Nottingham Trent University
Διαδικτυακή διαχείριση κατασκευαστικών έργων MSc (PG)
Nottingham Trent University - Πανεπιστήμιο Nottingham Trent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

100% διαδικτυακό πτυχίο

Με την άνθηση του κατασκευαστικού κλάδου τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών ζητά εξειδικευμένους διαχειριστές έργων για να ηγηθούν των μελλοντικών τους εξελίξεων. Το διαδικτυακό μας μάθημα MSc Construction Project Management θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε από αυτές τις αυξανόμενες ευκαιρίες. Καθώς μαθαίνετε, θα επωφεληθείτε από την επαγγελματική εμπειρία της ομάδας σας, η οποία έχει κατά μέσο όρο 10 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε 25 διαφορετικές χώρες, καθώς και από μια έμπειρη σχολή με διασυνδέσεις σε όλο τον κλάδο.

Διαπιστευμένο από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), το μάθημά μας σας παρέχει ένα πλαίσιο για την κατανόηση της διαχείρισης έργων στον κατασκευαστικό κλάδο και εφαρμόζει τις αρχές της διαχείρισης έργων στην πράξη. Η διαπίστευση του RICS αποτελεί αναγνώριση ότι το μάθημα είναι σχετικό με τον κατασκευαστικό κλάδο και παρέχει ένα σημείο αναφοράς ποιότητας για τους εργοδότες, δίνοντάς σας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Για ποιον προορίζεται αυτό το πτυχίο; Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να εφοδιάσει επαγγελματίες στα μέσα της σταδιοδρομίας τους ή πρόσφατους πτυχιούχους με γνώσεις και δεξιότητες που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα σε πραγματικά εργασιακά περιβάλλοντα. Είναι κατάλληλο για επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στον κατασκευαστικό κλάδο και φιλοδοξούν να κατακτήσουν ανώτερες διοικητικές θέσεις. Παραδίδεται εξ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου και έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει ευέλικτες σπουδές παράλληλα με την εργασία πλήρους απασχόλησης. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για προπτυχιακούς φοιτητές (με άριστα) σε συναφείς θεματικές περιοχές, που επιθυμούν να προχωρήσουν σε σπουδές σε ένα διοικητικό και τεχνικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Τι θα σπουδάσετε Η διαχείριση έργων στις κατασκευές απαιτεί επισκόπηση ολόκληρης της διαδικασίας, από την έναρξη έως την ολοκλήρωση. Αυτό προϋποθέτει στενή συνεργασία μεταξύ του διαχειριστή έργου και του πελάτη. Το μάθημά μας διδάσκεται από εμπειρογνώμονες του κατασκευαστικού κλάδου και έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει σχετικές, πρωτοποριακές δεξιότητες που μπορείτε να αξιοποιήσετε στην εργασία σας ως διαχειριστής κατασκευαστικών έργων, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στην καριέρα σας.

Το μάθημα θα καλύψει

 • Διαχείριση της ενημέρωσης για το έργο, των βασικών θεμάτων σχεδιασμού και ανάπτυξης σε λεπτομερές επίπεδο.

 • Εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων για τη δημιουργία κατάλληλων στρατηγικών προμηθειών.

 • Απόκτηση ολοκληρωμένης κατανόησης των οργανωτικών δομών που απαιτούνται για την επίτευξη επιτυχημένων αποτελεσμάτων του έργου, συμπεριλαμβανομένων των νομικών και συμβατικών περιορισμών και των δεξιοτήτων διαχείρισης των ανθρώπων.

Δομή του μαθήματος Το διαδικτυακό μάθημα MSc Construction Project Management αποτελείται από 12 μαθήματα, το καθένα αξίας 10 πιστωτικών μονάδων, καθώς και μια διπλωματική εργασία αξίας 60 πιστωτικών μονάδων. Η διάρκεια του μαθήματος είναι δυόμισι χρόνια.

Θα αξιολογηθείτε μέσω γραπτών εργασιών, σχεδίων εργασίας, εκθέσεων, παρουσιάσεων, χαρτοφυλακίων μάθησης και εξετάσεων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης διαφέρουν από ενότητα σε ενότητα, ωστόσο οι γραπτές εργασίες και οι μελέτες περιπτώσεων αποτελούν σημαντικό μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης. Οι εργασίες έχουν ερευνητικό χαρακτήρα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναπτύξετε αρχές, να αναλύσετε, να εκτιμήσετε κριτικά και να αξιολογήσετε σχετικά ζητήματα, αποδεικνύοντας τη δημιουργικότητά σας και τη βιώσιμη σκέψη σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • (minimum of 6.0 in Writing)
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
  • (minimum of 6.0 in Writing)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςOnline Construction Project Management, MSc (PG), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Υποβολή αίτησης με προηγούμενα προσόντα πτυχίο 2:2 με άριστα, σε αντικείμενο σχετικό με τον κατασκευαστικό κλάδο- ή, εταιρική ιδιότητα μέλους κατάλληλου επαγγελματικού οργανισμού που σχετίζεται με τον κατασκευαστικό κλάδο και έχει εγκριθεί για το σκοπό αυτό από το Πανεπιστήμιο, κατά προτίμηση παράλληλα με εμπειρία στον κλάδο σε διευθυντικό επίπεδο, ή, εναλλακτικό εγκεκριμένο επαγγελματικό προσόν σχετικό με τον κατασκευαστικό κλάδο, σε συνδυασμό με κατάλληλη βιομηχανική εμπειρία σε διευθυντικό επίπεδο στον κατασκευαστικό κλάδο. Υποψηφιότητα με μη τυπικά προσόντα/εμπειρία εισόδου Οι υποψήφιοι με μη τυπικά προσόντα ή/και σχετική εμπειρία θα εξετάζονται σε ατομική βάση. Η αξιολόγηση της εμπειρίας σας θα επιβεβαιώσει ότι έχετε αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες κατά τη διάρκεια της γενικής σας εμπειρίας. Πιθανόν να απασχοληθείτε σε σημαντικά έργα υποδομής ή/και οικοδομικά έργα, είτε ως άμεσος υπάλληλος της τοπικής ή εθνικής κυβέρνησης, είτε στον ιδιωτικό τομέα. Πιθανόν να έχετε εμπειρία στην ανάπτυξη και το συντονισμό σημαντικών έργων υποδομής και κτιριακών έργων.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Nottingham Trent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Nottingham Trent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Nottingham Trent

Το Nottingham Trent University, γνωστό και ως NTU, ιδρύθηκε το 1843 και διαθέτει τέσσερις ξεχωριστές πανεπιστημιουπόλεις σε όλο το Nottinghamshire, με την κύρια πανεπιστημιούπολη City Campus να βρίσκεται στην καρδιά του Nottingham. Το NTU είναι ιδιαίτερα διάσημο στη βρετανική ακαδημαϊκή κοινότητα για τις καλύτερες στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το ίδρυμα να βοηθά πάνω από το 94% των φοιτητών του να ξεκινήσουν στον τομέα που έχουν επιλέξει.

Λίστα με 318 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Nottingham Trent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Nottingham Trent

 • NUA campus life
 • Sheku Kanneh Mason's advice for our graduating Class of 2020
 • What is it like to study at Norwich University of the Arts? - by US student Kyra Vergho
 • Yomi's Top Tips for Your Move to NTU
 • Nathan de Bruyn – NTU Chemistry Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση κατασκευών MSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
- - - £19770 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £14500 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Δομικός σχεδιασμός και διαχείριση κατασκευών MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £8470 - - Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - £28000 - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών και διεθνής ανάπτυξη MSc Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £19715 - Ρέντινγκ Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση κατασκευών και οικονομικά MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £14500 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών MSc Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £19715 - Ρέντινγκ Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση κατασκευών MSc Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £26500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων MSc Πανεπιστήμιο του Westminster
(University of Westminster)
- - - £14000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων MSc Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £26500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης