Queen's University of Belfast
Μοντελοποίηση κτιριακών πληροφοριών Διαχείριση έργου Μαθητεία ανώτερου επιπέδου MSc
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα διδάσκεται από ένα μείγμα ακαδημαϊκού προσωπικού και επαγγελματιών της βιομηχανίας, φέρνοντας στην τάξη την έρευνα αιχμής μαζί με την πραγματική εμπειρία της βιομηχανίας.

  • ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ/ΔΈΣΜΕΥΣΗ

Αυτή η μαθητεία ανώτερου επιπέδου (HLA) χρηματοδοτείται πλήρως από το DfE, αν και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Οι υποψήφιοι και οι εργοδότες τους πρέπει να επιδείξουν δέσμευση και να εξασφαλίσουν αρκετό χρόνο για να παρακολουθήσουν και να ολοκληρώσουν το μάθημα.

  • ΓΙΑ ΣΈΝΑ

Το HLA είναι ένα πρόγραμμα εργασίας/μελέτης, οπότε θα πρέπει να είστε ήδη εργαζόμενοι ή να έχετε μια σταθερή προσφορά εργασίας από μια εταιρεία του κατασκευαστικού τομέα που να υποστηρίζει την αίτησή σας.

Θα έχετε έντονο ενδιαφέρον για τη BIM και τις ψηφιακές κατασκευές. Μπορεί να έχετε ήδη εμπειρία στη χρήση της BIM - η πρακτική εμπειρία στη BIM δεν είναι απαραίτητη για την έναρξη του μαθήματος, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμη.

  • ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΑΘΉΜΑΤΟΣ

Το μάθημα εστιάζει κυρίως στη διαχείριση έργων με τη χρήση της διαδικασίας μοντελοποίησης κτιριακών πληροφοριών, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε την καριέρα σας.

Διδάσκουμε τις αρχές της διαχείρισης έργων, χρησιμοποιώντας παράλληλα τη μοντελοποίηση κτιριακών πληροφοριών.

  • ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ

Ως φοιτητής μερικής φοίτησης, σπουδάζετε μαζί με την ομάδα πλήρους φοίτησης σε μια τάξη περίπου 30 ατόμων, μαζί με άτομα από μέρη όπως η Ινδία, η Νιγηρία, η Κίνα, το Βιετνάμ και η Αίγυπτος. Η διδασκαλία μας ξεκινά το απόγευμα, καθώς γνωρίζουμε ότι θα χρειαστεί να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα.

Θα έχετε στη διάθεσή σας την όμορφη νέα Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών, καθώς και ειδική αίθουσα βάσης και εργαστήριο υπολογιστών στο κτίριο Elmwood.

  • ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ

Το μάθημα αφορά την εξισορρόπηση της θεωρίας και της πρακτικής - ένα μείγμα πρακτικής κατασκευής, χειρισμού και διαχείρισης μοντέλων, καθώς και την εξέταση των υψηλότερου επιπέδου αναλυτικών δεξιοτήτων και της κριτικής σκέψης που συνεπάγεται η εκπαίδευση σε επίπεδο Master.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό το μάθημα υπόκειται σε ανανέωση της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Οικονομίας και οι υποψήφιοι πρέπει να εργάζονται σε εταιρεία με έδρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,5, με βαθμολογία τουλάχιστον 6,0 σε οποιοδήποτε συστατικό, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο. *Έχει ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις μεταναστευτικές απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBuilding Information Modelling Project Management Higher Level Apprenticeship, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο 2,2 με άριστα σε συναφή κλάδο π.χ. αρχιτεκτονική, μηχανική ή κοινωνικές επιστήμες, ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο.

Οι υποψήφιοι με σχετική εργασιακή εμπειρία θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για αυτή τη μαθητεία ανώτερου επιπέδου θα πρέπει επίσης να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα και μια επιστολή υποστήριξης από τον εργοδότη τους (συνδυασμένα σε ένα αρχείο). Η υποστηρικτική επιστολή του εργοδότη πρέπει να αναφέρει ότι ο εργοδότης υποστηρίζει την αίτησή τους, ότι είναι διατεθειμένος να τους αποδεσμεύσει από την εργασία τους για μία ημέρα την εβδομάδα για να παρακολουθήσουν το μάθημα και ότι, αν πρόκειται για υφιστάμενο υπάλληλο, χρειάζονται αυτό το προσόν για ένα νέο ρόλο. Ο νέος ρόλος μπορεί να είναι αλλαγή τίτλου/ρόλου εντός της εταιρείας.

.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει κανονικά στις 30 Ιουνίου 2024. Ωστόσο, ενθαρρύνουμε τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση το συντομότερο δυνατό. Σε περίπτωση που κάποιο πρόγραμμα λάβει μεγάλο αριθμό αιτήσεων, το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει την πύλη αιτήσεων νωρίτερα από την προθεσμία της 30ής Ιουνίου. Οι σχετικές ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται στην Πύλη Άμεσης Υποβολής Αιτήσεων στη σελίδα αίτησης του προγράμματος.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό το μάθημα υπόκειται σε ανανέωση της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Οικονομίας και οι υποψήφιοι πρέπει να εργάζονται σε εταιρεία με έδρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση μοντελοποίησης κτιριακών πληροφοριών MSc Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £12500 - Λονδίνο Online μερική απασχόληση
Διαχείριση μοντέλων κτιριακών πληροφοριών και ολοκληρωμένη ψηφιακή παράδοση MSc Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £6100 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Μοντελοποίηση κτιριακών πληροφοριών και ψηφιακός μετασχηματισμός (BIM-DT) MSc Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - £21350 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μοντελοποίηση κτιριακών πληροφοριών και συνεργασία σε έργα MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - - - Ντέρμπι Oncampus μερική απασχόληση
Μοντελοποίηση κτιριακών πληροφοριών Διαχείριση έργου Μαθητεία ανώτερου επιπέδου MSc Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση έργων μοντελοποίησης κτιριακών πληροφοριών MSc Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus μερική απασχόληση
Μοντελοποίηση πληροφοριών κτιρίων και υποδομών (BIM) για έξυπνη μηχανική MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση έργου MSc Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £22800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση έργων λογισμικού MSc Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £22800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης