Queen's University of Belfast
Κατασκευές και διαχείριση έργων με βιομηχανική πρακτική άσκηση MSc
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να:

Ανάπτυξη των διανοητικών, πρακτικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων του εκπαιδευόμενου στην κριτική απόκτηση, ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση της διαχείρισης κατασκευαστικών έργων και οργανισμών.

Εφαρμόζουν κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους διαχείρισης στην ανάλυση και επίλυση προβλημάτων σχεδιασμού, μηχανικής και κατασκευής.

Ανάπτυξη μιας ολιστικής προσέγγισης για τον σχεδιασμό, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των κατασκευαστικών έργων με την ενσωμάτωση των τεχνικών γνώσεων του σχεδιασμού, της μηχανικής και της κατασκευής με τις οικονομικές, νομικές, πληροφορικές, εμπορικές ηγετικές και διοικητικές δεξιότητες της διοίκησης επιχειρήσεων στη διαχείριση απλών έως πολύπλοκων έργων σε διάφορα στάδια από τη σύλληψη, τη σκοπιμότητα, τη στρατηγική, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάθεση και τη συντήρηση, καθώς και σε κατασκευαστικούς οργανισμούς, π.χ. οικονοµικά και χρηµατοοικονοµικά των κατασκευών, στρατηγική διαχείριση, πληροφοριακά συστήµατα, δίκαιο των κατασκευών, διεθνείς αγορές κατασκευών και ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα.

Ανάπτυξη κριτικών και αναλυτικών δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που σχετίζονται με τον γραμματισμό, την αριθμητική, την πληροφορική, την ομαδική εργασία, την ομαδική εργασία και τις προσωπικές παρουσιάσεις και αλληλεπιδράσεις για την προετοιμασία των αποφοίτων για γενικότερη απασχόληση.

Αυτό το μάθημα διδάσκεται από ένα μείγμα ακαδημαϊκού προσωπικού και επαγγελματιών της βιομηχανίας, προσφέροντας εμπειρίες από τον πραγματικό κόσμο στην τάξη.

Αυτό το μάθημα διδάσκεται από ένα μείγμα ακαδημαϊκού προσωπικού και επαγγελματιών της βιομηχανίας, προσφέροντας εμπειρίες από τον πραγματικό κόσμο στην τάξη.

  • ΓΙΑ ΕΣΆΣ:

Θα μπορούσατε να είστε: πολιτικός μηχανικός, αρχιτέκτονας, μελετητής, εμπορικός διευθυντής, μηχανικός υπηρεσιών M&E, περιβαλλοντικός διευθυντής/μηχανικός, δικηγόρος ή οποιοσδήποτε άλλος κλάδος σχετικός με τις κατασκευές. Θα μπορούσατε να έχετε ήδη ασκήσει την επαγγελματική σας δραστηριότητα για αρκετό καιρό: ορισμένοι από τους προηγούμενους σπουδαστές μας έχουν διανύσει πολλά χρόνια στην καριέρα τους όταν εντάχθηκαν σε εμάς.

Ή μπορεί να είστε πρόσφατος απόφοιτος, για παράδειγμα με πτυχίο BEng, BA (αρχιτεκτονική) ή BSc. Αυτό το μεταπτυχιακό σάς δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μάνατζμεντ που θα προστεθεί στο προπτυχιακό σας πτυχίο μηχανικού, αρχιτέκτονα ή κατασκευαστή.

  • ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΆΤΩΝ:

Το μάθημα εστιάζει κυρίως στη διαχείριση έργων, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε την καριέρα σας σε οποιονδήποτε κλάδο, όχι μόνο στις κατασκευές.

Διδάσκουμε τις αρχές της διαχείρισης έργων

  • η ξεχωριστή πειθαρχία της εργασίας με βάση τις συμφωνημένες προθεσμίες, την έναρξη και την ολοκλήρωση ενός συγκεκριμένου έργου - με επίγνωση των παγκόσμιων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, και κυρίως της ανάγκης να καταστούν οι κατασκευές βιώσιμες.

Θα μάθετε να εφαρμόζετε μεθόδους διαχείρισης σε προβλήματα σχεδιασμού, μηχανικής και κατασκευής και θα είστε σε θέση να σχεδιάζετε, να παρακολουθείτε και να ελέγχετε κατασκευαστικά έργα ενσωματώνοντας τις τεχνικές γνώσεις με ηγετικές, εμπορικές και διοικητικές δεξιότητες.

  • ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ:

Μέσω προσκεκλημένων ομιλητών, μελετών περιπτώσεων και προαιρετικών επισκέψεων σε εργοτάξια, θα αποκτήσετε μια εικόνα του τρόπου λειτουργίας των βιομηχανικών εταιρειών. Οι απόφοιτοί μας έχουν τύχει καλής υποδοχής από τοπικές, εθνικές και διεθνείς εταιρείες.

  • ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ:

Αν είστε φοιτητής πλήρους φοίτησης, θα βρίσκεστε σε μια τάξη περίπου 90 ατόμων, μαζί με άτομα από μέρη όπως η Ινδία, η Νιγηρία, η Κίνα, το Βιετνάμ και η Αίγυπτος. Η διδασκαλία μας ξεκινά νωρίς το απόγευμα, καθώς γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να πάρουν άδεια από τη δουλειά τους για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

Θα έχετε στη διάθεσή σας την όμορφη νέα Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών, καθώς και ειδική αίθουσα βάσης και εργαστήριο υπολογιστών στο κτίριο Elmwood.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,5, με βαθμολογία τουλάχιστον 6,0 σε οποιαδήποτε συνιστώσα, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο. *Έχουν ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών. Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις μεταναστευτικές απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςConstruction and Project Management with Industrial Internship, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο με βαθμό άριστα 2,1 ή ανώτερο σε σχετικό επιστημονικό κλάδο, μηχανικής, αρχιτεκτονικής, διοίκησης ή κοινωνικών επιστημών ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο.

Παρακαλώ σημειώστε: Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις εισόδου για το MSc Construction and Project Management with Industrial Internship μπορούν να εξεταστούν για το MSc Construction and Project Management (το οποίο δεν περιλαμβάνει Industrial Internship), εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφοριακά Συστήματα MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Σπουδές Διοίκησης Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £32100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις με διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £26500 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μαθηματικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάστερ στις διεθνείς επιχειρήσεις με σύγχρονη γλώσσα MIBML Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης