Queen's University of Belfast
Διεθνές Εμπορικό και Επιχειρηματικό Δίκαιο LLM
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το LLM Διεθνές Εμπορικό και Επιχειρηματικό Δίκαιο έχει σχεδιαστεί ως ένα ερευνητικό πρόγραμμα για πτυχιούχους νομικών και συναφών κλάδων που στοχεύουν να εξειδικευτούν στο εμπορικό δίκαιο, το διεθνές εμπόριο και τις διασυνοριακές επιχειρηματικές συναλλαγές από κοινωνικο-νομική σκοπιά. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να κατακτήσετε τα εξαιρετικά δυναμικά και πολύπλοκα νομικά και ρυθμιστικά καθεστώτα που διέπουν τις διεθνείς επιχειρήσεις και την παγκόσμια οικονομία. Εάν στοχεύετε σε μια καριέρα στο εταιρικό, οικονομικό ή εμπορικό δίκαιο, το πρόγραμμά μας θα σας εφοδιάσει με στέρεες γνώσεις και προηγμένη κατανόηση των βασικών αρχών, κανόνων και πρακτικών σε τομείς όπως η εταιρική διακυβέρνηση, το εταιρικό δίκαιο, το δίκαιο του ανταγωνισμού, το οικονομικό δίκαιο και το εμπορικό δίκαιο. Με την υποστήριξη κορυφαίων ακαδημαϊκών καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του LLM, θα είστε σε θέση να αναπτύξετε ένα ευρύ σύνολο σχετικών δεξιοτήτων που θα σας επιτρέψουν να συμβάλλετε στην επίλυση νομικών προβλημάτων σε βασικούς τομείς του εμπορικού και επιχειρηματικού δικαίου.

Χάρη στην ποικιλομορφία του προσωπικού και των φοιτητών μας, θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε καθηγητές και συναδέλφους με διαφορετικές εμπειρίες και υπόβαθρο, επιτρέποντάς σας να διευρύνετε περαιτέρω την οπτική σας και την κατανόησή σας. Τα προηγούμενα χρόνια φοιτητές έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα τόσο από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και από όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας σημαντικά στις συζητήσεις στην τάξη και στις ομαδικές εργασίες.

Οι κορυφαίοι ακαδημαϊκοί της Σχολής ειδικεύονται σε μια σειρά από συναφείς τομείς, όπως:

  • Διεθνές και Διακρατικό Εμπορικό Δίκαιο, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών εμπορικών και χρηματοοικονομικών συναλλαγών, των συγκρούσεων δικαίου/δημόσιου διεθνούς δικαίου, της εναρμόνισης και της περιφερειοποίησης του εμπορικού δικαίου, καθώς και των εμπορικών διαφορών και της διαιτησίας.
  • Διεθνές δίκαιο του ανταγωνισμού, συμπεριλαμβανομένου του ευρωπαϊκού και συγκριτικού δικαίου του ανταγωνισμού
  • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, συμπεριλαμβανομένου του δικαίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, του διεθνούς οικονομικού δικαίου, της επίλυσης διαφορών και των περιφερειακών και εθνικών εμπορικών νόμων και πολιτικών.
  • Νομικές πτυχές της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων των blockchain και των έξυπνων συμβάσεων.
  • Εταιρική διακυβέρνηση και συμμόρφωση, συμπεριλαμβανομένης της συγκριτικής εταιρικής διακυβέρνησης και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
  • Διεθνής χρηματοπιστωτική ρύθμιση, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμιστικών αλλαγών στα επακόλουθα της χρηματοπιστωτικής κρίσης της Ανατολικής Ασίας και της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης, της ρύθμισης της χρηματοδότησης σε βασικές δικαιοδοσίες και σε παγκόσμια χρηματοπιστωτικά κέντρα και φορολογικούς παραδείσους, της εμβάθυνσης της χρηματοπιστωτικής ολοκλήρωσης και του χρηματοπιστωτικού κατακερματισμού, του ρόλου του δικαίου και της τεχνολογίας στη χρηματοδότηση και της μετάβασης στη βιώσιμη και ψηφιακή χρηματοδότηση.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,5, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε συστατικό, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο. *Προσκομίζεται εντός των τελευταίων 2 ετών. Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) για τη μετανάστευση όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Commercial and Business Law, LLM, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο με βαθμό άριστα 2,1 ή ανώτερο ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο στη νομική επιστήμη, τις κοινωνικές επιστήμες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες ή συναφή κλάδο.

Απαλλαγή από τις απαιτήσεις αυτές μπορεί να εξεταστεί για τους υποψηφίους που είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο) Ή για τους υποψηφίους που έχουν πτυχίο 2,2 Honours (ή ισοδύναμο τίτλο αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο) μαζί με τουλάχιστον 2 έτη σχετικής εμπειρίας.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διεθνείς επιχειρήσεις και διεθνείς σχέσεις MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
75% 5% 6% £20900 172 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάστερ στις διεθνείς επιχειρήσεις με σύγχρονη γλώσσα MIBML Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
83% 0% 7% £19600 232 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις και περιβαλλοντική βιωσιμότητα MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
87% 5% 7% £20900 170 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
International Business MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Επιχειρήσεις με Ισπανικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
72% 5% 7% £20900 170 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις με γερμανικά (5 έτη) MBus Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Επιχειρήσεις με Ισπανικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
73% 0% 0% £26500 210 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις με κινέζικα MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
73% 5% 10% £26500 215 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Επιχειρήσεις με Γαλλικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
72% 5% 7% £20900 170 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Επιχειρήσεις με Γαλλικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
73% 5% 0% £26500 208 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης