Queen's University of Belfast
Μηχανολόγος Μηχανικός PhD
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η κοινωνία μας χρειάζεται εξαιρετικούς μηχανικούς που μπορούν να κατανοήσουν, να δημιουργήσουν και να αξιοποιήσουν την τεχνολογία για την αντιμετώπιση των κοινών παγκόσμιων προκλήσεων. Χωρίς αυτά τα άτομα η μακροπρόθεσμη επιτυχία μας ως τεχνολογικά προηγμένες κοινωνίες και οικονομίες θα μειωθεί. Η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στη Σχολή Μηχανολόγων & Αεροδιαστημικών Μηχανικών θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε την πραγματική διαφορά, επηρεάζοντας θετικά την καριέρα σας και βελτιώνοντας μέσω της έρευνάς σας τις μεθόδους και την πρακτική της μηχανικής και τελικά την κοινωνία.

Η έρευνα που διεξάγεται από διδακτορικούς φοιτητές στη Σχολή Μηχανολόγων & Αεροδιαστημικών Μηχανικών αποτελεί κρίσιμο μέρος του ερευνητικού μας χαρτοφυλακίου. Το ερευνητικό μας χαρτοφυλάκιο κατατάσσεται στην 24η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το 96% της έρευνας στη Μηχανική να αξιολογείται ως κορυφαία παγκοσμίως ή διεθνώς άριστη [REF 2021/ Times Higher Education]. Επιπλέον, η αξιολόγηση REF2021, η οποία διενεργείται από επιτροπές ακαδημαϊκών και διεθνών εμπειρογνωμόνων, βαθμολόγησε πάνω από το 99% του ερευνητικού περιβάλλοντος του πανεπιστημίου ως κορυφαίο ή διεθνώς άριστο σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον οι διδακτορικοί μας φοιτητές διεξάγουν έρευνα στα ευρύτερα θέματα του σχεδιασμού, των υλικών, της κατασκευής και της ενέργειας.

Με την ένταξή σας σε εμάς ως διδακτορικός φοιτητής θα γίνετε μέρος ενός δυναμικού περιβάλλοντος και θα σπουδάσετε μαζί με φοιτητές από πολλές χώρες του κόσμου. Πρόκειται για μια ζωντανή κοινότητα με περισσότερους από 100 φοιτητές, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε δεξιότητες τόσο για τη σταδιοδρομία όσο και για τη ζωή σας, για παράδειγμα συμμετέχοντας σε προγράμματα κατάρτισης και καθοδήγησης της κοόρτης και σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση των φοιτητών.

Μια διδακτορική υποτροφία είναι μια επένδυση στην προσωπική σας ανάπτυξη, αξίας άνω των 100.000 λιρών. Πολλοί από τους αποφοίτους του διδακτορικού μας αναλαμβάνουν ακαδημαϊκούς ρόλους, ενώ άλλοι συνεχίζουν να διαδραματίζουν ηγετικούς ρόλους στη βιομηχανία ή να γίνονται επιχειρηματίες. Ένα διδακτορικό παρέχει πολλά οφέλη, μεταξύ άλλων παρέχει μια σειρά από "μεταβιβάσιμες δεξιότητες", όπως ανεξάρτητη και κριτική σκέψη, αναλυτικές δεξιότητες και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, ηγεσία και αυτοπεποίθηση. Λόγω αυτών των αναπτυγμένων χαρακτηριστικών βλέπουμε ότι πολλοί ηγέτες της βιομηχανίας είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος. Πιθανότατα θα έχετε υψηλότερο μισθό μετά την αποφοίτηση από ένα διδακτορικό από ό,τι τρία χρόνια μετά από ένα προπτυχιακό πτυχίο. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα πάρετε ένα διαφορετικό είδος εργασίας και πιθανότατα θα προοδεύσετε γρηγορότερα μέσω των μηχανισμών προαγωγής και ανταμοιβής. Αυτό, φυσικά, εξαρτάται από τη φιλοδοξία σας, αλλά ένα διδακτορικό χτίζει μια εξαιρετική βάση σταδιοδρομίας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,0, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιαδήποτε συνιστώσα (*που έχει ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών). Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις μεταναστευτικές απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMechanical Engineering, PhD, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Η ελάχιστη ακαδημαϊκή απαίτηση για την εισαγωγή σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα σπουδών είναι συνήθως ένα πτυχίο ανώτερης δεύτερης τάξης με βαθμό άριστα από φορέα παροχής υπηρεσιών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου ή της ROI ή ένας ισοδύναμος τίτλος αποδεκτός από το Πανεπιστήμιο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε επικοινωνώντας με τη Σχολή.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανολόγων μηχανικών PhD Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £18000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός PhD Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus μερική απασχόληση
Μηχανολόγος Μηχανικός MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διδακτορικό δίπλωμα μηχανολόγου μηχανικού PhD Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης