Queen's University of Belfast
Βιολογικές Επιστήμες MPhil
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η Σχολή Βιολογικών Επιστημών παρέχει προγράμματα διδακτορικών και μεταπτυχιακών σπουδών (MPhil) σε θέματα που κυμαίνονται από τη βασική βιοχημεία, τη μοριακή γενετική και την έρευνα για τον καρκίνο, μέχρι τις γεωργικές επιστήμες, τη θαλάσσια οικολογία και την οικονομική αξιολόγηση των υπηρεσιών οικοσυστημάτων και το λιανικό εμπόριο τροφίμων. Αν έχετε ένα θέμα ή ένα ερευνητικό ερώτημα στο μυαλό σας, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο Εύρεση επιβλέποντα (βλ. καρτέλα Εφαρμογή) για να εντοπίσετε το καταλληλότερο μέλος του προσωπικού που θα υποστηρίξει την ιδέα σας. Αν όχι, μην ανησυχείτε, προκηρύσσουμε τακτικά χρηματοδοτούμενα έργα και δεν είναι κακό να περιηγηθείτε στα προφίλ του ακαδημαϊκού προσωπικού μας για έμπνευση και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με όποιον σας φαίνεται καλύτερος: είμαστε πολύ ανοιχτοί σε αιτήσεις από άτομα με τα κατάλληλα προσόντα που ενδιαφέρονται για την επιστημονική έρευνα. Σε κάθε περίπτωση, ένα διδακτορικό ή ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα προσφέρει τη δυνατότητα να γίνετε μέλος μιας επιστημονικής ερευνητικής ομάδας αιχμής και να συμβάλλετε σε πραγματικά νέες ανακαλύψεις ή στην ανάπτυξη νέων μεθόδων για πρακτική χρήση. Εάν δεν μπορείτε να σπουδάσετε με πλήρη απασχόληση, προσφέρουμε επίσης προγράμματα ερευνητικών σπουδών με μερική απασχόληση κατ' αναλογία.

Υπάρχουν τρία μεγάλα θέματα για την έρευνα στη Σχολή:

  • Αγροδιατροφικά συστήματα και ανθρώπινη διατροφή
  • Κατανόηση της υγείας και των ασθενειών
  • Διατήρηση των οικοσυστημάτων και της βιοποικιλότητας

Οι διαδικασίες αξιολόγησης για το ερευνητικό πτυχίο διαφέρουν από τα διδακτικά πτυχία. Οι φοιτητές αναμένεται να παρουσιάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα προσχέδια της εργασίας τους στον επιβλέποντα καθηγητή τους, ο οποίος θα παρέχει γραπτή και προφορική ανατροφοδότηση- μια επίσημη διαδικασία αξιολόγησης πραγματοποιείται ετησίως. Αυτή η Ετήσια Επισκόπηση Προόδου απαιτεί από τους φοιτητές να παρουσιάσουν την εργασία τους γραπτώς και προφορικώς σε μια επιτροπή ακαδημαϊκών της Σχολής. Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα επιτρέψει στους φοιτητές να εγγραφούν για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Η τελική αξιολόγηση του ερευνητικού πτυχίου είναι προφορική και γραπτή. Οι φοιτητές θα υποβάλουν τη διπλωματική τους εργασία σε μια εσωτερική και εξωτερική ομάδα εξέτασης, η οποία θα ελέγξει τη γραπτή εργασία προτού καλέσει τον φοιτητή να υπερασπιστεί προφορικά την εργασία του σε ένα Viva Voce.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,5, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιαδήποτε συνιστώσα, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο (*που έχει ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών). Οι διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά, προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από τις σπουδές ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) για τη μετανάστευση όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για τους υπηκόους του ΕΟΧ και τους υπηκόους τρίτων χωρών βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiological Sciences, MPhil, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Η ελάχιστη ακαδημαϊκή απαίτηση για την εισαγωγή σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα σπουδών είναι συνήθως ένα πτυχίο ανώτερης δεύτερης τάξης (Upper Second Class Honours) από φορέα παροχής υπηρεσιών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου ή της ROI ή ένας ισοδύναμος τίτλος αποδεκτός από το Πανεπιστήμιο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε επικοινωνώντας με τη Σχολή.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιολογικές επιστήμες με επαγγελματικές σπουδές Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
56% 5% 5% £25300 147 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες MBiolSci Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
89% 0% 0% £29700 193 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £29300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές επιστήμες με έτος επαγγελματικής κατάρτισης MBiol Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
77% 3% 2% £25450 £28200 163 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
56% 5% 5% £25300 147 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές επιστήμες (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοεπιστήμες MBiol Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £29500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες MBiol Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
77% 3% 0% £25450 £28200 163 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης