δεξιοτήτων κατανόησης. Μπορείτε, σε κάποιο βαθμό, να επιλέξετε τα μαθήματα που ταιριάζουν στις δικές σας προτιμήσεις αξιολόγησης. Θα παρακολουθήσετε επίσης ένα μάθημα δεξιοτήτων μελέτης κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες γραφής που θα χρειαστείτε για να επιτύχετε στο πτυχίο σας. Αυτό το μάθημα δεν προσμετράται στο τελικό πτυχίο σας, αλλά πρέπει να το περάσετε επιτυχώς για να προχωρήσετε στο δεύτερο έτος σπουδών σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • (minimum 7.0 in Writing)
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Με σχεδόν το ένα τρίτο των φοιτητών μας να προέρχονται από χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, το Royal Holloway είναι μια ποικιλόμορφη κοινότητα με έντονο διεθνές πνεύμα. Το Royal Holloway κατατάσσεται ψηλά στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον κόσμο για τη διεθνή προοπτική του στην παγκόσμια κατάταξη των πανεπιστημίων Times Higher Education World University Rankings και η θέση του αναγνωρίζει τον παγκόσμιο αντίκτυπο της έρευνας και των συνεργασιών μας, καθώς και την ποικιλομορφία των φοιτητών και του προσωπικού. Οι απόφοιτοί μας βρίσκονται σε 160 χώρες και εργάζονται στη βιομηχανία, τις τέχνες, τον δημόσιο τομέα και σε άλλους τομείς, το Royal Holloway είναι πραγματικά διεθνές τόσο σε ήθος όσο και σε αντίκτυπο. Μεταξύ των 9.850 φοιτητών που φοιτούν στο Royal Holloway, εκπροσωπούνται πάνω από 130 εθνικότητες, καθιστώντας την πανεπιστημιούπολή μας πραγματικά κοσμοπολίτικη. Επιπλέον, από τις 104 κοινωνίες και συλλόγους που εμπλουτίζουν την κοινωνική ζωή των φοιτητών μας μετά τις σπουδές, το ένα τέταρτο έχει διεθνές άρωμα. Γνωρίζουμε ότι μια ποικιλόμορφη κοινότητα δημιουργεί ένα πιο δημιουργικό και πιο εργατικό περιβάλλον, το οποίο ωφελεί όλους τους φοιτητές μας, από όπου κι αν προέρχονται. Οι φοιτητές από το εξωτερικό μπορούν να υποβάλουν αίτηση για όλα τα προπτυχιακά μας προγράμματα σπουδών. Προσφέρουμε μια σειρά από πρόσθετη υποστήριξη ειδικά για τους διεθνείς φοιτητές, μεταξύ άλλων μέσω του Κέντρου μας για την Ανάπτυξη Ακαδημαϊκών Δεξιοτήτων. Για παράδειγμα, παρέχεται "Ακαδημαϊκά Αγγλικά" για διεθνείς φοιτητές για όσους δεν έχουν ως μητρική γλώσσα την αγγλική. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της ακαδημαϊκής εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της συγγραφής δοκιμίων, της παρακολούθησης διαλέξεων, της συμμετοχής σε ακαδημαϊκές συζητήσεις και της πραγματοποίησης παρουσιάσεων. Προσφέρουμε επίσης πρόσθετα μαθήματα προετοιμασίας για την απόκτηση πτυχίου για διεθνείς φοιτητές. Δείτε τον ιστότοπό μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Διαθέτουμε έναν αριθμό υποτροφιών που απευθύνονται σε διεθνείς φοιτητές και βοηθούν στα δίδακτρα για προπτυχιακούς τίτλους σπουδών. Μπορείτε να βρείτε έναν κατάλογο με τις τρέχουσες ευκαιρίες υποτροφιών μας στον ιστότοπό μας.

https://www.royalholloway.ac.uk/studyhere/undergraduate/feesandfunding/bursariesandscholarships/home.aspx

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςModern Languages with International Film, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Σύγχρονες γλώσσες με διεθνή κινηματογράφο BA (Hons)

EU £23800 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £23800 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα για τους προπτυχιακούς φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου ελέγχονται από κυβερνητικούς κανονισμούς.Για τους φοιτητές που ξεκινούν πτυχίο το ακαδημαϊκό έτος 2024/25, τα δίδακτρα είναι 9.250 λίρες Αγγλίας για το έτος αυτό.

Το Royal Holloway διατηρεί το δικαίωμα να αυξάνει ετησίως τα δίδακτρα για τους φοιτητές του εξωτερικού που πληρώνουν δίδακτρα. Λάβετε υπόψη σας ότι τα δίδακτρα μπορεί να αυξηθούν κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Το ανώτατο όριο της εν λόγω ετήσιας αύξησης δεν έχει ακόμη καθοριστεί για τα μαθήματα που ξεκινούν το 2024, αλλά θα ανακοινωθεί εδώ μόλις επιβεβαιωθεί. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση και τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.

Το εκτιμώμενο αυτό κόστος αφορά τις σπουδές στο συγκεκριμένο πτυχίο στο Royal Holloway κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024/25 και περιλαμβάνεται ως οδηγός. Δεν έχουν συμπεριληφθεί δαπάνες, όπως διαμονή, διατροφή, βιβλία και άλλο εκπαιδευτικό υλικό, εκτυπώσεις κ.λπ.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γλώσσες & Λογοτεχνία

  • #21 
  • #26 
  Γερμανικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ιδρύθηκε το 1886 και βρίσκεται στο προαστιακό περιβάλλον του Egham, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Η πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί την εντυπωσιακή Πινακοθήκη της βικτοριανής εποχής, η οποία λειτουργεί ως μουσείο για μια συλλογή έργων τέχνης υψηλής αξίας. Το κτίριο Founder's Building του Royal Holloway είναι το κύριο χαρακτηριστικό της πανεπιστημιούπολης, όπου οι φοιτητές θα μπορούν να βρουν τη διαμονή τους στις εγκαταστάσεις του, καθώς και την παλιομοδίτικη αλλά πλήρως εξοπλισμένη βιβλιοθήκη.

Λίστα με 336 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
9410
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2340
:
11750
 • Our local area
 • Why study at Royal Holloway? Niall, Management
 • What our History students say
 • Aparna, Manju Mehrotra Scholar | Royal Holloway, University of London
 • Why study at Royal Holloway? Anni, Management with International Business
 • Postgraduate study at Royal Holloway

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημιουργική γραφή και κινηματογράφος και θέατρο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αμερικανικές σπουδές (Ηνωμένες Πολιτείες) με κινηματογράφο (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £18585 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογράφος και ΜΜΕ με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
- 10% 6% £16000 107 Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οπτικός πολιτισμός και γεωγραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- 0% 5% £12500 114 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγή BA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογράφος και δημιουργική γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογράφος, οπτικός πολιτισμός και πολιτική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- 0% 0% £12500 107 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά και Κινηματογράφος & Οπτικός Πολιτισμός (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσικό Θέατρο (Υποκριτική Κινηματογράφου) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Chichester
(University of Chichester)
- - - £15840 - Τσίτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογράφος και οπτικός πολιτισμός και σκηνογραφία και σκηνογραφία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- 0% 5% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης