Queen's University of Belfast
Μαθητεία ανώτερου επιπέδου στη διαχείριση κατασκευών και έργων MSc
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να:

Ανάπτυξη των διανοητικών, πρακτικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων του εκπαιδευόμενου στην κριτική απόκτηση, ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση της διαχείρισης κατασκευαστικών έργων και οργανισμών.

Εφαρμόζουν κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους διαχείρισης στην ανάλυση και επίλυση προβλημάτων σχεδιασμού, μηχανικής και κατασκευής.

Ανάπτυξη μιας ολιστικής προσέγγισης για τον σχεδιασμό, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των κατασκευαστικών έργων με την ενσωμάτωση των τεχνικών γνώσεων του σχεδιασμού, της μηχανικής και των κατασκευών με τις οικονομικές, νομικές, πληροφορικές, εμπορικές ηγετικές και διοικητικές δεξιότητες της διοίκησης επιχειρήσεων στη διαχείριση απλών έως πολύπλοκων έργων στα διάφορα στάδιά τους, από τη σύλληψη, τη σκοπιμότητα, τη στρατηγική, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάθεση και τη συντήρηση, και σε κατασκευαστικούς οργανισμούς, π.χ. οικονοµικά και χρηµατοοικονοµικά των κατασκευών, στρατηγική διαχείριση, πληροφοριακά συστήµατα, δίκαιο των κατασκευών, διεθνείς αγορές κατασκευών και ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα.

Ανάπτυξη κριτικών και αναλυτικών δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που σχετίζονται με τον γραμματισμό, την αριθμητική, την πληροφορική, την ομαδική εργασία, την ομαδική εργασία και τις προσωπικές παρουσιάσεις και αλληλεπιδράσεις για την προετοιμασία των αποφοίτων για γενικότερη απασχόληση.

  • ΓΙΑ ΕΣΆΣ:

Το HLA είναι ένα πρόγραμμα εργασίας/μελέτης, οπότε θα πρέπει να είστε ήδη εργαζόμενοι ή να έχετε μια σταθερή προσφορά εργασίας από μια εταιρεία του κατασκευαστικού τομέα που να υποστηρίζει την αίτησή σας.

Θα μπορούσατε να είστε: πολιτικός μηχανικός, αρχιτέκτονας, μελετητής, εμπορικός διευθυντής, μηχανικός υπηρεσιών M&E, περιβαλλοντικός διευθυντής/μηχανικός, δικηγόρος, αρχαιολόγος ή οποιοσδήποτε άλλος κλάδος που σχετίζεται με τις κατασκευές. Θα μπορούσατε να εργάζεστε ήδη για αρκετό καιρό: ορισμένοι από τους προηγούμενους σπουδαστές μας έχουν περάσει πολλά χρόνια στην καριέρα τους όταν εντάχθηκαν σε εμάς.

  • ΤΙ ΘΑ ΜΆΘΕΤΕ;

Το μάθημα εστιάζει κυρίως στη διαχείριση έργων, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε την καριέρα σας σε οποιονδήποτε κλάδο, όχι μόνο στις κατασκευές.

Διδάσκουμε τις αρχές της διαχείρισης έργων - τη διακριτή πειθαρχία της εργασίας με βάση τις συμφωνημένες προθεσμίες, την έναρξη και την ολοκλήρωση ενός συγκεκριμένου έργου - με επίγνωση των παγκόσμιων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, και κυρίως της ανάγκης να γίνουν οι κατασκευές βιώσιμες.

  • ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ:

Μέσω προσκεκλημένων ομιλητών, μελετών περιπτώσεων και προαιρετικών επισκέψεων σε εργοτάξια, θα αποκτήσετε μια εικόνα του τρόπου λειτουργίας των βιομηχανικών εταιρειών. Οι απόφοιτοί μας έχουν τύχει καλής υποδοχής από τοπικές, εθνικές και διεθνείς εταιρείες.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό το μάθημα υπόκειται σε ανανέωση της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Οικονομίας και οι υποψήφιοι πρέπει να εργάζονται σε εταιρεία με έδρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,5, με βαθμολογία τουλάχιστον 6,0 σε οποιοδήποτε στοιχείο, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο (*που έχει ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών). Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις μεταναστευτικές απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςConstruction and Project Management Higher Level Apprenticeship, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο με βαθμό άριστα 2,2 ή ανώτερο σε σχετικό επιστημονικό κλάδο, μηχανικής, αρχιτεκτονικής, διοίκησης ή κοινωνικών επιστημών, ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο.

Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τις ανωτέρω ακαδημαϊκές απαιτήσεις, αλλά είναι κάτοχοι σχετικού επαγγελματικού προσόντος και μπορούν να αποδείξουν κατάλληλη εμπειρία, θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για αυτή τη μαθητεία ανώτερου επιπέδου θα πρέπει επίσης να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα και μια επιστολή υποστήριξης από τον εργοδότη τους (συνδυασμένα σε ένα αρχείο). Η υποστηρικτική επιστολή του εργοδότη πρέπει να αναφέρει ότι ο εργοδότης υποστηρίζει την αίτησή τους, ότι είναι διατεθειμένος να τους αποδεσμεύσει από την εργασία τους για μία ημέρα την εβδομάδα για να παρακολουθήσουν το μάθημα και ότι, αν πρόκειται για υφιστάμενο υπάλληλο, χρειάζονται αυτό το προσόν για ένα νέο ρόλο. Ο νέος ρόλος μπορεί να είναι αλλαγή τίτλου/ρόλου εντός της εταιρείας.

.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό το μάθημα υπόκειται σε ανανέωση της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Οικονομίας και οι υποψήφιοι πρέπει να εργάζονται σε εταιρεία με έδρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση έργου MSc Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £22800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οργανωτική διαχείριση έργων MSc Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη διαχείριση κατασκευών και έργων MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £23028 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τεχνικών έργων MSc Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17750 - - Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση έργων και διαχείριση λειτουργιών MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £18700 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση έργων λογισμικού MSc Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £22800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση έργου MSc Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15300 £17065 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση έργων MSc Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - £26000 - Λίβερπουλ Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση Τεχνολογικών Έργων MSc Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £17600 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης