Queen's University of Belfast
Media and Broadcast Production PgDip
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα είναι ένα εντατικό πρόγραμμα που σας παρέχει μια στέρεη βάση στην αφήγηση ιστοριών με βάση τα μέσα ενημέρωσης, συνδυάζοντας σε βάθος ερευνητικές μεθόδους με μια πρακτική, πρακτική προσέγγιση στη μάθηση. Θα σας διδάξει πώς να εγγράφετε και να επεξεργάζεστε σε μορφή ήχου και βίντεο- πώς να ερευνάτε, να παράγετε, να γράφετε σενάρια και να επεξεργάζεστε το δικό σας υλικό, είτε πρόκειται για μικρού μήκους ταινίες είτε για ντοκιμαντέρ μεγάλης διάρκειας- και πώς να παράγετε ιστορίες για το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και διαδραστικές διαδικτυακές πλατφόρμες. Για να το κάνετε αυτό, θα μάθετε επίσης αποτελεσματικές τεχνικές συνεντεύξεων. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να εντοπίζετε μια καλή ιστορία και στη συνέχεια πώς να την ερευνάτε και να την προωθείτε για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα ανάθεσης.

Είτε θέλετε να γίνετε δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός ή παραγωγός podcast, βιντεογράφος, σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, ειδικός στην παραγωγή μέσων/επικοινωνιών, μοντέρ μετά την παραγωγή ή επαγγελματίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η πρακτική μας προσέγγιση θα σας τοποθετήσει στρατηγικά ώστε να εργαστείτε σε οποιαδήποτε πτυχή του ραδιοφώνου ή του podcast, της πραγματικής τηλεόρασης, του ντοκιμαντέρ και της παραγωγής πληροφοριών. Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα έχετε στο ενεργητικό σας πολυάριθμες εκδόσεις πραγματικών μέσων ενημέρωσης σε ραδιόφωνο/ποδόσφαιρο, τηλεόραση, ντοκιμαντέρ, διαδραστικές και πειραματικές υβριδικές μορφές. Αυτό θα αποτελέσει τη βάση ενός ισχυρού χαρτοφυλακίου εργασίας με το οποίο θα μπορείτε στη συνέχεια να εισέλθετε στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, ιδίως σε όσους έχουν σπουδάσει Αγγλικά, πολιτική, ιστορία, δημοσιογραφία, πολιτιστικές σπουδές και δημιουργική γραφή. Προηγούμενες ακαδημαϊκές σπουδές ή πρακτική εμπειρία σε τομείς των μέσων ενημέρωσης είναι επωφελείς αλλά όχι απαραίτητες. Το πρόγραμμα θα ενδιέφερε επίσης όσους προέρχονται από άλλους επιστημονικούς κλάδους και θέλουν να μετεκπαιδευτούν και έχουν ήδη κάποια σχετική εμπειρία στον κλάδο των μέσων ενημέρωσης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,5, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε συστατικό, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο. *Έχουν ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών. Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις μεταναστευτικές απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMedia and Broadcast Production, PgDip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο με βαθμό άριστα 2,1 ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο σε αντικείμενο των Τεχνών, των Ανθρωπιστικών ή των Κοινωνικών Επιστημών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Adventure Filmmaking CertHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Ανάμεικτα μερική απασχόληση
Κινηματογράφηση περιπέτειας DipHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Ανάμεικτα μερική απασχόληση
Media and Broadcast Production PgDip Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus μερική απασχόληση