Royal Holloway, University of London
Επιστήμη των υπολογιστών (ασφάλεια πληροφοριών). BSc (Hons)
Royal Holloway, University of London - Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Computer Science (Information Security). BSc (Hons) στο Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιστήμη υπολογιστών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρήση υπολογιστή

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμη υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £34500 £34000 £42500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £30000 - £43000 £27000 - £39000 £32000 - £52500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρήση υπολογιστή (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29508 £25180 £29878
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24622 - £35312 £18838 - £32904 £21658 - £40986

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Θέλετε να εργαστείτε στην αιχμή της τεχνολογίας της πληροφορικής και να συμβάλλετε στη διαμόρφωση του μέλλοντος της παγκόσμιας κοινωνίας μας; Οι υπολογιστές, οι έξυπνες συσκευές και το διαδίκτυο έχουν κεντρικό ρόλο σε τόσες πολλές πτυχές της ζωής του 21ου αιώνα, από τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία μέχρι τη διακυβέρνηση και την προσωπική μας ζωή. Οι δυνατότητές τους για τον μετασχηματισμό των οικονομιών, την αύξηση της αποδοτικότητας και την ευημερία των κοινωνιών είναι σχεδόν απεριόριστες. Το προοδευτικό πρόγραμμα σπουδών μας θα σας δώσει τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες που χρειάζονται οι εργοδότες και θα σας εισαγάγει σε πρωτοποριακές ιδέες και τεχνολογίες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

Καλύπτουμε όλα τα βασικά στοιχεία της ανάπτυξης εφαρμογών, από τον προγραμματισμό έως τη μηχανική λογισμικού, τις βάσεις δεδομένων έως την ανάπτυξη ιστοσελίδων, τα γραφικά υπολογιστών έως τη ρομποτική και την ασφάλεια πληροφοριών. Θα εξερευνήσετε επίσης τις βασικές αρχές της πληροφορικής - τι κάνουν οι υπολογιστές και πόσο αποτελεσματικά το κάνουν - και θα μάθετε για ένα πλήθος προηγμένων τεχνολογιών, από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τον ψηφιακό ήχο και τη μουσική, μέχρι τον ταυτόχρονο και παράλληλο προγραμματισμό, τη μηχανική μάθηση, τη βιοπληροφορική, το διαδίκτυο των πραγμάτων, την υπολογιστική χρηματοοικονομική και πολλά άλλα. Από την αρχή, θα πειραματιστείτε με τον προγραμματισμό παιχνιδιών, ρομπότ, κιτ Gadgeteer, Subversion, δοκιμές JUnit, ευέλικτο λογισμικό βασισμένο στη Scrum και πολλά άλλα, στα καλά εξοπλισμένα εργαστήριά μας.

Είμαστε ένα ιδιαίτερα σεβαστό τμήμα, εστιασμένο στην έρευνα, με φιλική προσέγγιση και βραβευμένη διδασκαλία. Προσφέρουμε ένα βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα θερινής πρακτικής άσκησης και έναν ειδικό προσωπικό σύμβουλο που θα σας καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Θα είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στην ακμάζουσα Εταιρεία Πληροφορικής. Είμαστε ένα από τα μόλις επτά τμήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που κατέχουν το χάλκινο βραβείο Athena SWAN για την αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στην επιστήμη της πληροφορικής.

Η αρθρωτή δομή του προγράμματος σας δίνει την ευελιξία να προσαρμόσετε το πτυχίο σας στα ενδιαφέροντά σας. Σας προσφέρουμε επίσης την ευκαιρία να ακολουθήσετε μια εξειδικευμένη πορεία που ταιριάζει με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Στο τέλος του έτους 1 θα έχετε τη δυνατότητα να μεταφερθείτε σε μία από αυτές τις κατευθύνσεις (Τεχνητή Νοημοσύνη, Ασφάλεια Πληροφοριών ή Κατανεμημένη και Δικτυωμένη Πληροφορική), καθώς και σε ένα πρόγραμμα ενός έτους στη βιομηχανία ή στο μακρύτερο και πιο προηγμένο ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών μας. Η μετάβαση στην κατεύθυνση Μηχανικών Λογισμικού απαιτεί προηγούμενη εμπειρία στον προγραμματισμό και έγκαιρη άδεια για να παρακολουθήσετε το μάθημα Ανάπτυξης Λογισμικού στο έτος 1, αντί για τον Αντικειμενοστραφή Προγραμματισμό.

Τόσο το BSc όσο και το MSci έχουν λάβει προσωρινή πιστοποίηση από την GCHQ (η πλήρης πιστοποίηση θα ληφθεί όταν αποφοιτήσουν οι πρώτες ομάδες).

Θα αποκτήσετε τεχνικές μοντελοποίησης και ανάλυσης προβλημάτων, καθώς και γνώσεις και πρακτική εμπειρία στις σύγχρονες μεθοδολογίες και τεχνικές ανάπτυξης λογισμικού.

Θα αναπτύξετε εκτεταμένες δεξιότητες ομαδικής εργασίας, εξαιρετικές δεξιότητες προγραμματισμού, καλές επικοινωνιακές δεξιότητες και ένα ισχυρό επαγγελματικό ήθος.

Θα έχετε πρόσβαση σε ένα πολύ ευρύ φάσμα προαιρετικών ενοτήτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που επισημαίνονται στα εξειδικευμένα μονοπάτια.

Η ευέλικτη δομή του πτυχίου σας επιτρέπει να διατηρήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές και να ακολουθήσετε τα ενδιαφέροντα σπουδών και τις φιλοδοξίες σας για καριέρα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Computer Science (Information Security). BSc (Hons) από Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

70% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5%
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες πληροφορικής

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το μάθημά σας θα αξιολογηθεί με ένα συνδυασμό εξετάσεων και εργασιών εντός του μαθήματος με τη μορφή δοκιμίων ή παρουσιάσεων.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • (minimum 7.0 in Writing)
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputer Science (Information Security)., BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη των υπολογιστών (ασφάλεια πληροφοριών). BSc (Hons)

EU £25200 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £25200 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα για τους προπτυχιακούς φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου ελέγχονται από κυβερνητικούς κανονισμούς.Για τους φοιτητές που ξεκινούν πτυχίο το ακαδημαϊκό έτος 2024/25, τα δίδακτρα είναι 9.250 λίρες για το έτος αυτό.

Το Royal Holloway διατηρεί το δικαίωμα να αυξάνει ετησίως τα δίδακτρα για τους φοιτητές του εξωτερικού που πληρώνουν δίδακτρα. Λάβετε υπόψη σας ότι τα δίδακτρα μπορεί να αυξηθούν κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Το ανώτατο όριο της εν λόγω ετήσιας αύξησης δεν έχει ακόμη καθοριστεί για τα μαθήματα που ξεκινούν το 2024, αλλά θα ανακοινωθεί εδώ μόλις επιβεβαιωθεί. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση και τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.

Το εκτιμώμενο αυτό κόστος αφορά τις σπουδές στο συγκεκριμένο πτυχίο στο Royal Holloway κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024/25 και περιλαμβάνεται ως οδηγός. Δεν έχουν συμπεριληφθεί δαπάνες, όπως διαμονή, διατροφή, βιβλία και άλλο εκπαιδευτικό υλικό, εκτυπώσεις κ.λπ.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #20 
  • #25 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]
  • #27 
  • #301 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ιδρύθηκε το 1886 και βρίσκεται στο προαστιακό περιβάλλον του Egham, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Η πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί την εντυπωσιακή Πινακοθήκη της βικτοριανής εποχής, η οποία λειτουργεί ως μουσείο για μια συλλογή έργων τέχνης υψηλής αξίας. Το κτίριο Founder's Building του Royal Holloway είναι το κύριο χαρακτηριστικό της πανεπιστημιούπολης, όπου οι φοιτητές θα μπορούν να βρουν τη διαμονή τους στις εγκαταστάσεις του, καθώς και την παλιομοδίτικη αλλά πλήρως εξοπλισμένη βιβλιοθήκη.

Λίστα με 336 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Συνολικός αριθμός εγγεγραμμένων φοιτητών στο Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ανά επίπεδο Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
προπτυχιακοί φοιτητές:
9410
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2340
:
11750
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιστήμη Υπολογιστών": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Our local area
 • Aparna, Manju Mehrotra Scholar | Royal Holloway, University of London
 • Why study at Royal Holloway? Anni, Management with International Business
 • Postgraduate study at Royal Holloway
 • Why study at Royal Holloway? Niall, Management
 • What our History students say

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πληροφορική και Μαθηματικά (Q67-CITM) BSc (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Πληροφορική και πληροφορική (Q62) BSc (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Πληροφορική και πληροφορική και επιχειρήσεις (Q67-CITB) BSc (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Πληροφορική και πληροφορική (επικοινωνίες και δίκτυα) (Q62-CNET) BSc (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Επιστήμη των υπολογιστών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
63% 0% 15% £22180 116 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική με προγραμματισμό παιχνιδιών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
44% 15% 15% £17600 134 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών και θρησκευτικές σπουδές (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
80% 15% 9% £12500 128 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Παιχνίδια) BSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Επιστήμη των υπολογιστών - Staffordshire University London BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
69% 10% 17% £16750 111 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Heriot-Watt
(Heriot-Watt University)
- 5% 0% £24048 186 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης