Queen's University of Belfast
Ιρλανδικές σπουδές MA
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι Ιρλανδικές Σπουδές είναι ένας ευρύς τομέας περιφερειακών σπουδών που χρησιμοποιεί ένα φάσμα επιστημονικών κλάδων για να διερευνήσει ολιστικά την ιστορία, τον πολιτισμό και την κοινωνία του νησιού της Ιρλανδίας και τις παγκόσμιες σχέσεις του.

Τα διαθέσιμα μαθήματα αντικατοπτρίζουν το εύρος της εμπειρογνωμοσύνης στις Ιρλανδικές Σπουδές σε όλο το πανεπιστήμιο και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπουν στους φοιτητές να διεξάγουν έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και προσεγγίσεων στις Ιρλανδικές Σπουδές, να αποκτήσουν εκπαίδευση σε μεθόδους έρευνας σε έναν ή περισσότερους κλάδους και να προετοιμαστούν για τη συγγραφή μιας μεγάλης διατριβής στον επιλεγμένο τομέα εξειδίκευσής τους.

Οι στόχοι του προγράμματος είναι:

  • Να επιτρέψει στους αποφοίτους να πραγματοποιήσουν διεπιστημονικές μεταπτυχιακές σπουδές στις ιρλανδικές σπουδές και να αποκομίσουν διάφορα οφέλη:
  • Μια προηγμένη εκτίμηση της αξίας της διεπιστημονικότητας στις Ιρλανδικές Σπουδές.
  • Προχωρημένη κατανόηση και εμπειρία των σχετικών ερευνητικών μεθόδων και δεξιοτήτων.
  • Προχωρημένη εκτίμηση της αξίας των ακαδημαϊκών προσεγγίσεων σε ορισμένα θέματα ιστορικής και πολιτιστικής συζήτησης και σύγχρονου δημόσιου ενδιαφέροντος στην Ιρλανδία.
  • Βαθύτερη γνώση συγκεκριμένων θεμάτων στις ιρλανδικές σπουδές που αντικατοπτρίζουν τα προσωπικά ενδιαφέροντα και την ερευνητική ατζέντα του φοιτητή.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,5, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε συστατικό, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο (*που έχει ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών). Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις μεταναστευτικές απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςIrish Studies, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο με βαθμό άριστα 2,1 σε συναφές αντικείμενο με αποδεικτικά στοιχεία σπουδών στην Ιρλανδία ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο.

Οι υποψήφιοι που είναι κάτοχοι πτυχίου 2,2 Honours σε σχετικό αντικείμενο με αποδεικτικά στοιχεία σπουδών στην Ιρλανδία ή ισοδύναμου προσόντος αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο, οι οποίοι μπορούν επίσης να αποδείξουν σχετική επαγγελματική εμπειρία, θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

Οι υποψήφιοι ενδέχεται να κληθούν να υποβάλουν γραπτή εργασία προς υποστήριξη της αίτησής τους.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ιρλανδικές σπουδές MA Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης