Queen Mary University of London
Επιστήμη και μηχανική υλικών με βιομηχανική εμπειρία MEng (Hons)
Queen Mary University of London - Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 15 αποφοίτους Materials Science and Engineering with Industrial Experience MEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμη υλικών από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμη υλικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
76 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH10

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμη υλικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £28000 £36000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27500 - £32500 £22500 - £34000 £27500 - £45500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH10 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £31500 £38000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26000 - £35000 £23500 - £41500 £27500 - £48500

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ένα αυτοκίνητο της Φόρμουλα 1 μπορεί να ζυγίζει τόσο λίγο, πώς λειτουργεί η οθόνη αφής στο κινητό σας ή από τι είναι φτιαγμένη μια τεχνητή καρδιακή βαλβίδα;

Το πρόγραμμα Μηχανικών Υλικών θα σας δώσει μια ισχυρή βάση στη φυσική και χημική δομή, τις ιδιότητες, την κατασκευή και το σχεδιασμό των υλικών.

Το πρώτο έτος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει ένα πολύ ευρύ υπόβαθρο μηχανικών δεξιοτήτων, ώστε να ανακαλύψετε πώς η μηχανική υλικών αλληλεπιδρά με όλους τους διαφορετικούς κλάδους μηχανικής στην πράξη. Θα χτίσετε ένα ισχυρό θεμέλιο σε θεμελιώδεις έννοιες της μηχανικής, όπως η ρευστομηχανική, ο σχεδιασμός, τα υλικά και η μαθηματική μοντελοποίηση, ενώ θα εισαχθείτε στη Μηχανική Υλικών μέσω της ενότητας "Εξερεύνηση Υλικών". Οι ενότητες σχεδιασμού και πειραματικής πρακτικής, θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις πρακτικές εργαστηριακές και εργαστηριακές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για όλους τους μηχανικούς, και θα θέσουν το βασικό υλικό του προγράμματος σε προοπτική και πρακτική χρήση.

Τα εξειδικευμένα μαθήματα του δεύτερου έτους έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να επικεντρωθείτε στην κατανόηση των σχέσεων μεταξύ της δομής και της σύνθεσης των υλικών και των ιδιοτήτων και της λειτουργικότητάς τους, καθώς και στο ευρύ φάσμα εφαρμογών των διαφόρων υλικών.

Το σχέδιο σχεδιασμού του τρίτου έτους θα σας δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας για να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τις τέσσερις μεγάλες προκλήσεις για το μέλλον, όπως αυτές προσδιορίστηκαν από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου - τεχνητή νοημοσύνη και δεδομένα, γήρανση της κοινωνίας, καθαρή ανάπτυξη και το μέλλον της κινητικότητας. Για παράδειγμα, με έργα που αντιμετωπίζουν θέματα που κυμαίνονται από την ανάπτυξη εξατομικευμένων συσκευών για εξατομικευμένη υγειονομική περίθαλψη έως τη χρήση βιώσιμης ενέργειας για τη δημιουργία της επόμενης γενιάς συστημάτων μεταφορών.

Οι φοιτητές που επιλέγουν να πάρουν το πτυχίο MEng θα εκτελέσουν ένα έργο που συνδέεται με τη βιομηχανία ή την έρευνα και επικεντρώνεται στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων έρευνας και σχεδιασμού μηχανικών.

Πραγματοποιήσαμε πρόσφατα μια αναθεώρηση των προγραμμάτων μας για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προετοιμάσουν για τη ζωή μετά το 2030 και ότι θα αντανακλούν τις παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει τόσο η κοινωνία μας όσο και το μέλλον σας ως μηχανικοί. Αναπτύξαμε τα μαθήματα που προσφέρουμε σε συνεννόηση με τους φοιτητές μας, το προσωπικό και τη βιομηχανία για να βελτιώσουμε την εμπειρία των φοιτητών σας και την απασχολησιμότητα των αποφοίτων σας.

Έχουμε αντιστοιχίσει τις ενότητες των προγραμμάτων μας σε μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να αποκτήσουν οι φοιτητές μας, στους τομείς της δημιουργικότητας, της ανθεκτικότητας, της επικοινωνίας και της επαγγελματικής πρακτικής, προκειμένου να παράγουμε ολοκληρωμένους, ενδιαφερόμενους και εξαιρετικά απασχολήσιμους αποφοίτους.

Διαπιστευμένο από το Institute of Materials, Minerals and Mining (IOM3) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Materials Science and Engineering with Industrial Experience MEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

20% Νομικοί επαγγελματίες
20% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
20% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Η αξιολόγηση περιλαμβάνει συνήθως έναν συνδυασμό εργασιών, γραπτών εκθέσεων, σχεδίων εργασίας, παρουσιάσεων, ομαδικών εργασιών και εξετάσεων στο τέλος κάθε εξαμήνου.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιστήμη υλικών

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMaterials Science and Engineering with Industrial Experience, MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη και μηχανική υλικών με βιομηχανική εμπειρία MEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #14 
  • #240 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]
  • #9 
  • #252 
  Επιστήμη Υλικών
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου (QMUL) ιδρύθηκε το 1989 στην περιοχή Mile End του Λονδίνου. Αυτό το πανεπιστήμιο του Russell Group προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών προηγμένης μοριακής απεικόνισης και του Barts and the London Genome Centre για την έρευνα του DNA, μεταξύ πολλών άλλων για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Το QMUL αποτελεί αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή για κάθε φοιτητή που επιθυμεί να ακολουθήσει μια πορεία καριέρας στην επιστημονική έρευνα και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως τέτοιο.

Λίστα με 427 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
17055
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
8035
:
25090
 • What is the best thing about studying at Queen Mary?
 • Queen Mary University of London students talk about their experiences of Clearing
 • Undergraduate study: Engineering at Queen Mary University of London
 • Joining Queen Mary – hear from our students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική βιοϋλικών MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϋλικά και μηχανική ιστών MEng (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £40940 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υλικά αυτοκινήτου MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υλικά αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών MEng (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £40940 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική βιοϋλικών (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
86% 0% 0% £29110 173 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υλικά με πυρηνική μηχανική MEng (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £40940 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης