Queen's University of Belfast
Προηγμένη ασφάλεια τροφίμων MSc
Queen's University of Belfast - Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 70 αποφοίτους του προγράμματος Advanced Food Safety MSc στο Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Λογιστική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
88 /100
70 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Λογιστική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24004 £23818 £29383
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20982 - £28114 £18679 - £30387 £21981 - £39292

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το ΠΜΣ στην Προηγμένη Ασφάλεια Τροφίμων απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν σταδιοδρομία στον αγροδιατροφικό τομέα και σε συναφείς τομείς και προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν από έναν παγκόσμιο ηγέτη στους τομείς της ασφάλειας τροφίμων και της ασφάλειας τροφίμων.

Με τον ολοένα αυξανόμενο παγκόσμιο πληθυσμό, τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και τις μεταβαλλόμενες γεωπολιτικές δυναμικές, η παγκόσμια παραγωγή τροφίμων και οι αλυσίδες εφοδιασμού δέχονται αυξημένες πιέσεις και τα ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων και την επισιτιστική ασφάλεια αποτελούν βασική ανησυχία για όλους. Το Ινστιτούτο για την Παγκόσμια Ασφάλεια Τροφίμων (IGFS) στο QUB είναι ένα από τα τέσσερα Παγκόσμια Ερευνητικά Ινστιτούτα του Πανεπιστημίου, και πρωτοστατεί παγκοσμίως στην αντιμετώπιση μιας από τις μεγαλύτερες απειλές που θέτουν αυτές οι προκλήσεις - πώς θα διασφαλιστεί η συνεχής ασφάλεια και προστασία των προμηθειών μας σε τρόφιμα.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Advanced Food Safety παρέχεται από ερευνητές του IGFS και επικεντρώνεται στα νέα και αναδυόμενα ζητήματα που απειλούν την ασφάλεια των τροφίμων και την ασφάλεια των τροφίμων και επικεντρώνεται στη χρήση των πρόσφατων εξελίξεων στις αναλυτικές προσεγγίσεις για την παρακολούθηση και τη ρύθμιση της ακεραιότητας, της αυθεντικότητας και της ασφάλειας των τροφίμων.

Οι διεθνείς φοιτητές θα έχουν πρόσβαση σε πρόσθετο δωρεάν περιεχόμενο μαθημάτων που στοχεύει να βοηθήσει τους φοιτητές όλων των επιπέδων της αγγλικής γλώσσας να βελτιώσουν την ακρίβεια, τη δομή και την κριτική τους ικανότητα. Τα μαθήματα Αγγλικών και Ακαδημαϊκών Δεξιοτήτων που απευθύνονται κυρίως στους διεθνείς φοιτητές μας προσφέρονται καθ' όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους από εξειδικευμένους καθηγητές Αγγλικών για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση 1: 1.συνεδρίες για ατομική καθοδήγηση σχετικά με την αγγλική γλώσσα και τις ακαδημαϊκές δεξιότητες ανά πάσα στιγμή.

Λόγω της δημοτικότητας του προγράμματος αυτού, συνιστάται στους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση το συντομότερο δυνατό, και ιδανικά το αργότερο έως τις 30 Ιουνίου για τα μαθήματα που αρχίζουν στα μέσα Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που κάποιο πρόγραμμα λάβει μεγάλο αριθμό αιτήσεων, το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει την πύλη υποβολής αιτήσεων. Οι σχετικές ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται στην Πύλη Άμεσης Υποβολής Αιτήσεων στη σελίδα αίτησης του προγράμματος.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί να απαιτηθεί προκαταβολή για να εγγυηθείτε μια θέση στο μάθημα. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, οι αιτήσεις ενδέχεται να μην εξεταστούν εάν το μάθημα έχει φτάσει στο μέγιστο μέγεθος της τάξης και θα εγγραφείτε σε λίστα αναμονής. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στους όρους και τις προϋποθέσεις της προκαταβολής.

Διαπιστευμένο από το Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένος από την Ένωση Διεθνών Λογιστών (AIA) για σκοπούς απαλλαγής από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένο από τους Chartered Accountants Ireland με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις μέσω της επιταχυνόμενης διαδρομής Accredited degree.

Διαπιστευμένος από την Ένωση Ορκωτών Λογιστών (ACCA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Advanced Food Safety MSc από Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

80% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες πληροφορικής

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτείται η απόδειξη βαθμολογίας IELTS* 6,0, με βαθμολογία τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε στοιχείο, ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο (*που έχει ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών). Οι ξένοι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά τα αγγλικά προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το πρόγραμμα σπουδών ή την έρευνά τους. Οι υπήκοοι χωρών εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις μεταναστευτικές απαιτήσεις του UK Visas and Immigration (UKVI) όσον αφορά την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους του ΕΟΧ και μη υπηκόους ΕΟΧ βλέπε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.qub.ac.uk/Study/PostgraduateStudy/FundingandScholarships/.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAdvanced Food Safety, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κανονικά πτυχίο με βαθμό άριστα 2,2 ή ανώτερο σε σχετικό επιστημονικό τομέα ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο.

Ως εκ τούτου, οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τις παραπάνω ακαδημαϊκές απαιτήσεις, αλλά είναι κάτοχοι πτυχίου (ή ισοδύναμου τίτλου αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο) και μπορούν να αποδείξουν κατάλληλη μεταπτυχιακή εμπειρία, θα εξεταστούν σε ατομική βάση.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γεωργία

    • #1 
    • #355 
    Γεωργία
    URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
    [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ

Το Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ (QUB) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που απολαμβάνει διεθνούς φήμης για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λειτουργίας του ως εκπαιδευτικού κέντρου, και αυτό αντικατοπτρίζεται σήμερα στις εντυπωσιακές κατατάξεις των Πανεπιστημίων του από τους Times Higher Education και την QS. Με τη σημαντική φήμη του πανεπιστημίου για την ερευνητική του προβολή και τα ακαδημαϊκά του αποτελέσματα, καθώς και με τη ζωή στην πόλη που προσφέρει η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το QUB αξίζει να το λάβει υπόψη του κάθε φοιτητής που ελπίζει να διαπρέψει στον τομέα του και παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.

Λίστα με 326 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εφαρμοσμένη διαχείριση της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Εφαρμοσμένη Διαχείριση Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων με Βιομηχανική Πρακτική MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £21000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμων (E- Learning) MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £2908 - Λονδίνο Online μερική απασχόληση
Ασφάλεια τροφίμων (διαδικτυακή μάθηση) PgDip Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus μερική απασχόληση
Ασφάλεια, υγιεινή και διαχείριση τροφίμων MSc Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus μερική απασχόληση
Αειφόρος ποιότητα και υγεία τροφίμων MSc Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - - - Ρέντινγκ Ανάμεικτα μερική απασχόληση
Ασφάλεια τροφίμων και βιοτεχνολογία MPhil Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus μερική απασχόληση
Προηγμένη ασφάλεια τροφίμων MSc Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης