Queen's University of Belfast
Δράμα PhD
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η δραματική σχολή στο Queen's προσφέρει εποπτική εμπειρία τόσο σε κριτικές όσο και σε πρακτικές μεθόδους έρευνας. Οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες σε όλους τους τομείς της τρέχουσας εμπειρογνωμοσύνης του προσωπικού, λεπτομέρειες για τους οποίους είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Σχολής Τεχνών, Αγγλικών και Γλωσσών. Το Drama at Queen's έχει καθιερωθεί ως κορυφαίο κέντρο έρευνας και εκπαίδευσης στους τομείς του δράματος, του θεάτρου και των σπουδών ερμηνείας και επωφελείται από ένα ειδικά κατασκευασμένο £1. 6 εκατ. ευρώ, το οποίο άνοιξε τον Οκτώβριο του 2004 και στεγάζει το Κέντρο Θεατρικής Έρευνας Brian Friel. Ως ερευνητικός φοιτητής στη δραματική σχολή του Queen's θα ενταχθείτε σε μια ζωντανή φοιτητική ομάδα και θα επωφεληθείτε από την πλούσια ερευνητική κουλτούρα της Σχολής Τεχνών, Αγγλικών και Γλωσσών. Η δραματική σχολή του Queen's έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα κορυφαίο, παγκόσμιας κλάσης ερευνητικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον που ενσωματώνει την πρόσβαση και τις συνεργασίες με το επάγγελμα του θεάτρου και τη βιομηχανία, σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο. Ως μέρος ενός Πανεπιστημίου του Russell Group με έντονη ερευνητική δραστηριότητα, δεσμευόμαστε να παρέχουμε διδασκαλία με γνώμονα την έρευνα, επιτρέποντας στους φοιτητές μας που κάνουν έρευνα να επωφεληθούν από τις ανταλλαγές γνώσεων και τις δραστηριότητες δέσμευσης του κοινού που καθοδηγούνται από το βραβευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό μας. Το Κέντρο Brian Friel έχει αναγνωριστεί για την παραγωγή "παγκοσμίως κορυφαίας" και "διεθνώς άριστης" έρευνας, η οποία περιλαμβάνει παραδοσιακές και πρακτικές μεθόδους. Προσφέρουμε στους φοιτητές την ευκαιρία να διεξάγουν προηγμένη, πρωτότυπη έρευνα σε έναν από τους τρέχοντες τομείς εξειδίκευσης του τμήματος, οι οποίοι περιλαμβάνουν το ιρλανδικό θέατρο, τον Σαίξπηρ, το δράμα μετά τις συγκρούσεις, τον χορό και τις κινητικές πρακτικές, την πρακτική ως έρευνα, τη φεμινιστική παράσταση, τις σπουδές Μπέκετ, το δράμα και την υγεία και το εφαρμοσμένο θέατρο.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,5, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε συστατικό, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο. *Προσκομίζεται εντός των τελευταίων 2 ετών. Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις μεταναστευτικές απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDrama, PhD, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Η ελάχιστη ακαδημαϊκή προϋπόθεση για την εισαγωγή σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα σπουδών είναι κατά κανόνα πτυχίο ανώτερης κατηγορίας (Upper Second Class Honours) από φορέα παροχής υπηρεσιών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου ή της ROI, ή ισοδύναμος τίτλος αποδεκτός από το Πανεπιστήμιο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε επικοινωνώντας με τη Σχολή Τεχνών, Αγγλικών και Γλωσσών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Θέατρο, κινηματογράφος, τηλεόραση και διαδραστικά μέσα PhD Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £9450 £11100 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Δράμα, χορός και επιδόσεις PhD Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £8000 - Χάντερσφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Θέατρο, κινηματογράφος, τηλεόραση και διαδραστικά μέσα από τη δημιουργική πρακτική PhD Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £18900 £22200 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δράμα και θεατρικές σπουδές PhD Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £18800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θέατρο και παράσταση PhD Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - - - Μπρίστολ Oncampus μερική απασχόληση
Ευρωπαϊκό Θέατρο PhD Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεατρικές σπουδές PhD Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus μερική απασχόληση
Δράμα και Θεατρικές Σπουδές MA (Res) Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεατρικές και θεατρικές σπουδές (με βάση την πρακτική μέσω της παράστασης) PhD Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές θεάτρου, κινηματογράφου και τηλεόρασης PhD Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - - - - Oncampus μερική απασχόληση