Queen's University of Belfast
Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία MSc
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η εφαρμοσμένη αναπτυξιακή ψυχολογία είναι η εφαρμογή της βασικής αναπτυξιακής επιστήμης σε εφαρμοσμένα πλαίσια. Η Σχολή Ψυχολογίας διαθέτει εξειδίκευση στην ανάπτυξη σε δυσμενή πλαίσια και στην άτυπη ανάπτυξη σε εκπαιδευτικό πλαίσιο και η διδασκαλία στο μάθημα, καθώς και τα θέματα που προσφέρονται για διπλωματικές εργασίες, θα αντανακλούν αυτή την εξειδίκευση. Η σχολή διαθέτει επίσης εμπειρογνωμοσύνη στη βασική αναπτυξιακή επιστήμη, η οποία θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο του μαθήματος. Τα θέματα που καλύπτονται στο ΠΜΣ περιλαμβάνουν: ποσοτικές και ποιοτικές ερευνητικές μέθοδοι, άτυπη ανάπτυξη στην τάξη, αντιξοότητες στην παιδική ηλικία: από τη βασική επιστήμη στη βελτίωση των αποτελεσμάτων, και θεωρητικές προοπτικές στην ανάπτυξη παιδιών και εφήβων.

Αυτό το ΠΜΣ έχει ως στόχο να προσφέρει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές την ευκαιρία για προχωρημένες σπουδές σε εξειδικευμένα θέματα στον τομέα της εφαρμοσμένης αναπτυξιακής ψυχολογίας και να προετοιμάσει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές για πιο προχωρημένη έρευνα στην εφαρμοσμένη αναπτυξιακή ψυχολογία, επαγγελματική κατάρτιση στην ψυχολογία ή άλλη επαγγελματική κατάρτιση σχετιζόμενη με τον κλάδο.

Στόχος του είναι επίσης να προσφέρει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές την ευκαιρία για προχωρημένες σπουδές σε εξειδικευμένα θέματα στον τομέα της εφαρμοσμένης αναπτυξιακής ψυχολογίας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,5, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε συστατικό, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο (*που έχει ληφθεί τα τελευταία 2 χρόνια). Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις μεταναστευτικές απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςApplied Developmental Psychology, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο με βαθμό άριστα 2,1 ή ανώτερο στην Ψυχολογία ή σε αποδεκτό συναφή κλάδο, ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο.

Οι υποψήφιοι με εργασιακή εμπειρία θα εξετάζονται κατά περίπτωση. Η πολιτική του Πανεπιστημίου για την αναγνώριση της προηγούμενης μάθησης παρέχει καθοδήγηση σχετικά με την αξιολόγηση της εμπειρικής μάθησης (RPEL).

QUB

Οι φοιτητές ιατρικής και οδοντιατρικής στο QUB θα εξεταστούν εάν έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το 3ο/4ο έτος του κύκλου σπουδών τους με την πρώτη προσπάθεια και έχουν επιτύχει τουλάχιστον ανώτερο επίπεδο δεύτερης τάξης Honours. Οι υποψήφιοι για διαβαθμισμένη φοίτηση θα πρέπει επίσης να εξασφαλίσουν ότι έχουν άδεια για διαβαθμισμένη φοίτηση από τον Διευθυντή Ιατρικής Εκπαίδευσης ή Οδοντιατρικής, ανάλογα με την περίπτωση.

Εξωτερικά

Ένας εξωτερικός φοιτητής ιατρικής ή οδοντιατρικής που επιθυμεί να κάνει διακλάδωση πρέπει να έχει ολοκληρώσει επιτυχώς όλες τις αξιολογήσεις με την πρώτη προσπάθεια για το έτος κατά το οποίο υποβάλλει την αίτησή του. Οι εξωτερικοί υποψήφιοι για διακίνηση θα πρέπει επίσης να διασφαλίσουν ότι έχουν την άδεια του επικεφαλής της προπτυχιακής ιατρικής/οδοντιατρικής εκπαίδευσης ή την αντίστοιχη άδεια του Πανεπιστημίου καταγωγής τους.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νευροεπιστήμη με ψυχολογία με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
77% 1% 0% £26100 £24800 195 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνιολογία και Ψυχολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
71% 0% 0% £26500 187 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Ψυχολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
96% 1% 0% £21900 £20800 166 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναπτυξιακή Ψυχολογία MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (Κλινική) Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
90% 0% 4% £29700 192 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
94% 10% 0% £35000 196 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία και Ψυχολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
96% 1% 3% £21900 £20800 174 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με καινοτομία Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 5% 10% £31300 175 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία και Ψυχολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
75% 2% 6% £20900 168 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (Κλινική) Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £27650 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης