Royal Holloway, University of London
Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη) Msci (Hons)
Royal Holloway, University of London - Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 190 αποφοίτους Computer Science (Artificial Intelligence) Msci (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμη υπολογιστών από το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμη υπολογιστών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
190 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρήση υπολογιστή

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμη υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £34500 £34000 £42500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £30000 - £43000 £27000 - £39000 £32000 - £52500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρήση υπολογιστή (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29851 £25148 £29843
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24795 - £35800 £18856 - £32927 £21678 - £41090

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το προηγμένο, τετραετές MSci με ειδική κατεύθυνση Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την πρακτική εμπειρία που χρειάζεστε για να ακολουθήσετε μια καριέρα υψηλού επιπέδου στον τομέα της πληροφορικής και της Τεχνητής Νοημοσύνης. Προσφέρει μια εμπεριστατωμένη βάση στην πληροφορική καθώς και μια σε βάθος μελέτη των τελευταίων τάσεων και τεχνολογιών στον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης. Θα εξερευνήσετε ένα θέμα της επιλογής σας που σχετίζεται με την ΤΝ και θα επιδείξετε τις ικανότητές σας σε μια εκτεταμένη τελική εργασία. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα από τα προγράμματα MSc και να αποφοιτήσετε με ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Συνιστάται ιδιαίτερα για φοιτητές που θέλουν να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους ή να ακολουθήσουν επιστημονική ή τεχνική καριέρα. Όχι μόνο θα βελτιώσετε τις γνώσεις και την κατανόηση του αντικειμένου, αλλά θα αποκτήσετε και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των αποφοίτων από τα τυπικά τριετή προγράμματα BSc.

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι μία από τις πιο συναρπαστικές και ταχέως αναπτυσσόμενες πτυχές της τεχνολογίας του 21ου αιώνα. Σε αυτό το πρόγραμμα θα μάθετε από κορυφαίους ερευνητές στον τομέα, καλύπτοντας θέματα όπως η εκμάθηση υπολογιστών, οι ευφυείς πράκτορες, τα νευρωνικά δίκτυα, η βιοπληροφορική, η ασφάλεια πληροφοριών και η υπολογιστική χρηματοοικονομική, και θα επωφεληθείτε από την πρόσβαση στο διεθνούς φήμης ερευνητικό μας κέντρο εκμάθησης υπολογιστών. Όλα αυτά θα υποστηρίζονται από μια εμπεριστατωμένη θεμελίωση στις βασικές αρχές της πληροφορικής και στα βασικά στοιχεία της ανάπτυξης εφαρμογών, από τον προγραμματισμό έως τη μηχανική λογισμικού, τις βάσεις δεδομένων έως την ανάπτυξη ιστοσελίδων, τα γραφικά υπολογιστών έως τη ρομποτική. Από την αρχή θα πειραματιστείτε με τον προγραμματισμό παιχνιδιών, ρομπότ, κιτ Gadgeteer, Subversion, δοκιμές JUnit, ευέλικτο λογισμικό βασισμένο στο Scrum και πολλά άλλα, στα καλά εξοπλισμένα εργαστήριά μας. Παράλληλα με τις βασικές μας ενότητες θα έχετε την ευελιξία να επιλέξετε από μια σειρά προαιρετικών μαθημάτων. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μεταφερθείτε στο πενταετές, ετήσιο πρόγραμμα στη βιομηχανία μας, με την προϋπόθεση καλής ακαδημαϊκής προόδου.

Είμαστε ένα ιδιαίτερα σεβαστό τμήμα, εστιασμένο στην έρευνα, με φιλική προσέγγιση και βραβευμένη διδασκαλία. Προσφέρουμε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και έναν ειδικό προσωπικό σύμβουλο που θα σας καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Θα είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να γίνετε μέλη της Εταιρείας Πληροφορικής, μιας ακμάζουσας κοινότητας περισσότερων από 400 ενθουσιωδών υπολογιστών από όλο το Κολέγιο. Είμαστε ένα από τα μόλις επτά τμήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που κατέχουν το χάλκινο βραβείο Athena SWAN για τη δέσμευσή μας να αυξήσουμε τη συμμετοχή των γυναικών στην επιστήμη των υπολογιστών.

Μια υπερσύγχρονη συστοιχία Big Data που αποτελείται από 32 επεξεργαστές, 32 Terabytes αποθηκευτικού χώρου στο δίσκο, GPU και δικτύωση RDMA σας επιτρέπει να εργαστείτε σε πραγματικές μελέτες περίπτωσης.

Αναπτύσσουμε τόσο θεμελιώδη θεωρία όσο και πρακτικούς αλγορίθμους που τροφοδοτούν τις μεθόδους και τεχνικές ανάλυσης που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Η έρευνά μας περιλαμβάνει γνωστικούς και αυτόνομους πράκτορες, αυτοματοποιημένο σχεδιασμό, χρονοπρογραμματισμό και έλεγχο αναζήτησης ανεξαρτήτως τομέα, καθώς και εφαρμογές σε επιχειρήσεις επιτήρησης, αποστολές αντιμετώπισης καταστροφών και διαστημικές επιχειρήσεις.

Συνεργαζόμαστε με τις Microsoft Research, IBM Research, NEC Labs Europe, Facebook, Google και NASA, γεγονός που επηρεάζει τη διδασκαλία μας.

Διαπιστευμένο από το BCS, the Chartered Institute for IT για την απονομή του σήματος ποιότητας Euro-Inf Bachelor για λογαριασμό του EQANIE (European Quality Assurance Network for Informatics Education e.V.) ως προς την ικανοποίηση των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων πρώτου κύκλου που καθορίζονται από τα πρότυπα πλαισίου Euro-Inf και τα κριτήρια διαπίστευσης για τα προγράμματα σπουδών πληροφορικής.

Διαπιστευμένο από το BCS, the Chartered Institute for IT για την απονομή του Euro-Inf Master Quality Label εκ μέρους του EQANIE (European Quality Assurance Network for Informatics Education e.V.) ως προς την ικανοποίηση των αποτελεσμάτων του δεύτερου κύκλου προγραμμάτων που καθορίζονται από τα πρότυπα και τα κριτήρια διαπίστευσης του Euro-Inf Framework Standards and Accreditation Criteria for Informatics Degree Programmes.

Διαπιστευμένο από το BCS, το Chartered Institute for IT για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered IT Professional.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Computer Science (Artificial Intelligence) Msci (Hons) από Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

78% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
4% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
4% Στοιχειώδη επαγγέλματα
3% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος
3% Επαγγέλματα πωλήσεων
2% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
2% Διοικητικά επαγγέλματα
1% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
1% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το μάθημά σας θα αξιολογηθεί με ένα συνδυασμό εξετάσεων και εργασιών εντός του μαθήματος με τη μορφή δοκιμίων ή παρουσιάσεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιστήμη υπολογιστών

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • (minimum 7.0 in Writing)
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputer Science (Artificial Intelligence), Msci (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη) Msci (Hons)

EU £25200 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £25200 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα για τους προπτυχιακούς φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου ελέγχονται από κυβερνητικούς κανονισμούς.Για τους φοιτητές που ξεκινούν πτυχίο το ακαδημαϊκό έτος 2024/25, τα δίδακτρα είναι 9.250 λίρες για το έτος αυτό.

Το Royal Holloway διατηρεί το δικαίωμα να αυξάνει ετησίως τα δίδακτρα για τους φοιτητές του εξωτερικού που πληρώνουν δίδακτρα. Λάβετε υπόψη σας ότι τα δίδακτρα μπορεί να αυξηθούν κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Το ανώτατο όριο της εν λόγω ετήσιας αύξησης δεν έχει ακόμη καθοριστεί για τα μαθήματα που ξεκινούν το 2024, αλλά θα ανακοινωθεί εδώ μόλις επιβεβαιωθεί. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση και τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.

Το εκτιμώμενο αυτό κόστος αφορά τις σπουδές στο συγκεκριμένο πτυχίο στο Royal Holloway κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024/25 και περιλαμβάνεται ως οδηγός. Δεν έχουν συμπεριληφθεί δαπάνες, όπως διαμονή, διατροφή, βιβλία και άλλο εκπαιδευτικό υλικό, εκτυπώσεις κ.λπ.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #21 
  • #25 
  Πληροφορική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #27 
  • #301 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ιδρύθηκε το 1886 και βρίσκεται στο προαστιακό περιβάλλον του Egham, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Η πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί την εντυπωσιακή Πινακοθήκη της βικτοριανής εποχής, η οποία λειτουργεί ως μουσείο για μια συλλογή έργων τέχνης υψηλής αξίας. Το κτίριο Founder's Building του Royal Holloway είναι το κύριο χαρακτηριστικό της πανεπιστημιούπολης, όπου οι φοιτητές θα μπορούν να βρουν τη διαμονή τους στις εγκαταστάσεις του, καθώς και την παλιομοδίτικη αλλά πλήρως εξοπλισμένη βιβλιοθήκη.

Λίστα με 336 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Συνολικός αριθμός εγγεγραμμένων φοιτητών στο Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ανά επίπεδο Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
προπτυχιακοί φοιτητές:
9410
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2340
:
11750
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Our local area
 • What our History students say
 • Aparna, Manju Mehrotra Scholar | Royal Holloway, University of London
 • Why study at Royal Holloway? Anni, Management with International Business
 • Postgraduate study at Royal Holloway
 • Why study at Royal Holloway? Niall, Management

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη) Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 4% 0% £25200 139 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνητή νοημοσύνη (με έτος θεμελίωσης) Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 15% 10% £12500 132 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών και τεχνητή νοημοσύνη (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
92% 8% 0% £27250 168 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνητή νοημοσύνη MSci (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 15% 10% £12500 132 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών με τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς έτους Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
77% 11% 0% £28600 171 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών και τεχνητή νοημοσύνη Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
92% 8% 0% £27250 168 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνητή νοημοσύνη (με έτος στη βιομηχανία) MSci (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 15% 10% £12500 132 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη) MCompu (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
84% 3% 0% £29110 167 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη) με έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης MComp (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
84% 3% 7% £29110 167 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη) με ένα έτος στη βιομηχανία Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 4% 4% £25200 139 - Oncampus πλήρους απασχόλησης