Queen's University of Belfast
Σπουδές κινηματογράφου PhD
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Προσφέρουμε ερευνητικά προγράμματα τόσο στην κριτική όσο και στη δημιουργική πρακτική. Αυτά είναι σχεδιασμένα για φοιτητές που επιθυμούν να διεξάγουν έρευνα σε ιστορικά ή ευρύτερα θεωρητικά ζητήματα του κινηματογράφου και των οπτικοακουστικών πολιτισμών ή για όσους ενδιαφέρονται για έρευνα με γνώμονα την πρακτική. Ενθαρρύνουμε τα διεπιστημονικά προγράμματα, ιδίως εκείνα που αφορούν άλλους τομείς της Σχολής Δημιουργικών Τεχνών. Υπάρχουν τρεις διαδρομές του προγράμματος:

Διδακτορικό στις Κινηματογραφικές και Εικαστικές Σπουδές (Δημιουργική Πρακτική)

Οι φοιτητές που επιλέγουν τη διδακτορική διατριβή (δημιουργική πρακτική) θα παράγουν ένα σώμα επιβλεπόμενου δημιουργικού έργου, το οποίο θα συνοδεύεται από μια γραπτή κριτική επεξεργασία που θα συσχετίζει το έργο αυτό με το ευρύτερο πεδίο του κινηματογράφου και των οπτικοακουστικών πολιτισμών. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για αιτήσεις στους ακόλουθους τομείς: Μετασχηματισμός συγκρούσεων, νέα μέσα και πειραματικές αισθητικές πρακτικές.

Διδακτορικό στις Κινηματογραφικές και Οπτικές Σπουδές (Κριτική Πρακτική)

Η διδακτορική διατριβή στις Κινηματογραφικές και Οπτικές Σπουδές (Κριτική Πρακτική) προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να διεξάγουν προηγμένη, πρωτότυπη έρευνα σε έναν από τους σημερινούς τομείς εξειδίκευσής μας: ιστορία και ιστοριογραφία του κινηματογράφου, ήχος και κινηματογράφος, παγκόσμιες και συγκριτικές κινηματογραφικές σπουδές, κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ και ιρλανδικός κινηματογράφος και οπτικοακουστικός πολιτισμός.

MPhil

Η τρίτη διαδρομή, το MPhil, προσφέρει επίσης στους φοιτητές την ευκαιρία να διεξάγουν προηγμένη έρευνα είτε στην κριτική είτε στη δημιουργική πρακτική σε έναν από τους τομείς εξειδίκευσής μας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,5, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιαδήποτε συνιστώσα ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο. *Έχει ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός του ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) για τη μετανάστευση όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFilm Studies, PhD, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι ελάχιστες ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την εισαγωγή σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα σπουδών είναι συνήθως πτυχίο ανώτερης δεύτερης τάξης (Upper Second Class Honours) από πάροχο ΑΕΙ του Ηνωμένου Βασιλείου ή της ROI, ή ισοδύναμος τίτλος αποδεκτός από το Πανεπιστήμιο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε επικοινωνώντας με τη Σχολή Τεχνών, Αγγλικών και Γλωσσών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Θέατρο, κινηματογράφος, τηλεόραση και διαδραστικά μέσα PhD Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £9450 £11100 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Κινηματογράφος και τηλεόραση MPhil Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £20100 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θέατρο, κινηματογράφος, τηλεόραση και διαδραστικά μέσα από τη δημιουργική πρακτική PhD Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £18900 £22200 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές κινηματογράφου PhD Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus μερική απασχόληση
Σπουδές κινηματογράφου με οπτικοακουστικά μέσα PhD Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ταινία PhD Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus μερική απασχόληση
Ταινία PhD Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές θεάτρου, κινηματογράφου και τηλεόρασης PhD Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - - - - Oncampus μερική απασχόληση
Κινηματογραφικές Σπουδές PhD Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική γραφή, Κινηματογράφος, ΜΜΕ, Νέα ΜΜΕ, Δημοσιογραφία, Δημιουργικές σπουδές, Δράμα, Επαγγελματική γραφή MPhil Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης