Queen's University of Belfast
Φαρμακείο MPhil
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η Φαρμακευτική Σχολή (SoP) επικεντρώνει τις ερευνητικές της δραστηριότητες σε βασικούς τομείς των φαρμακευτικών επιστημών, της κλινικής και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης της φαρμακευτικής. Η έρευνά μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και επαγγελματικών κλάδων. Η διεπιστημονικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών από τα ερευνητικά μας προγράμματα με διεθνή διασύνδεση, παρέχοντας τελικά έρευνα με αντίκτυπο, σχεδιασμένη προς όφελος των ασθενών.

Η Φαρμακευτική Σχολή έχει δεσμευτεί για την ερευνητική αριστεία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω φιλόδοξης στοχοθεσίας, η οποία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της στρατηγικής της Σχολής μας, η οποία τροφοδοτεί την ευρύτερη Πανεπιστημιακή Στρατηγική 2030. Θα επιδιώκουμε συνεχώς την ερευνητική αριστεία, τις στρατηγικές προσλήψεις και θα ενθαρρύνουμε/επιτρέπουμε την επίτευξη αποτελεσματικών εσωτερικών και εξωτερικών συνεργασιών. Η Σχολή διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ερευνητικών εσόδων υψηλής ποιότητας και το προσωπικό της Σχολής δημοσιεύει ευρέως σε κορυφαία περιοδικά και παρουσιάζει το έργο του σε εθνικά και διεθνή συνέδρια.

Η έρευνά μας επικεντρώνεται στην επίτευξη πραγματικών βελτιώσεων για τους ασθενείς μέσω της εμπειρογνωμοσύνης μας στη φαρμακευτική επιστήμη και πρακτική. Τα ερευνητικά προγράμματα ομαδοποιούνται σε πέντε βασικές θεματικές ενότητες, οι οποίες χρηματοδοτούνται κυρίως από πηγές της βρετανικής/ευρωπαϊκής κυβέρνησης, κορυφαίες ιατρικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και, κυρίως, από τη φαρμακοβιομηχανία.

  • **
  • **

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,0, με τουλάχιστον 6,0 στο γραπτό λόγο και τουλάχιστον 5,5 στον προφορικό λόγο, την ακρόαση και την ανάγνωση, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο. *Προσκομίζεται εντός των τελευταίων 2 ετών. Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) για τη μετανάστευση όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPharmacy, MPhil, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Η ελάχιστη ακαδημαϊκή απαίτηση για την εισαγωγή σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα σπουδών είναι συνήθως ένα πτυχίο ανώτερης δεύτερης τάξης (Upper Second Class Honours) από φορέα παροχής υπηρεσιών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου ή της ROI ή ένας ισοδύναμος τίτλος αποδεκτός από το Πανεπιστήμιο.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φαρμακείο MPharm (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
88% 3% 0% £28600 163 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακείο MPharm (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
83% 5% 1% £27650 136 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακείο MPharm (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
74% 2% 2% £15750 130 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακείο MPharm (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
93% 0% 3% £25300 174 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακείο MPharm (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
79% 0% 1% £25450 £28200 171 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακείο MPharm (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
89% 0% 12% £16100 136 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική με ολοκληρωμένη προ-εγγραφική κατάρτιση MPharm University College του Λονδίνου
(University College London)
95% 10% 0% £29000 192 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική με προπαρασκευαστικό έτος MPharm (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- 5% 18% £27650 129 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική MPharm (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
95% 10% 1% £29000 157 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακείο MPharm Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
85% 2% 1% £27750 225 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης