Queen's University of Belfast
Παρασιτολογία και βιολογία παθογόνων MSc
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc στην Παρασιτολογία και τη Βιολογία Παθογόνων έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που αναζητούν κατάρτιση στις μεταδιδόμενες από παράσιτα μολυσματικές ασθένειες που υπονομεύουν σοβαρά: την ανθρώπινη υγεία στον αναπτυσσόμενο κόσμο και τις τροπικές περιοχές- τα συστήματα παραγωγής γεωργικών προϊόντων διατροφής σε παγκόσμιο επίπεδο (συμπεριλαμβανομένης της υγείας των φυτών και της υγείας και ευημερίας των ζώων).

Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα θα αναπτύξουν τεχνογνωσία άμεσα εφαρμόσιμη στην υγεία και την ευημερία του ανθρώπου, των φυτών και των ζώων, την επισιτιστική ασφάλεια και τη μελλοντική βιωσιμότητα της παραγωγής τροφίμων, ιδίως στα συστήματα παραγωγής ζώων και φυτών/καλλιεργειών.

Το μάθημα θα διεξάγεται εξ ολοκλήρου από ενεργούς ερευνητές και θα προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία σε διεθνώς ανταγωνιστικά εργαστήρια.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,0, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε στοιχείο, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο (*που έχει ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών). Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις μεταναστευτικές απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςParasitology and Pathogen Biology, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο με βαθμό άριστα 2,2 ή ανώτερο σε σχετικό επιστημονικό τομέα ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο. Οι υποψήφιοι με προσόντα κάτω του επιπέδου 2.2 Honours degree (ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο) θα εξετάζονται κατά περίπτωση, εφόσον μπορούν να αποδείξουν κατάλληλη εμπειρία, αποδεκτή από τη Σχολή.

Οι εξωτερικοί φοιτητές ιατρικής ή κτηνιατρικής που επιθυμούν να κάνουν διαβαθμισμένη φοίτηση πρέπει να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το τρίτο/τέταρτο έτος των σπουδών τους. Οι αιτούντες πρέπει να έχουν περάσει όλες τις σχετικές αξιολογήσεις για το έτος στο οποίο υποβάλλουν αίτηση. Οι εξωτερικοί υποψήφιοι για διαβαθμισμένη φοίτηση πρέπει επίσης να διασφαλίσουν ότι έχουν την άδεια του επικεφαλής της προπτυχιακής ιατρικής/κτηνιατρικής εκπαίδευσης ή την αντίστοιχη άδεια του Πανεπιστημίου καταγωγής τους.

Οι φοιτητές Ιατρικής από το Queen's University Belfast θα εξεταστούν επίσης, εάν έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το τρίτο/τέταρτο έτος των σπουδών τους με την πρώτη προσπάθεια και έχουν επιτύχει τουλάχιστον κατώτερο επίπεδο αριστείας δεύτερης τάξης. Οι υποψήφιοι για διαβαθμίσεις από το Queen's University Belfast θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι έχουν άδεια για διαβαθμίσεις από τον Διευθυντή Ιατρικής Εκπαίδευσης.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Έλεγχος παρασίτων MRes Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - - - - Oncampus μερική απασχόληση
Παρασιτολογία και βιολογία παθογόνων MSc Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης