Newcastle University
Σπουδές πολιτιστικής κληρονομιάς MA
Newcastle University - Πανεπιστήμιο του Newcastle

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Τα μαθήματα Σπουδών Πολιτιστικής Κληρονομιάς θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς, την εκπαίδευση στην πολιτιστική κληρονομιά και την ερμηνεία. Σε συνδυασμό με μια πρακτική άσκηση σε έναν σχετικό οργανισμό πολιτιστικής κληρονομιάς, αυτό το μάθημα θα σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς ή θα την προωθήσει.

Το μάθημα καλύπτει τις βασικές πτυχές του τουρισμού πολιτιστικής κληρονομιάς και της δέσμευσης των επισκεπτών, αξιοποιώντας τις εμπειρίες του εξειδικευμένου προσωπικού και των επισκεπτών ομιλητών, καθώς και τις επισκέψεις σε τοπικούς χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς. Ενθαρρύνει την πρακτική προσέγγιση και περιλαμβάνει σημαντική συμβολή από επαγγελματίες της πολιτιστικής κληρονομιάς από την περιοχή και πέραν αυτής. Μαζί με τους ελεύθερους επαγγελματίες συμβούλους πολιτιστικής κληρονομιάς, οι επαγγελματίες αυτοί εργάζονται σε οργανισμούς όπως: Historic England το National Trust η Αρχή Εθνικών Πάρκων.

Όταν αποφοιτήσετε από αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα είστε εξοπλισμένοι για να ακολουθήσετε μια καριέρα στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς, να διεξάγετε περαιτέρω έρευνα ή να επιλέξετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας με το πρόγραμμα MPrac για την πρακτική άσκηση στην πολιτιστική κληρονομιά.

Προσωπικό:

Θα έχετε τη συμβολή επαγγελματιών και ακαδημαϊκών εμπειρογνωμόνων με σημαντική εμπειρία εργασίας στους τομείς της πολιτιστικής κληρονομιάς και του τουρισμού σε διάφορες χώρες. Μερικοί από τους ακαδημαϊκούς μας περιλαμβάνουν:

Καθηγητής Peter Stone, OBE, Έδρα UNESCO για την Προστασία των Πολιτιστικών Αγαθών και την Ειρήνη Ο Peter Stone διδάσκει και ερευνά σε θέματα διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς, ερμηνείας και εκπαίδευσης. Κατέχει επίσης διάφορες ανώτερες θέσεις, μεταξύ των οποίων: Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Εθνικών Επιτροπών της Γαλάζιας Ασπίδας Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής της Γαλάζιας Ασπίδας του Ηνωμένου Βασιλείου Μέλος της Εθνικής Επιτροπής του Ηνωμένου Βασιλείου για το Δίκτυο Εμπειρογνωμόνων της UNESCO Έδρα της UNESCO για την προστασία των πολιτιστικών αγαθών και την ειρήνη.

Δρ Aron Mazel, Αναγνώστης στις Σπουδές Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Aron έχει ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών ενδιαφερόντων, συμπεριλαμβανομένων των εξής: η διαχείριση και ερμηνεία της υλικής και άυλης κληρονομιάς. ιστορία μουσείων η κατασκευή του παρελθόντος των κυνηγών-συλλεκτών χρονολόγηση της βραχογραφίας Η βραχογραφία του Northumberland.

Τα μαθήματά μας βασίζονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον Πολιτισμό και την Πολιτιστική Κληρονομιά. Είναι επίσης συνδεδεμένα με το Διεθνές Κέντρο Πολιτιστικών Σπουδών και Σπουδών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ICCHS), ένα κορυφαίο ακαδημαϊκό κέντρο έρευνας και διδασκαλίας στις σπουδές μουσείων, πινακοθηκών και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το ICCHS διαθέτει μια ακμάζουσα, υψηλού προφίλ διεπιστημονική ερευνητική κοινότητα που αποτελείται από μεταπτυχιακούς φοιτητές και έμπειρους ακαδημαϊκούς ερευνητές, οι οποίοι είναι σημαντικές προσωπικότητες στους τομείς τους.

Παράδοση:

Το μάθημα καλύπτει όλες τις πτυχές του έργου της πολιτιστικής κληρονομιάς και χρησιμοποιούμε ποικίλες στρατηγικές διδασκαλίας και μάθησης για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους μαθησιακούς σας στόχους. Αυτό περιλαμβάνει ένα μεγάλο ποσοστό καθοδηγούμενης ανεξάρτητης μελέτης. Ο προγραμματισμένος χρόνος επαφής είναι στην πανεπιστημιούπολη μας στο κέντρο του Νιούκαστλ και περιλαμβάνει: διαλέξεις σεμινάρια και πρακτικές συνεδρίες εργαστήρια.

Το ακαδημαϊκό έτος αρχίζει συνήθως στα τέλη Σεπτεμβρίου με την Εβδομάδα Καλωσορίσματος. Παρέχουμε ένα μοναδικό μείγμα θεωρητικών γνώσεων, κατανόησης και πρακτικής εμπειρίας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ένα μείγμα διδακτικών ενοτήτων και πρακτικής άσκησης στην εργασία.

Θα παρακολουθήσετε πέντε υποχρεωτικές ενότητες, με περαιτέρω επιλογή από δύο πιθανές κατευθύνσεις.

Οι σπουδές μερικής φοίτησης περιλαμβάνουν τις ίδιες ενότητες και επιλογές με τις σπουδές πλήρους φοίτησης, αλλά κατανέμονται σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τοποθετήσεις:

Η πρακτική άσκηση ή τα έργα που σχετίζονται με την εργασία είναι συνήθως εκτός πανεπιστημιούπολης. Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια πρακτική άσκηση σε μια κατάλληλη γκαλερί, μουσείο ή χώρο πολιτιστικής κληρονομιάς. Η πρακτική άσκηση μπορεί να διαρκεί είτε 12 ημέρες είτε 6 εβδομάδες, ανάλογα με την κατεύθυνση που επιλέξατε στο 2ο εξάμηνο.

Εγκαταστάσεις:

Θα έχετε πρόσβαση στις κορυφαίας ποιότητας εγκαταστάσεις μας στους τομείς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του Πολιτισμού, της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και σε όλο το Πανεπιστήμιο.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Others
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHeritage Studies, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Newcastle στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Newcastle

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Newcastle

Το Πανεπιστήμιο του Newcastle ιδρύθηκε το 1834 και βρίσκεται στη μικρή πόλη Newcastle upon Tyne. Λιγότερο από μία ώρα με το λεωφορείο από την ακτή, αυτό το ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης προσφέρει στους προπτυχιακούς φοιτητές σύγχρονα αμφιθέατρα, εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας και χώρους για συναναστροφή και δημιουργικότητα, όπως το Fine Arts Hub. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές έχουν πρόσβαση στη δική τους βιβλιοθήκη, η οποία διαθέτει σύστημα δανεισμού φορητών υπολογιστών και βοήθεια από ενημερωμένους βιβλιοθηκονόμους, ώστε να διασφαλίζεται ότι οι φοιτητές έχουν κάθε μέσο για να επιτύχουν.

Λίστα με 366 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Newcastle - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Newcastle

προπτυχιακοί φοιτητές:
20355
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5550
:
25905
 • Day in the Life Of A Media Student - Newcastle University
 • Advice on Applying for a Postgraduate Course at Newcastle University
 • What's it like being an International student at Newcastle University?
 • Why Study English at Newcastle University?
 • My Postgraduate Story - Studying As A Postgraduate At Newcastle University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Newcastle)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχιτεκτονική ιστορία και κληρονομιά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £26500 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψηφιακή κληρονομιά MSc Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £11125 £11950 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Ανάπτυξη μουσείων και πολιτιστικής κληρονομιάς PgCert Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - £2800 - Νότινγκχαμ Oncampus μερική απασχόληση
Κληρονομιά και Μουσειακές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση πολιτιστικής κληρονομιάς MA Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £22250 £23900 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτιστική κληρονομιά και μουσειακές σπουδές MA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £19500 - Νόργουιτς Oncampus μερική απασχόληση
Δημόσια ιστορία, προφορική ιστορία και κοινοτική κληρονομιά MA (Res) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £8000 - Χάντερσφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Πολιτιστική κληρονομιά MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £22000 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κληρονομιά MA (PG) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £15000 - Κάρντιφ Online μερική απασχόληση
Διεθνής Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς MA Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £25500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης