Queen's University of Belfast
Πολεοδομία και Σχεδιασμός PgCert
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις, ο τρόπος με τον οποίο διαχειριζόμαστε τις αλλαγές στο φυσικό και δομημένο περιβάλλον μας θα είναι καθοριστικός για το μέλλον μας. Στον αστικοποιημένο κόσμο μας, ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε τις πόλεις μας επηρεάζει την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την υγεία, ακόμη και την ευτυχία μας. Αυτό το πρόγραμμα θα σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να συμμετάσχετε στην πραγματοποίηση προοδευτικών αλλαγών στον τόπο σας.

Στην πράξη, υπάρχει μια κοινή ένταση μεταξύ αυτών που αναπτύσσουν και ερμηνεύουν την πολιτική σχεδιασμού από τη μια πλευρά και των σχεδιαστών των πόλεων από την άλλη. Αυτό το πρόγραμμα φέρνει αυτές τις ομάδες κοντά για να συμμετάσχουν σε μάθηση βάσει σχεδίου. Θα αναπτύξετε δεξιότητες σχεδιαστικής έρευνας, αστικής ανάλυσης και σχεδιασμού πριν αποφασίσετε αν θα εκπονήσετε μια διατριβή ή διπλωματική εργασία αστικού σχεδιασμού. Και οι δύο αυτές επιλογές μπορούν να ολοκληρωθούν ως σπουδές με βάση την εργασία, με ευκαιρίες για θερινή πρακτική άσκηση.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,5, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε συστατικό, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο. *Προσκομίζεται εντός των τελευταίων 2 ετών. Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις μεταναστευτικές απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCity Planning and Design, PgCert, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο 2.2 Honours ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο σε σχετικό αντικείμενο.

Οι υποψήφιοι με τίτλους σπουδών κάτω του επιπέδου 2.2 Honours degree, ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο, θα εξετάζονται κατά περίπτωση, εφόσον μπορούν να αποδείξουν κατάλληλη αποδεκτή εμπειρία. Συμπληρωματικό έντυπο που πρέπει να συμπληρωθεί μαζί με την αίτηση.

.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αστικός και περιφερειακός σχεδιασμός (με διαπίστευση RTPI) MSc Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - £26280 - Μπέρμιγχαμ Oncampus μερική απασχόληση
Πολεοδομία και Σχεδιασμός PgCert Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus μερική απασχόληση