Queen's University of Belfast
Επαγγελματική νοσηλευτική (παιδιά και νέοι) (Σεπτέμβριος) BSc (Hons)
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 25 αποφοίτους Professional Nursing (Children and Young People's) (September) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Νοσηλευτική για παιδιά από το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Νοσηλευτική για παιδιά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νοσηλευτική και Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25012 £25740 £27715
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24977 - £26582 £19213 - £29469 £20717 - £32585

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το τριετές πρόγραμμα σπουδών ενσωματώνει τη θεωρία και την πρακτική, προετοιμάζοντας τους φοιτητές μας να γίνουν επαγγελματίες παγκόσμιας κλάσης. Οι σπουδαστές περνούν το 50% του χρόνου τους στην τάξη μαθαίνοντας την πιο πρόσφατη θεωρία και τις κλινικές δεξιότητες της νοσηλευτικής και το 50% του χρόνου τους με έναν από τους διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς εταίρους μας σε μια μεγάλη ποικιλία κλινικών και κοινοτικών χώρων σε όλη τη Βόρεια Ιρλανδία. Το άριστα εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό μας ασχολείται ενεργά με τομείς ειδικής πρακτικής και το σύστημα προσωπικών καθηγητών μας για την υποστήριξη των φοιτητών είναι πολύ αναγνωρισμένο. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για πρακτική άσκηση επιλογής σε έναν από τους διεθνείς εταίρους μας κατά το τελευταίο έτος σπουδών.

Παρατήρηση: Είστε απόφοιτος που κατοικεί στη Βόρεια Ιρλανδία ή στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας; Σκεφτήκατε να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα MSc Professional Nursing; Το πρόγραμμα είναι ανοικτό μόνο σε υποψηφίους πτυχιούχους και διαρκεί δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί αντί της πιο γνωστής τριετούς προπτυχιακής διαδρομής. Το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται πλήρως από το Υπουργείο Υγείας για τους φοιτητές εσωτερικού, συμπεριλαμβανομένων των πλήρων διδάκτρων και μιας υποτροφίας. Πρόκειται για το μοναδικό προ-καταχωρητικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα νοσηλευτικής που προσφέρεται στο νησί της Ιρλανδίας.

uk/courses και αναζητήστε το Nursing και σημειώστε το πλαίσιο Postgraduate Taught (Μεταπτυχιακό πρόγραμμα διδασκαλίας) στην ενότητα Level of Study (Επίπεδο σπουδών).

Αναγνωρισμένος από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) με σκοπό την εγγραφή ως ειδικευμένος νοσηλευτής (παιδί).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Professional Nursing (Children and Young People's) (September) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

96% Διδάσκοντες επαγγελματίες
2% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
0% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Νοσηλευτική για παιδιά

Απαιτήσεις προσόντων

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Για πληροφορίες σχετικά με τα διεθνή ισοδύναμα προσόντων, παρακαλούμε ελέγξτε τις ειδικές πληροφορίες για τη χώρα σας στη διεύθυνση: http://www.qub.ac.uk/International/International-students/Your-Country/

Οι φοιτητές από τη Μεγάλη Βρετανία (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία) δεν δικαιούνται μια θέση που τους ανατέθηκε με τη σχετική χρηματοδότηση (δίδακτρα και επίδομα συντήρησης από το Υπουργείο Υγείας του NI) και δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν μπορούμε να δεχτούμε φοιτητές από τη Μεγάλη Βρετανία με χρηματοδότηση από την Student Loans Company. Επί του παρόντος αναζητούνται διευκρινίσεις σχετικά με τη θέση αυτή και θα υπάρξουν περαιτέρω πληροφορίες εν ευθέτω χρόνω.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςProfessional Nursing (Children and Young People's) (September), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επαγγελματική νοσηλευτική (παιδιά και νέοι) (Σεπτέμβριος) BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £20800 έτος 1
Διεθνή £20800 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

  • Φοιτητές των NI και ROI - Κανένα τέλος για τους φοιτητές με εντολή / £7.800 για τους φοιτητές χωρίς εντολή.

Όλοι οι φοιτητές που εισέρχονται στο πρόγραμμα αυτό πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο ενισχυμένης αποκάλυψης από την Access NI, ο οποίος κοστίζει περίπου 33 λίρες.

Στο έτος 1 οι φοιτητές πρέπει να αγοράσουν μια στολή από έναν επιλεγμένο προμηθευτή στολών από το QUB (κόστος περίπου £190) και μια κονκάρδα ονόματος (κόστος περίπου £10).

Όλοι οι σπουδαστές αυτού του προγράμματος θα πραγματοποιήσουν κλινική πρακτική άσκηση, η οποία μπορεί να γίνει οπουδήποτε στη Βόρεια Ιρλανδία. Οι φοιτητές είναι υπεύθυνοι για τη χρηματοδότηση των εξόδων ταξιδιού, διαμονής και διατροφής. Τα έξοδα αυτά ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία και τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης. Ορισμένες επιστροφές μπορεί να είναι διαθέσιμες για τους φοιτητές που χρηματοδοτούνται.

Οι μαθητές μπορεί να επιθυμούν να αγοράσουν ένα ρολόι Fob ή ένα κέρατο Pinard, με κόστος περίπου £15.

Οι μη χρηματοδοτούμενοι σπουδαστές καταβάλλουν τέλος για τη διευκόλυνση της κλινικής πρακτικής άσκησης. Εισπράττεται από το Γραφείο Οικονομικών Φοιτητών και μεταβιβάζεται στους συνεργάτες μας που παρέχουν την πρακτική άσκηση. Το κόστος για το 2024-25 ανέρχεται σε 4.500 λίρες ανά έτος. Η χρέωση αυτή θα οφείλεται για κάθε ακαδημαϊκό έτος κατά το οποίο έχει ξεκινήσει η πρακτική άσκηση. Οι φοιτητές που χρειάζονται προσωρινή αποχώρηση από το πρόγραμμά τους κατά τη διάρκεια ενός ακαδημαϊκού έτους θα εξακολουθούν να οφείλουν αυτή τη χρέωση κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από τη διάρκεια που ολοκληρώθηκε.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι φοιτητές που λαμβάνουν θέση με χρηματοδότηση από το NHS δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση για χρηματοδότηση από το Student Finance NI.

.

**<

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Παιδική ηλικία, νεολαία και μαθηματικά (με έτος ίδρυσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
95% 5% 10% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία και νεολαία και ψυχολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
66% 5% 8% £12500 120 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προσχολική ηλικία και τουρισμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία και νεολαία και δημιουργική γραφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία & νεολαία και δίκαιο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία, νεολαία και πολιτική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 0% 0% £12500 109 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νηπιαγωγός και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία & νεολαία και κοινωνιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 7% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία, νεολαία και κοινωνική πολιτική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 7% £12500 119 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία & νεολαία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 10% 5% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης