Queen's University of Belfast
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων MSc
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 70 αποφοίτους του προγράμματος Animal Behaviour and Welfare MSc στο Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Λογιστική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
88 /100
70 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Λογιστική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24004 £23818 £29383
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20982 - £28114 £18679 - £30387 £21981 - £39292

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σχεδιασμένο για φοιτητές που στοχεύουν να εργαστούν στην έρευνα, την εκπαίδευση και τη βιομηχανία στον τομέα των βιοεπιστημών. Συγκεκριμένα, αυτό το ΠΜΣ θα σας προσφέρει μια προηγμένη κατανόηση των τρεχόντων και αναδυόμενων ζητημάτων τόσο στη Συμπεριφορά όσο και στην Ευημερία των Ζώων και θα σας παρέχει ένα εκτεταμένο φάσμα διαλέξεων σε μια ποικιλία θεμάτων.

Συνιστάται στους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ιδανικά το αργότερο έως τις 31 Ιουλίου για τα μαθήματα που αρχίζουν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που κάποιο πρόγραμμα λάβει μεγάλο αριθμό αιτήσεων, το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει την πύλη υποβολής αιτήσεων. Οι σχετικές ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται στην Πύλη Άμεσης Υποβολής Αιτήσεων στη σελίδα αίτησης του προγράμματος.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι απαιτείται προκαταβολή για να εγγυηθείτε μια θέση στο μάθημα. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, οι αιτήσεις ενδέχεται να μην εξεταστούν εάν το μάθημα έχει φτάσει στο μέγιστο μέγεθος της τάξης και θα τοποθετηθούν σε λίστα αναμονής. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στους όρους και τις προϋποθέσεις της προκαταβολής.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Animal Behaviour and Welfare MSc από Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

80% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες πληροφορικής

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,0, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε συστατικό, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο. *Προσκομίζεται εντός των τελευταίων 2 ετών. Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις μεταναστευτικές απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnimal Behaviour and Welfare, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο με βαθμό άριστα 2,2 ή ανώτερο, σε σχετικό επιστημονικό τομέα (συμπεριλαμβανομένης της ψυχολογίας), ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο. Καλωσορίζουμε αιτήσεις από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρων, συνεπώς οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τις παραπάνω ακαδημαϊκές απαιτήσεις, αλλά είναι κάτοχοι πτυχίου (ή ισοδύναμου προσόντος αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο) και μπορούν να αποδείξουν κατάλληλη εμπειρία, θα εξετάζονται σε ατομική βάση.

Οι εξωτερικοί φοιτητές ιατρικής ή κτηνιατρικής που επιθυμούν να κάνουν διαβαθμισμένη φοίτηση πρέπει να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το τρίτο/τέταρτο έτος των σπουδών τους. Οι αιτούντες πρέπει να έχουν περάσει όλες τις σχετικές αξιολογήσεις για το έτος στο οποίο υποβάλλουν αίτηση. Οι εξωτερικοί υποψήφιοι για διαβαθμισμένη φοίτηση πρέπει επίσης να εξασφαλίσουν ότι έχουν την άδεια του επικεφαλής της προπτυχιακής ιατρικής/κτηνιατρικής εκπαίδευσης ή την αντίστοιχη άδεια του Πανεπιστημίου καταγωγής τους.

Οι φοιτητές Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ θα ληφθούν επίσης υπόψη, εφόσον έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το τρίτο/τέταρτο έτος των σπουδών τους με την πρώτη προσπάθεια και έχουν επιτύχει τουλάχιστον κατώτερο επίπεδο αριστείας δεύτερης τάξης. Οι υποψήφιοι για διαβαθμίσεις από το Queen's University Belfast θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι έχουν άδεια για διαβαθμίσεις από τον Διευθυντή Ιατρικής Εκπαίδευσης.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Συμπεριφορά των ζώων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία με συμπεριφορά των ζώων MZool Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων MBio Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
86% 5% 10% - 129 Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη συμπεριφορά και ευημερία των ζώων (MSc) MSc (PG) Askham Bryan College
(Askham Bryan College)
- - - £12000 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη εκπαίδευση στη συμπεριφορά των ζώων MSc Bishop Burton College
(Bishop Burton College)
- - - £12782 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων MSc Bishop Burton College
(Bishop Burton College)
- - - £12782 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη συμπεριφορά και ευημερία των ζώων PgDip Πανεπιστήμιο Hartpury και Hartpury College
(Hartpury University and Hartpury College)
- - - £8666 - Γκλόστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αλληλεπίδραση ανθρώπου-ζώων και ευημερία MSc Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr
(Wrexham Glyndwr University)
- - - - - Ρέξαμ Oncampus μερική απασχόληση
Συμπεριφορά των ζώων MSc Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων MRes Πανεπιστήμιο του Newcastle
(Newcastle University)
- - - - - Νιουκάστλ Oncampus πλήρους απασχόλησης