Royal Holloway, University of London
Σύγχρονες Γλώσσες με Ιστορία της Τέχνης και του Οπτικού Πολιτισμού BA (Hons)
Royal Holloway, University of London - Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Modern Languages with History of Art and Visual Culture BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με άλλοι στις γλωσσικές και περιφερειακές σπουδές από το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με άλλοι στις γλωσσικές και περιφερειακές σπουδές.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
83 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : άλλοι στις γλωσσικές και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £25000 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23500 - £28000 £21000 - £29500 £23500 - £40500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημα αυτό σας προσφέρει την ευκαιρία να συνδυάσετε τη μελέτη των Σύγχρονων Γλωσσών (75% του μαθήματος) με την Ιστορία της Τέχνης και του Οπτικού Πολιτισμού (25%) και να περάσετε το τρίτο έτος σας στο εξωτερικό.

Ως φοιτητής Σύγχρονων Γλωσσών με κοινή διάκριση θα αποκτήσετε ευχέρεια στη γλώσσα της επιλογής σας - Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Ισπανικά. Είτε ξεκινήσετε σε επίπεδο αρχαρίων, είτε σε επίπεδο προχωρημένων είτε σε επίπεδο μητρικής γλώσσας, θα μελετήσετε τα βασικά γλωσσικά στοιχεία της γλώσσας που επιλέξατε, αποκτώντας δεξιότητες γραφής, ανάγνωσης, ομιλίας και ακρόασης. Όλη η διδασκαλία μας γίνεται από φυσικούς ομιλητές.

Οι υπόλοιπες σπουδές σας στις σύγχρονες γλώσσες θα σας δώσουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη λογοτεχνία, την τέχνη, τον πολιτισμό και την ιστορία της γλωσσικής περιοχής που σπουδάζετε, από το γαλλικό θέατρο του 17ου αιώνα έως τις αναπαραστάσεις της παιδικής ηλικίας και της νεότητας στη γερμανική κουλτούρα, και από την ιταλική μόδα και το ιταλικό ντιζάιν έως τις εικαστικές τέχνες από όλες τις γωνιές του ισπανόφωνου κόσμου. Ως σύγχρονος γλωσσολόγος, θα αναπτύξετε άριστες επικοινωνιακές και ερευνητικές δεξιότητες και θα συνδυάσετε τη γλωσσική επάρκεια με διαπολιτισμικές προοπτικές.

Στο τρίτο έτος θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα έτος εργασίας, διδασκαλίας ή σπουδών στο εξωτερικό, όπου θα βυθιστείτε σε μια άλλη γλώσσα και κουλτούρα, διευρύνοντας πραγματικά τους ορίζοντές σας.

Με την αποφοίτησή σας θα έχετε γλωσσικές και αναλυτικές δεξιότητες σε μια σύγχρονη γλώσσα, καθώς και πρόσθετες γνώσεις πολιτισμού, κοινωνίας και ιστορίας, πολιτισμού και κοινωνίας που θα σας δώσουν ένα πολύτιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε έναν ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Το ερευνητικό μας προσωπικό ασχολείται με την έρευνα στο υψηλότερο επίπεδο διεθνώς- βρισκόμαστε στην πρώτη δεκάδα των τμημάτων σύγχρονων γλωσσών του Ηνωμένου Βασιλείου όσον αφορά την ποιότητα της έρευνας και στην πρώτη θέση στο Λονδίνο (Research Assessment Exercise 2014).

Αν έχετε πάθος για τις εικαστικές τέχνες, η Ιστορία της Τέχνης και του Οπτικού Πολιτισμού θα σας δώσει τις δεξιότητες να διαβάζετε, να ερμηνεύετε και να αναλύετε εικόνες και αντικείμενα από διάφορους πολιτισμούς. Θα επωφεληθείτε από την ερευνητική τεχνογνωσία του προσωπικού της Σχολής Σύγχρονων Γλωσσών, Λογοτεχνιών και Πολιτισμών, που ασχολείται με τις βασικές φάσεις στην ανάπτυξη της ιστορίας της τέχνης και του οπτικού πολιτισμού της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, εφοδιάζοντάς σας με τις δεξιότητες Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα για βασικές ιστορικές δεξιότητες και να επιλέξετε επιλογές που συνδυάζουν τη μελέτη της ιστορίας της τέχνης με εκείνη της φωτογραφίας, του κινηματογράφου και άλλων μέσων, από τους μεσαιωνικούς χρόνους έως τον σύγχρονο οπτικό πολιτισμό.

Αξιοποιήστε την εξαιρετική συλλογή βικτοριανής τέχνης του Royal Holloway που στεγάζεται στην Πινακοθήκη του Ιδρυτή Επιλέξτε επιλογές στον οπτικό πολιτισμό από όλη τη Σχολή Σύγχρονων Γλωσσών, Λογοτεχνιών και Πολιτισμών

Σε περίπτωση Brexit χωρίς συμφωνία, θα δεσμευτούμε να παρέχουμε στους φοιτητές που εισέρχονται το 2019 και το 2020 επιδότηση ισοδύναμη με την τρέχουσα χρηματοδότηση του Erasmus (όπου αυτή θα χρηματοδοτούνταν προηγουμένως από το πρόγραμμα Erasmus ). Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη σελίδα Erasmus .

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Modern Languages with History of Art and Visual Culture BA (Hons) από Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

15% Επαγγελματίες μηχανικοί
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
15% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
10% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος
0% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Το πρόγραμμα σπουδών έχει σπονδυλωτή δομή, σύμφωνα με την οποία θα παρακολουθήσετε 14 μαθήματα με ρυθμό τέσσερα ανά έτος στα έτη 1, 2 και 4 και δύο κατά τη διάρκεια του έτους στο εξωτερικό. Ορισμένες ενότητες είναι υποχρεωτικές, ενώ άλλες προαιρετικές, προσφέροντάς σας έτσι ευελιξία και επιλογές. Τα αποτελέσματά σας στο πρώτο έτος δεν προσμετρούνται στο τελικό πτυχίο σας, αλλά εκείνα που επιτυγχάνονται στο δεύτερο, τρίτο και τέταρτο έτος θα προσμετρηθούν Η διδασκαλία σας θα γίνει με ένα μείγμα διαλέξεων, σεμιναρίων και ατομικών φροντιστηρίων, ανάλογα με τα θέματα που σπουδάζετε. Εκτός των μαθημάτων, θα αναλάβετε ομαδικές εργασίες και ευρεία, αλλά καθοδηγούμενη ανεξάρτητη μελέτη, συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης γλωσσικών ασκήσεων και της ανάγνωσης προδιαγεγραμμένου και ανοικτού υλικού. Η ιδιωτική μελέτη είναι απαραίτητη και θα έχετε πρόσβαση σε πολλές ηλεκτρονικές πηγές και στην ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικής μάθησης του Πανεπιστημίου, το Moodle. Όταν ξεκινήσετε μαζί μας, θα σας ανατεθεί ένας προσωπικός καθηγητής για να υποστηρίξει την ακαδημαϊκή και προσωπική σας ανάπτυξη. Η αξιολόγηση γίνεται με ένα μείγμα εργασιών και εξετάσεων στο τέλος του έτους. Οι εργασίες περιλαμβάνουν δοκίμια, γλωσσικές ασκήσεις, μεταφράσεις και εκθέσεις. Προφορικές παρουσιάσεις και τεστ μέσω υπολογιστή χρησιμοποιούνται σε ορισμένα μαθήματα Σύγχρονων Γλωσσών για την αξιολόγηση της γραμματικής και των δεξιοτήτων κατανόησης. Μπορείτε, σε κάποιο βαθμό, να επιλέξετε τα μαθήματα που ταιριάζουν στις δικές σας προτιμήσεις αξιολόγησης. Θα παρακολουθήσετε επίσης ένα μάθημα δεξιοτήτων μελέτης κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες γραφής που θα χρειαστείτε για να επιτύχετε στο πτυχίο σας. Αυτό το μάθημα δεν προσμετράται στο τελικό πτυχίο σας, αλλά πρέπει να το περάσετε επιτυχώς για να προχωρήσετε στο δεύτερο έτος σπουδών σας.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για άλλοι στις γλωσσικές και περιφερειακές σπουδές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • (minimum 7.0 in Writing)
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Με σχεδόν το ένα τρίτο των φοιτητών μας να προέρχονται από χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, το Royal Holloway είναι μια ποικιλόμορφη κοινότητα με έντονο διεθνές πνεύμα. Το Royal Holloway κατατάσσεται σε υψηλή θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον κόσμο για τη διεθνή προοπτική του στην παγκόσμια κατάταξη των πανεπιστημίων Times Higher Education World University Rankings και η θέση του αναγνωρίζει τον παγκόσμιο αντίκτυπο της έρευνας και των συνεργασιών μας, καθώς και την ποικιλομορφία των φοιτητών και του προσωπικού. Οι απόφοιτοί μας βρίσκονται σε 160 χώρες και εργάζονται στη βιομηχανία, τις τέχνες, τον δημόσιο τομέα και σε άλλους τομείς, το Royal Holloway είναι πραγματικά διεθνές τόσο σε ήθος όσο και σε αντίκτυπο. Μεταξύ των 9.850 φοιτητών που φοιτούν στο Royal Holloway, εκπροσωπούνται πάνω από 130 εθνικότητες, καθιστώντας την πανεπιστημιούπολή μας πραγματικά κοσμοπολίτικη. Επιπλέον, από τις 104 κοινωνίες και συλλόγους που εμπλουτίζουν την κοινωνική ζωή των φοιτητών μας μετά τις σπουδές, το ένα τέταρτο έχει διεθνές άρωμα. Γνωρίζουμε ότι μια ποικιλόμορφη κοινότητα δημιουργεί ένα πιο δημιουργικό και πιο εργατικό περιβάλλον, το οποίο ωφελεί όλους τους φοιτητές μας, από όπου κι αν προέρχονται. Οι φοιτητές από το εξωτερικό μπορούν να υποβάλουν αίτηση για όλα τα προπτυχιακά μας προγράμματα σπουδών. Προσφέρουμε μια σειρά από πρόσθετη υποστήριξη ειδικά για τους διεθνείς φοιτητές, μεταξύ άλλων μέσω του Κέντρου μας για την Ανάπτυξη Ακαδημαϊκών Δεξιοτήτων. Για παράδειγμα, παρέχεται "Ακαδημαϊκά Αγγλικά" για διεθνείς φοιτητές για όσους δεν έχουν ως μητρική γλώσσα την αγγλική. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της ακαδημαϊκής εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της συγγραφής δοκιμίων, της παρακολούθησης διαλέξεων, της συμμετοχής σε ακαδημαϊκές συζητήσεις και της πραγματοποίησης παρουσιάσεων. Προσφέρουμε επίσης πρόσθετα μαθήματα προετοιμασίας για την απόκτηση πτυχίου για διεθνείς φοιτητές. Δείτε τον ιστότοπό μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Διαθέτουμε έναν αριθμό υποτροφιών που απευθύνονται σε διεθνείς φοιτητές και βοηθούν στα δίδακτρα για προπτυχιακούς τίτλους σπουδών. Μπορείτε να βρείτε έναν κατάλογο με τις τρέχουσες ευκαιρίες υποτροφιών μας στον ιστότοπό μας.

https://www.royalholloway.ac.uk/studyhere/undergraduate/feesandfunding/bursariesandscholarships/home.aspx
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςModern Languages with History of Art and Visual Culture, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Σύγχρονες Γλώσσες με Ιστορία της Τέχνης και του Οπτικού Πολιτισμού BA (Hons)

EU £23800 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £23800 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα για τους προπτυχιακούς φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου ελέγχονται από κυβερνητικούς κανονισμούς.Για τους φοιτητές που ξεκινούν πτυχίο το ακαδημαϊκό έτος 2024/25, τα δίδακτρα είναι 9.250 λίρες Αγγλίας για το έτος αυτό.

Το Royal Holloway διατηρεί το δικαίωμα να αυξάνει ετησίως τα δίδακτρα για τους φοιτητές του εξωτερικού που πληρώνουν δίδακτρα. Λάβετε υπόψη σας ότι τα δίδακτρα μπορεί να αυξηθούν κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Το ανώτατο όριο της εν λόγω ετήσιας αύξησης δεν έχει ακόμη καθοριστεί για τα μαθήματα που ξεκινούν το 2024, αλλά θα ανακοινωθεί εδώ μόλις επιβεβαιωθεί. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση και τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.

Το εκτιμώμενο αυτό κόστος αφορά τις σπουδές στο συγκεκριμένο πτυχίο στο Royal Holloway κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024/25 και περιλαμβάνεται ως οδηγός. Δεν έχουν συμπεριληφθεί δαπάνες, όπως διαμονή, διατροφή, βιβλία και άλλο εκπαιδευτικό υλικό, εκτυπώσεις κ.λπ.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γλώσσες & Λογοτεχνία

  • #26 
  Γερμανικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ιδρύθηκε το 1886 και βρίσκεται στο προαστιακό περιβάλλον του Egham, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Η πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί την εντυπωσιακή Πινακοθήκη της βικτοριανής εποχής, η οποία λειτουργεί ως μουσείο για μια συλλογή έργων τέχνης υψηλής αξίας. Το κτίριο Founder's Building του Royal Holloway είναι το κύριο χαρακτηριστικό της πανεπιστημιούπολης, όπου οι φοιτητές θα μπορούν να βρουν τη διαμονή τους στις εγκαταστάσεις του, καθώς και την παλιομοδίτικη αλλά πλήρως εξοπλισμένη βιβλιοθήκη.

Λίστα με 336 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Συνολικός αριθμός εγγεγραμμένων φοιτητών στο Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ανά επίπεδο Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
προπτυχιακοί φοιτητές:
9410
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2340
:
11750
 • Our local area
 • What our History students say
 • Aparna, Manju Mehrotra Scholar | Royal Holloway, University of London
 • Why study at Royal Holloway? Anni, Management with International Business
 • Postgraduate study at Royal Holloway
 • Why study at Royal Holloway? Niall, Management

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φιλοσοφία και Ιστορία της Τέχνης (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης και του έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 5% 5% £19500 129 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία/Ιστορία της Τέχνης (Equal) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
84% 5% 10% £23700 161 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιταλικά και Ιστορία της Τέχνης BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
79% 6% 0% £26200 191 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία της Τέχνης (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
86% 5% 5% £19500 133 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία και Ιστορία της Τέχνης (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
85% 5% 5% £19500 129 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία της Τέχνης με ένα έτος στο εξωτερικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- 0% 2% £23700 154 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φωτογραφία/Ιστορία Τέχνης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία/Ιστορία της Τέχνης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
86% 5% 20% £15950 112 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία της τέχνης και οπτικός πολιτισμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
73% 3% 5% £23700 146 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες Γλώσσες με Ιστορία της Τέχνης και του Οπτικού Πολιτισμού BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
83% 5% 5% £23800 125 - Oncampus πλήρους απασχόλησης