Queen's University of Belfast
Αγγλικά - Δημιουργική γραφή PgDip
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αν έχετε αφοσιωθεί στη φανταστική γραφή, αν θέλετε να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας πρακτική, να αναπτύξετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες ως συγγραφέας και να συμμετάσχετε στη ζωντανή δημιουργική κοινότητα του Seamus Heaney Centre, τότε το ΠΜΣ στα Αγγλικά (Δημιουργική Γραφή) είναι για εσάς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζογραφία (μυθοπλασία και δημιουργική μη μυθοπλασία) και συγγραφή σεναρίων (για την οθόνη και τη σκηνή) και σας καλεί να εξερευνήσετε όλους αυτούς τους τρόπους γραφής προτού επιλέξετε μια ειδίκευση.

Θα κληθείτε να εξερευνήσετε πολλά διαφορετικά είδη γραφής, να διασκεδάσετε με νέες ιδέες, να διαβάσετε με περιπετειώδη τρόπο και να ανταποκριθείτε με αυστηρότητα και γενναιοδωρία στο έργο των συναδέλφων σας συγγραφέων. Θα αναπτύξετε την πρακτική σας ως ανεξάρτητος συγγραφέας και ως αυτοαναστοχαζόμενος δια βίου μαθητής και θα αναπτύξετε την κατανόησή σας για τη λογοτεχνική αγορά και τις εμπορικές πτυχές της λογοτεχνικής παραγωγής.

Θα διδαχθείτε από έμπειρους μυθιστοριογράφους, θεατρικούς συγγραφείς και σεναριογράφους, θα παρακολουθήσετε εργαστήρια με επισκέπτες συγγραφείς, εκδότες, εκδότες και ατζέντηδες και θα συμβάλλετε στην πλούσια παράδοση της λογοτεχνικής δημιουργίας στο Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,5, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε συστατικό, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο. *Προσκομίζεται εντός των τελευταίων 2 ετών. Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) για τη μετανάστευση όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnglish - Creative Writing, PgDip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο 2.1 Honours ή ισοδύναμος τίτλος αποδεκτός από το Πανεπιστήμιο σε οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν δείγμα πρωτότυπης γραπτής εργασίας, η οποία θα αξιολογηθεί για να καθοριστεί αν μπορεί να γίνει προσφορά εισαγωγής. Το δείγμα θα πρέπει να είναι 1800-2200 λέξεις πεζογραφίας ή 10-15 σελίδες σεναρίου. Το δείγμα μπορεί να είναι απόσπασμα. Δείγματα γραπτού λόγου που υπερβαίνουν το όριο μήκους δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να γίνουν δεκτοί μόνο με βάση το γραπτό τους.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αγγλικά και Δημιουργική Γραφή CertHE Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- - - £12600 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή MA Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Αγγλική Λογοτεχνία και Δημιουργική Γραφή PgCert Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Δημιουργική Γραφή PgDip Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus μερική απασχόληση
Αγγλικά - Δημιουργική γραφή PgDip Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης