Queen's University of Belfast
Φαρμακευτική Ανάλυση Μαθητεία Ανώτερου Επιπέδου MSc
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αποκτήστε τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την πρακτική εμπειρία για μια καριέρα ως Φαρμακευτικός Αναλυτής στη Βιομηχανία ή στην Ακαδημαϊκή κοινότητα.

  • ΠΟΙΟΣ ΕΊΣΑΙ;

Εργάζεστε σήμερα και μπορεί να είστε πτυχιούχος φυσικών ή βιολογικών επιστημών - χημεία, φαρμακευτική και βιολογία - ή να διαθέτετε άλλα προσόντα παράλληλα με την εργασιακή σας εμπειρία. Έχετε αποφασίσει να αναπτύξετε σημαντικά τις επαγγελματικές σας δεξιότητες. Για να ανταποκριθούμε σε αυτή τη φιλοδοξία, προσφέρουμε αυτό το μάθημα μερικής απασχόλησης, μία ημέρα την εβδομάδα.

  • ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΣΠΟΥΔΆΣΕΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΆΘΗΜΑ;

Οι βιομηχανικοί εταίροι μας πάντα μας λένε ότι χρειάζονται ανθρώπους σαν εσάς με τις δικές μας δεξιότητες. Οι αναλυτές είναι από τους πιο περιζήτητους επαγγελματίες με μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά απασχολησιμότητας.

Θα λάβετε πρακτική εκπαίδευση σε υπερσύγχρονες τεχνικές διαχωρισμού, όπως HPLC/MS και GC/MS, στο ειδικά κατασκευασμένο εργαστήριο φαρμακευτικής ανάλυσης που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Agilent (κορυφαίος κατασκευαστής οργάνων παγκοσμίως).

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το μάθημα αυτό υπόκειται σε ανανέωση της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Οικονομίας και οι υποψήφιοι πρέπει να εργάζονται σε εταιρεία με έδρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,0, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε συστατικό, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο. *Έχει ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν την επάρκειά τους στην αγγλική γλώσσα, προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός του ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) για τη μετανάστευση όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPharmaceutical Analysis Higher Level Apprenticeship, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο 2.2 Honours ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο στη Χημεία, τη Φαρμακευτική ή σε στενά συναφές αντικείμενο. Η επίδοση σε βασικές ενότητες θα ληφθεί υπόψη.

Οι υποψήφιοι με σχετική εργασιακή εμπειρία θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για την εν λόγω μαθητεία ανώτερου επιπέδου (HLA) θα πρέπει να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα και μια επιστολή υποστήριξης από τον εργοδότη τους (συνδυασμένα σε ένα αρχείο). Η υποστηρικτική επιστολή του εργοδότη πρέπει να αναφέρει ότι ο εργοδότης υποστηρίζει την αίτησή τους, ότι είναι διατεθειμένος να τους αποδεσμεύσει από την εργασία τους για μία ημέρα την εβδομάδα για να παρακολουθήσουν το μάθημα και ότι, εάν είναι υφιστάμενος υπάλληλος, χρειάζονται αυτό το προσόν για ένα νέο ρόλο. Ο νέος ρόλος μπορεί να είναι αλλαγή τίτλου/ρόλου εντός της εταιρείας.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό το μάθημα υπόκειται σε ανανέωση της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Οικονομίας και οι υποψήφιοι πρέπει να εργάζονται σε εταιρεία με έδρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φαρμακολογία MSc Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
83% 0% 0% £25250 229 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική και φαρμακευτική χημεία (με έτος πρακτικής άσκησης) MChem (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική Χημεία MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακολογία με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
97% 10% 0% £26100 £24800 189 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακολογία Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
64% 10% 0% £32100 178 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική επιστήμη MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £17600 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακολογία και ανακάλυψη φαρμάκων MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
82% 0% 20% £26100 135 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χημεία με ανακάλυψη φαρμάκων MChem Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £25250 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανοσολογία και Φαρμακολογία με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
97% 10% 0% £26100 £24800 185 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτικές επιστήμες (με ένα έτος στη βιομηχανία) MSc Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
100% 2% 5% £28600 171 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης