New College of the Humanities
Νομική με Ιστορία LLB
New College of the Humanities - New College of the Humanities

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22492 £22769 £27779
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19021 - £27732 £17706 - £29210 £20824 - £37409

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Περίληψη

Το LLB (Hons) "Law with History" θα σας επιτρέψει να προετοιμαστείτε για την καριέρα σας και να ακολουθήσετε τα πάθη σας. Στο πλαίσιο του πτυχίου σας, θα παρακολουθήσετε όλα τα μαθήματα που απαιτούνται για ένα αναγνωριστικό πτυχίο νομικής, προετοιμάζοντάς σας να παρακολουθήσετε τα μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης για την απόκτηση τίτλου δικηγόρου ή barrister. Το δευτερεύον μάθημα της Ιστορίας θα αναπτύξει περαιτέρω τις δεξιότητές σας στην αξιολόγηση αποδεικτικών στοιχείων. Αποκτώντας γνώσεις για το παρελθόν, θα προβληματιστείτε κριτικά σχετικά με τις πολύπλοκες και συχνά αντιφατικές πληροφορίες για την ιστορία που μας είναι διαθέσιμες σήμερα.

Διδασκαλία & Μάθηση

Συνήθως θα έχετε κατά μέσο όρο 10 ή περισσότερες ώρες υψηλής ποιότητας επαφής σε κάθε εβδομάδα διδασκαλίας, σε σημαντικά μικρότερες ομάδες από ό,τι είναι ο κανόνας για τα βρετανικά ιδρύματα σε προπτυχιακό επίπεδο, αν επιλέξετε να σπουδάσετε Νομική ως κύριο αντικείμενο. Ο ακριβής αριθμός των ωρών επαφής θα εξαρτηθεί από την επιλογή του δευτερεύοντος γνωστικού αντικειμένου σας και τυχόν προαιρετικών μαθημάτων.

Οι ώρες επαφής σας θα περιλαμβάνουν ένα μείγμα μεθόδων διδασκαλίας που ταιριάζουν καλύτερα στο γνωστικό αντικείμενο και στην επίτευξη των μαθησιακών αποτελεσμάτων για κάθε μεμονωμένο μάθημα. Οι μορφές διδασκαλίας περιλαμβάνουν φροντιστήρια μικρών ομάδων, σεμινάρια και διαλέξεις 10 έως 60 φοιτητών για τα μαθήματα του πτυχίου σας.

Πού μπορεί να σας οδηγήσει αυτό το πτυχίο;

Το πτυχίο και το δίπλωμά σας από το NCH μπορεί να σας οδηγήσει παντού. Οι επαγγελματικές πορείες μερικών πρόσφατων αποφοίτων της κατεύθυνσης Νομικής στο NCH London περιλαμβάνουν:

Η Susan (2015) αποφοίτησε με σύμβαση κατάρτισης στην Clifford Chance και είναι τώρα συνεργάτης στο τμήμα Litigation & Επίλυση διαφορών. Η Άννα (2015) είναι τώρα συνεργάτης σε δικαστικές υποθέσεις στην Kirkland & Ellis.

Ο Pacome (2015) είναι σήμερα Sales Account Manager στο Bloomberg.

Ο Tahmid (2016) ξεκίνησε να εργάζεται στην M&C Saatchi ως Account Manager και προήχθη σε Senior Account Manager. Σήμερα είναι Account Director στο The PR Office και ιδρυτής & διαχειριστής του Here for Good.

Μετά από μια καλοκαιρινή πρακτική άσκηση στην PwC, η Kasia (2017) αποφοίτησε ως Assurance Associate στην PwC και έκτοτε έχει προαχθεί σε Senior Assurance Associate. Ο Γιώργος (2017) είναι επί του παρόντος αναλυτής νεοφυών επιχειρήσεων στην Rainmaking Colab FinTech.

Η Ρεβέκκα (2019) σπουδάζει επί του παρόντος στο Πανεπιστήμιο Northeastern Law LLM και θα λάβει θέση στο πρόγραμμα αποφοίτων της Deloitte ως Indirect Tax Analyst το 2020, μετά από ένα κενό έτος.

Περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.nchlondon.ac.uk/degrees/undergraduate/law/law-with-history-llb/

Accredited by the Bar Standards Board for the purpose of a Qualifying Law Degree.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Law with History, LLB θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Η κατανόηση του αγγλικού νομικού συστήματος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της μελέτης του δικαίου. Το μάθημα του Αγγλικού Νομικού Συστήματος υποστηρίζει και συμπληρώνει άλλα μαθήματα (όπως το Δημόσιο Δίκαιο και το Δίκαιο της ΕΕ, το Ποινικό Δίκαιο, το Αδικοπραξία και η Σύμβαση). Το μάθημα δεν προϋποθέτει προηγούμενες γνώσεις. Το μάθημα αυτό εισάγει τους φοιτητές στις αρχές πάνω στις οποίες είναι δομημένο το αγγλικό νομικό σύστημα και στις μεθόδους νομικής έρευνας, δοκιμάζοντας τόσο τις γνώσεις όσο και τις δεξιότητες, ώστε να προετοιμάσει τους φοιτητές για τα ουσιαστικά θέματα που ακολουθούν. Οι σπουδαστές θα εισαχθούν επίσης στην πρακτική χρήση των ηλεκτρονικών νομικών βάσεων δεδομένων (Westlaw και Lexis), εκτός από την εμπεριστατωμένη κατανόηση των βρετανικών δικαστηρίων και δικαστικών υπηρεσιών. Το μάθημα "Αγγλικό νομικό σύστημα" είναι ένα μάθημα πρώτου έτους που αποτελεί μέρος είτε της προπτυχιακής κατεύθυνσης Νομικής είτε της δευτερεύουσας κατεύθυνσης του Κολεγίου. Το Κολλέγιο υιοθετεί μια πιο προσωπική προσέγγιση στην εκπαίδευση, διδάσκοντας τους φοιτητές μέσω σεμιναρίων σε μικρές ομάδες και ατομικών φροντιστηρίων, ώστε να διασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό μαθησιακό περιβάλλον και η ακαδημαϊκή επίδοση. Η Νομική μπορεί να συνδυαστεί είτε ως κύρια είτε ως δευτερεύουσα κατεύθυνση με οποιοδήποτε από τα μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης, Δημιουργικής Γραφής, Οικονομικών, Αγγλικών, Ιστορίας, Φιλοσοφίας ή Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Κολλεγίου.

Σκοπός του μαθήματος Δημόσιο Δίκαιο είναι να εισαγάγει τους φοιτητές στις μεθόδους και τους σκοπούς του δημόσιου δικαίου, που περιλαμβάνει το συνταγματικό και διοικητικό δίκαιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Το μάθημα εισάγει τους φοιτητές αρχικά στο "άγραφο", μη κωδικοποιημένο βρετανικό Σύνταγμα και ενθαρρύνει τη σύγκριση με κωδικοποιημένα (γραπτά) συντάγματα. Οι φοιτητές θα μάθουν να αναλύουν τα βασικά συγγράμματα των νομικών, την πρωτογενή και δευτερογενή νομοθεσία, τις αρχές του κοινού δικαίου, τις συμβάσεις, το βασιλικό προνόμιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δίκαιο της ΕΕ - όλα αυτά αποτελούν τις πηγές του Συντάγματος του Ηνωμένου Βασιλείου. Το μάθημα ζητά προβληματισμό σχετικά με το κράτος δικαίου και τη διάκριση των εξουσιών που συνθέτουν ένα δημοκρατικό κράτος και συμβάλλουν στη ρύθμιση του σύγχρονου κράτους και της σύγχρονης βρετανικής κοινωνίας. Το μάθημα εστιάζει επίσης στη συνταγματική μεταρρύθμιση, η οποία υπογραμμίζει την ευελιξία ενός μη κωδικοποιημένου Συντάγματος, συμπεριλαμβανομένης της αποκέντρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο (Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία). Το δεύτερο μέρος του μαθήματος επικεντρώνεται στους λόγους δικαστικού ελέγχου, σε βασικά ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε σχέση με τον πολίτη και το κράτος (δηλαδή την εξουσία της εκτελεστικής εξουσίας). Τέλος, η χρήση αστυνομικών εξουσιών σε δημόσιες διαδηλώσεις, οι εξουσίες παρακολούθησης, το δικαίωμα των πολιτών σε ειρηνικές διαδηλώσεις, οι ταραχές και η νομοθεσία περί τρομοκρατίας.

Το LAUNCH παρέχει στους μαθητές κατανόηση του κόσμου της εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής παιδείας, των επιχειρήσεων και της απασχόλησης. Το πρόγραμμα αυτό συμβάλλει στην ανάπτυξη των στάσεων και των συμπεριφορών που απαιτούνται από τους εργοδότες, είναι εξαιρετικά πρακτικό και συμπληρώνει την ακαδημαϊκή προσφορά που ακολουθούν οι προπτυχιακοί φοιτητές του Κολλεγίου. Σκοπός του μαθήματος είναι να σας δώσει μια σωστή γνώση ορισμένων βασικών δεξιοτήτων που απαιτούνται σε όλους τους τομείς της εργασίας: ουσιαστικά ? γραφή, παρουσίαση και εργασία σε ομάδες. Δεδομένου ότι πολλές δραστηριότητες βασίζονται στην καλή κατανόηση των πελατών, το μάθημα συνεχίζει με τη διερεύνηση των βασικών αρχών του μάρκετινγκ και της πρωτογενούς έρευνας πελατών. Η καλλιέργεια δεξιοτήτων, συμπεριφορών και προσωπικών χαρακτηριστικών είναι θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχή έκβαση του LAUNCH, και το μάθημα ολοκληρώνεται με ένα έργο όπου καλείστε να αναλάβετε την ευθύνη για μια ζωντανή εντολή υπό διερεύνηση από έναν πραγματικό οργανισμό, να αναπτύξετε συστάσεις και να τις παρουσιάσετε σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένου του πελάτη σας.

Ο κριτικός συλλογισμός έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην καλλιέργεια δεξιοτήτων κριτικής σκέψης και να διδάξει στους μαθητές πώς οι δεξιότητες αυτές χρησιμοποιούνται τόσο στο καθημερινό αλλά και στο επιστημονικό πλαίσιο. Το μάθημα διδάσκεται μέσω εβδομαδιαίων διαλέξεων. Το μάθημα αυτό εισάγει τους φοιτητές σε βασικές έννοιες της τυπικής και άτυπης λογικής και δείχνει πώς αυτές μπορούν να εφαρμοστούν στη φυσική γλώσσα. Μεταξύ άλλων, το μάθημα διδάσκει επίσης στους φοιτητές πώς να εντοπίζουν μοτίβα επιχειρημάτων, πώς να αξιολογούν ένα επιχείρημα ως προς αρετές όπως η εγκυρότητα, η ορθότητα και η συνάφεια, καθώς και πώς να δομούν και να παρουσιάζουν επιχειρήματα με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.

Η Παγκόσμια Ιστορία παρέχει στους μαθητές μια σταθερή βάση για τις σπουδές τους. Αυτό επιτυγχάνεται με τη διερεύνηση της βαθιάς ιστορίας της ανθρωπότητας από την προϊστορία μέχρι τις προκλήσεις του σήμερα. Το μάθημα υιοθετεί μια ευρεία παγκόσμια προοπτική, δίνοντας ίση βαρύτητα στις ανθρώπινες εμπειρίες σε όλο τον κόσμο. Εισάγει τους φοιτητές σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών κοινωνιών και έτσι τους δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν κατανόηση της ποικιλίας των ανθρώπινων εμπειριών και επιτευγμάτων.

Το μάθημα "Δίκαιο των συμβάσεων" δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αναπτύξουν γνώσεις και κατανόηση των αρχών του δικαίου των συμβάσεων και της εφαρμογής τους, εξετάζοντας τη σύσταση μιας σύμβασης, τις απαιτήσεις για την εκτελεστότητά της, τους όρους της και την επακόλουθη εκπλήρωσή της, και αναλύοντας τις επιπτώσεις των διαφόρων τύπων εκπλήρωσης και τυχόν συναφών διορθωτικών μέτρων.

Έτος 2

Το Equity & and the Law of Trusts περιλαμβάνει πολλούς τομείς του δικαίου και στην πράξη μπορεί να δώσει λύσεις σε διαφορετικά ανυπέρβλητα προβλήματα. Οι δίκαιες διατάξεις και τα καταπιστεύματα είναι εξαιρετικά ευέλικτα και η κατανόηση των εφαρμοστέων αρχών είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική κατανόηση του νόμου και άλλων τομέων του δικαίου. Τα καταπιστεύματα θα αναπτυχθούν ως το κύριο δημιούργημα της Ευθύνης για την άμβλυνση της αυστηρότητας της προσέγγισης του κοινού δικαίου όσον αφορά τον τίτλο ιδιοκτησίας. Το μάθημα θα διερευνήσει το ρόλο των δίκαιων δικαιωμάτων και των διορθωτικών μέτρων ως "γυαλάδα" του κοινού δικαίου. Θα εξεταστούν οι ηθικές αξίες, οι φιλοσοφικές αρχές, η ιστορική εξέλιξη, η σύγχρονη σημασία και οι πρακτικές επιπτώσεις που σχετίζονται με αυτή τη σχέση.

Ο ακρογωνιαίος λίθος του δικαίου της αδικοπραξίας είναι η έννοια της εξωσυμβατικής υποχρέωσης που οφείλει ένα πρόσωπο, είτε φυσικό είτε ενσωματωμένο, σε ένα άλλο, και ότι, όταν η υποχρέωση αυτή δεν είχε εκπληρωθεί, το δίκαιο της αδικοπραξίας είναι αυτό που διευκολύνει την παροχή έννομης προστασίας που μπορεί να επικαλεστεί το μέρος που υπέστη ζημία. Έχει τις ρίζες του στο εθιμικό δίκαιο, αλλά συγκεντρώνεται όλο και περισσότερο σε νόμους. Το μάθημα "Δίκαιο της αδικοπραξίας" ενισχύει επίσης την κατανόηση από τους σπουδαστές των αρχών της αιτιώδους συνάφειας, του απομακρυσμένου χαρακτήρα της ζημίας και της άμυνας. Το μάθημα "Δίκαιο των αδικοπραξιών" είναι ένα μάθημα δευτέρου έτους που αποτελεί μέρος είτε της προπτυχιακής κατεύθυνσης είτε της δευτερεύουσας κατεύθυνσης "Δίκαιο" του Κολλεγίου. Το Κολλέγιο υιοθετεί μια πιο προσωπική προσέγγιση στην εκπαίδευση, διδάσκοντας τους φοιτητές μέσω σεμιναρίων σε μικρές ομάδες και ατομικών φροντιστηρίων, ώστε να διασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό μαθησιακό περιβάλλον και η ακαδημαϊκή επίδοση. Η Νομική μπορεί να συνδυαστεί είτε ως κύρια είτε ως δευτερεύουσα κατεύθυνση με οποιαδήποτε από τις εξής κατευθύνσεις του Κολλεγίου: Ιστορία της Τέχνης, Δημιουργική Γραφή, Οικονομικά, Αγγλικά, Ιστορία, Φιλοσοφία ή Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις.

Το μάθημα "Εφαρμοσμένες ικανότητες" διαρκεί τα δύο τελευταία έτη των φοιτητών στο Κολλέγιο. Το μάθημα αυτό βασίζεται στα θεμέλια που έχουν τεθεί στο μάθημα Εισαγωγικές ικανότητες. Το μάθημα καλύπτει το δεύτερο και το τρίτο έτος του διπλώματος και σας εισάγει σε περισσότερες από τις τεχνικές και τις ιδέες που θα δείτε να χρησιμοποιούνται στην εργασία σας κατά την αποφοίτηση, συμπεριλαμβανομένων του ψηφιακού αλφαβητισμού, της στρατηγικής και της επίλυσης προβλημάτων και της διαχείρισης δεδομένων. Το δεύτερο έτος κορυφώνεται με μια εργασία όπου πρέπει να αναπτύξετε μια νέα επιχειρηματική ιδέα, να γράψετε ένα συνοδευτικό επιχειρηματικό σχέδιο και να ελέγξετε τη σκοπιμότητα μέσω πρωτογενούς έρευνας αγοράς. Στο τελευταίο έτος, θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε ψηφιακά τις ιδέες σας, να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε δεδομένα στη λήψη αποφάσεων και να αναπτύξετε δεξιότητες συνηγορίας για να βελτιώσετε την πιθανότητα συμφωνίας για συστάσεις.

Βυθιστείτε στη συναρπαστική Εξελικτική Βιολογία και Νευροεπιστήμη και στην Ιστορία της Επιστήμης στο μάθημα Επιστημονικός Γραμματισμός. Εισάγει τους φοιτητές σε διάφορα βασικά επεισόδια στην ιστορία της επιστήμης και, ειδικότερα, στην ιστορία της αστρονομίας, της φυσικής, της βιολογίας και της γνωστικής επιστήμης. Η συμβολή προσωπικοτήτων όπως ο Κέπλερ, ο Γαλιλαίος, ο Νεύτωνας, ο Αϊνστάιν, ο Λινναίος, ο Δαρβίνος, ο Μέντελ, ο Σκίνερ, ο ΜακΚάλοχ και ο Πιτς συζητείται και τοποθετείται σε ιστορικό πλαίσιο. Ο στόχος του Science Literacy είναι να βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας αντίληψης των σημαντικών ιδεών και μεθόδων σε κεντρικούς τομείς της επιστήμης. Είναι σχεδιασμένα για μη επιστήμονες, απαιτώντας ελάχιστες μαθηματικές δεξιότητες.

Το μάθημα Ποινικό Δίκαιο επιδιώκει να διδάξει τόσο μια επιλογή σημαντικών τμημάτων του ουσιαστικού ποινικού δικαίου, όσο και τις αρχές που διέπουν την ποινικοποίηση. Συνεπώς, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να μην μαθαίνουν απλώς μια επιλογή κανόνων και πώς να τους εφαρμόζουν σε παρουσιαζόμενα σενάρια, αλλά να σκέφτονται επίσης για την αιτιολόγηση αυτών των κανόνων και να τους αμφισβητούν κριτικά όπου το θεωρούν δικαιολογημένο, χρησιμοποιώντας πάντα την αυθεντία για να στηρίξουν τα επιχειρήματά τους.

Έτος 3

Το μάθημα Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει ως στόχο να δώσει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη κατανόηση των βασικών συνταγματικών και ουσιαστικών στοιχείων του δικαίου της ΕΕ. Αρχικά θα εισαγάγει τη δομή της ΕΕ εξετάζοντας τις ιδρυτικές συνθήκες της, προσδιορίζοντας τα θεσμικά της όργανα και κατανοώντας τους ρόλους τους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία σήμερα αποτελείται από 27 κράτη μέλη, έχει εξελιχθεί από σχετικά μέτριες καταβολές σε μια οικονομική, κοινωνική και πολιτική Ένωση. Η σημερινή ΕΕ αποτελείται από μια σειρά θεσμικών οργάνων που διαθέτουν συλλογικά μια σειρά από εξουσίες (ή αρμοδιότητες) για τη θέσπιση νομικών κανόνων σε τομείς πολιτικής που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή των πολιτών. Ως εκ τούτου, η κατανόηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του νομικού της συστήματος αποτελεί κρίσιμο στοιχείο της νομικής εκπαίδευσης σε κάθε κράτος μέλος. Στη συνέχεια, οι φοιτητές θα εξετάσουν τις συνταγματικές αρχές του δικαίου της ΕΕ, όπως τα δόγματα του άμεσου αποτελέσματος και της υπεροχής. Η ύλη αυτή είναι σημαντική προκειμένου να εξεταστεί κριτικά η σχέση μεταξύ της ΕΕ και των κρατών μελών της, ενώ παράλληλα αποτελεί σημαντικό θεμέλιο για την κατανόηση του ουσιαστικού δικαίου της ΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό, το μάθημα θα καλύψει τους κανόνες της ΕΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την εσωτερική αγορά της ΕΕ, τους κανόνες για την ελεύθερη κυκλοφορία των εμπορευμάτων και το δίκαιο ανταγωνισμού της ΕΕ. Το μάθημα "Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης" είναι ένα μάθημα τρίτου έτους που αποτελεί μέρος είτε της προπτυχιακής κατεύθυνσης είτε της δευτερεύουσας κατεύθυνσης "Δίκαιο" του Κολλεγίου. Το Κολλέγιο υιοθετεί μια πιο προσωπική προσέγγιση στην εκπαίδευση, διδάσκοντας τους φοιτητές μέσω σεμιναρίων σε μικρές ομάδες και ατομικών φροντιστηρίων, ώστε να διασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό μαθησιακό περιβάλλον και η ακαδημαϊκή επίδοση. Η Νομική μπορεί να συνδυαστεί είτε ως κύρια είτε ως δευτερεύουσα κατεύθυνση με οποιαδήποτε από τις εξής κατευθύνσεις του Κολλεγίου: Ιστορία της Τέχνης, Δημιουργική Γραφή, Οικονομικά, Αγγλικά, Ιστορία, Φιλοσοφία ή Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις.

Σκοπός του μαθήματος Δίκαιο της Ιδιοκτησίας είναι να αναπτύξει μια καλή κατανόηση των αρχών της ιδιοκτησίας της ιδιοκτησίας, ιδίως της γης, εξετάζοντας τις πιθανές περιουσίες και άλλα συμφέροντα επί της γης και τους τρόπους με τους οποίους αυτές οι περιουσίες και τα συμφέροντα μπορούν να προκύψουν και να καθοριστούν, και δίνοντας μια εκτίμηση των διαφορών μεταξύ μη εγγεγραμμένης γης και εγγεγραμμένης γης και των πολιτικών και πρακτικών εκτιμήσεων που διέπουν την κατοχή της γης και τη μεταβίβασή της.

Το μάθημα "Εφαρμοσμένες ικανότητες" διεξάγεται κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών φοίτησης των φοιτητών στο Κολλέγιο. Το μάθημα αυτό βασίζεται στα θεμέλια που έχουν τεθεί στο μάθημα Εισαγωγικές ικανότητες. Το μάθημα καλύπτει το δεύτερο και το τρίτο έτος του διπλώματος και σας εισάγει σε περισσότερες από τις τεχνικές και τις ιδέες που θα δείτε να χρησιμοποιούνται στην εργασία σας κατά την αποφοίτησή σας, συμπεριλαμβανομένων του ψηφιακού αλφαβητισμού, της στρατηγικής και της επίλυσης προβλημάτων και της διαχείρισης δεδομένων. Το δεύτερο έτος κορυφώνεται με μια εργασία όπου πρέπει να αναπτύξετε μια νέα επιχειρηματική ιδέα, να γράψετε ένα συνοδευτικό επιχειρηματικό σχέδιο και να ελέγξετε τη σκοπιμότητα μέσω πρωτογενούς έρευνας αγοράς. Στο τελευταίο έτος, θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε ψηφιακά τις ιδέες σας, να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε δεδομένα στη λήψη αποφάσεων και να αναπτύξετε δεξιότητες συνηγορίας για να βελτιώσετε την πιθανότητα συμφωνίας για συστάσεις.

Το μάθημα αυτό εισάγει τους φοιτητές σε μείζονες ηθικές προκλήσεις και τους ενθαρρύνει να διερευνήσουν διάφορες μεθοδολογικές προσεγγίσεις για τη συλλογιστική επί τέτοιων ζητημάτων. Τα δύο μέρη του μαθήματος είναι τα εξής: Τεχνολογία και ανθρώπινες αξίες. Τα μέρη διδάσκονται από τον Dr. Gulzaar Barn, με κάποιες προσκεκλημένες διαλέξεις από τον καθηγητή Adrian Zuckerman, επισκέπτη καθηγητή στο NCH. Οι διαλέξεις θα είναι ιδιαίτερα συμμετοχικές, με ομαδικές εργασίες και τακτική συζήτηση στην τάξη. Μέσω των συζητήσεών μας θα διευρύνουμε την αναγνώρισή μας για εναλλακτικές απόψεις, θα βελτιώσουμε τις δεξιότητές μας στην επιχειρηματολογία και θα προβληματιστούμε πάνω σε ευρύτερα ερωτήματα σχετικά με το τι συνιστά μια καλή ζωή, μια δίκαιη κοινωνία ή έναν κατάλληλο τρόπο αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον μας και μεταξύ μας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Νόμος

Απαιτήσεις προσόντων

Οι μαθητές που σπουδάζουν το Extended Project Qualification (EPQ) παράλληλα με τρία A Levels μπορεί να είναι επιλέξιμοι για μια εναλλακτική προσφορά. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα μαθήματα A Level General Studies, Critical Thinking, Thinking Skills και Global Perspectives δεν γίνονται δεκτά από το NCH ως ένα από τα A Levels σας. Δεν δεχόμαστε τα A Levels της μητρικής γλώσσας ως μέρος της προσφοράς σας στο A Level.

Σημειώστε ότι δεν υπολογίζουμε τα Highers και τα Advanced Highers στο ίδιο θέμα.

Και οι 45 πιστωτικές μονάδες πρέπει να είναι επιπέδου 3. Το Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα εξετάζεται κατά περίπτωση - παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω οδηγίες.

Σημειώστε ότι δεν υπολογίζουμε τα Highers και τα Advanced Highers στο ίδιο θέμα.

Η τυπική προσφορά μας για τους αιτούντες που σπουδάζουν το International Baccalaureate Diploma είναι: "Συνολική βαθμολογία 35 μονάδων Ή 6, 6, 5 στα μαθήματα που εξετάζονται σε ανώτερο επίπεδο". Σημειώστε ότι η συνολική βαθμολογία των 35 βαθμών περιλαμβάνει το TOK και το Extended Essay και οι μαθητές πρέπει να επιτύχουν επιτυχία στο Δίπλωμα ΙΒ για να εισαχθούν στα προγράμματά μας.

Τα BTEC Extended Diploma, Diploma και Subsidiary Diploma εξετάζονται κατά περίπτωση όταν προσφέρονται σε συνδυασμό με το(τα) απαιτούμενο(α) A Level - παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω οδηγίες.

Το New College of the Humanities προσφέρει περιορισμένο αριθμό υποτροφιών σε διεθνείς προπτυχιακούς φοιτητές. Το NCH είναι αδειοδοτημένος χορηγός Tier 4. Περισσότερες πληροφορίες για τους διεθνείς αιτούντες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.nchlondon.ac.uk/hubs/international-students

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLaw with History, LLB, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νομική με Ιστορία LLB

Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £14000 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Το New College of the Humanities προσφέρει έναν επιλεγμένο αριθμό υποτροφιών υψηλού κύρους για την αναγνώριση εξαιρετικών ακαδημαϊκών δυνατοτήτων και επιτευγμάτων. Τα βραβεία αυτά αξίζουν έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα δίδακτρα του NCH London. Η ομάδα υποδοχής μας εξετάζει αυτόματα όλους τους αιτούντες για την απονομή υποτροφίας.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε βοήθεια σε φοιτητές που χρειάζονται οικονομική βοήθεια για να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Το Κολλέγιο προσφέρει υποτροφίες σε φοιτητές με Home Fees, ανάλογα με το εισόδημα του νοικοκυριού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τις υποτροφίες μας μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.nchlondon.ac.uk/home-fees/

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το New College of the Humanities

Το New College of the Humanities (NCH) είναι ένα ίδρυμα που ειδικεύεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών βασισμένους στα ευρύτατα θεματικά πεδία των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, το οποίο βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Tower Hill του μετρό στο κεντρικό Λονδίνο της Αγγλίας.

Λίστα με 77 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του New College of the Humanities - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του New College of the Humanities

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

London, Bloomsbury
map marker Προβολή χάρτη
Devon House, London
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νομική με Ψυχολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
84% 1% 8% £19300 151 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλικά και Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
90% 0% 2% £16400 201 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομική με Νομική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
74% 10% 14% £14000 167 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο με επιχειρήσεις (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
77% 2% 3% £17700 106 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική με Πολιτικές σπουδές, συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
83% 11% 0% £17700 125 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική με εγκληματολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 4% 15% £15000 129 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική με έτος θεμελίωσης LLB (Hons) Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
64% 10% 20% £14560 74 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νόμος BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
58% 5% 8% £14250 96 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και επιχειρήσεις LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
70% 0% 10% £23100 194 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
90% 0% 2% £16400 190 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης