Middlesex University
Διεθνής Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού (Top-up) BSc
Middlesex University - Πανεπιστήμιο Middlesex

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος International Hospitality and Tourism Management (Top-up) BSc στο Πανεπιστήμιο Middlesex για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
47 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £26500 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27000 - £32000 £21000 - £29000 £22500 - £35500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26506 £24514 £28116
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24888 - £29177 £18792 - £27897 £20130 - £32846

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε BSc International Hospitality and Tourism Management (Top-up) μαζί μας;

Το μάθημά μας σας δίνει τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την πρακτική εμπειρία για να πετύχετε σε αυτό το συναρπαστικό και δυναμικό επάγγελμα.

Το πρόγραμμα BSc στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού ανοίγει ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε μια μεγάλη ποικιλία κλάδων, από ξενοδοχεία και καταλύματα μέχρι αεροπορικές εταιρείες και κρουαζιερόπλοια, θέρετρα, αξιοθέατα και τουριστικούς πράκτορες, και παντού ενδιάμεσα.

Σχεδιασμένο για να βασιστείτε στο βασικό σας πτυχίο ή το HND, θα σπουδάσετε μαζί με φοιτητές από όλο τον κόσμο για να αναπτύξετε τις δεξιότητες μάρκετινγκ και διαχείρισης εκδηλώσεων που απαιτούνται για να ευδοκιμήσετε σε μια καριέρα στη διαχείριση της φιλοξενίας. Θα μάθετε επίσης τις θεωρητικές προσεγγίσεις της πολιτικής και του σχεδιασμού και θα μελετήσετε τις διαδικασίες στρατηγικής διαχείρισης και λήψης αποφάσεων που βρίσκονται στον πυρήνα της διεθνούς βιομηχανίας φιλοξενίας.

Το πρόγραμμα συνδυάζει πρακτικές ενότητες που επικεντρώνονται στη βιομηχανία και την απασχολησιμότητα, με ενότητες που υιοθετούν μια κριτική προοπτική η οποία έχει τις ρίζες της στην πολιτική, την οικονομία και την κοινωνιολογία. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά προαιρετικών ενοτήτων, όπως τουρισμός πολιτιστικής κληρονομιάς, αστικός τουρισμός, ιογενές και ψηφιακό μάρκετινγκ, διαχείριση εξυπηρέτησης πελατών και δημιουργικό branding.

Αυξήστε τις πρακτικές σας δεξιότητες διαχείρισης

Με έδρα το Λονδίνο, θα βρίσκεστε στο κέντρο μιας από τις καλύτερες τουριστικές πόλεις του κόσμου, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα, τις εμπειρίες και τις ευκαιρίες που προσφέρει η αγγλική πρωτεύουσα. Θα είστε μέρος της ακμάζουσας Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε άφθονη υποστήριξη από τη διεθνή ακαδημαϊκή μας ομάδα, η οποία διαθέτει τεράστια εμπειρία από όλους τους τομείς του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας στη φιλοξενία, θα παρακολουθήσετε μαθήματα όπως η διαχείριση εκδηλώσεων, όπου θα σχεδιάσετε και θα εκτελέσετε όλες τις πτυχές μιας εκδήλωσης. Άλλες ενότητες όπως η στρατηγική διαχείριση ή το τουριστικό μάρκετινγκ διασφαλίζουν ότι μπορείτε να αναλύετε επιχειρηματικά προβλήματα και να αξιολογείτε πιθανές λύσεις. Όλα αυτά σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο για τα πρώτα βήματα της καριέρας σας και σας ανοίγουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε μια πιο εξειδικευμένη πτυχή του τουρισμού.

Το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από την TMI και διαθέτει μια ποικιλία μεθόδων αξιολόγησης που αποσκοπούν στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας των σπουδαστών, όπως παρουσιάσεις ή βιντεοσκοπημένη αφήγηση.

Ένα άλλο βασικό μέρος του μαθήματος είναι οι επισκέψεις σε ξενοδοχεία και χώρους εκδηλώσεων, όπως το ξενοδοχείο Marriott και το StoneX Stadium, έδρα του συλλόγου ράγκμπι Saracens, ώστε να μπορέσετε να βιώσετε πώς είναι να εργάζεστε σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς.

Πάρτε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε

Σε ό,τι αφορά την υποστήριξη, θα έχετε έναν προσωπικό καθηγητή για να λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Θα λάβετε επίσης υποστήριξη από τους βοηθούς μας για την εκπαίδευση των φοιτητών και τους ακαδημαϊκούς βοηθούς αποφοίτων που έχουν προσωπική εμπειρία στο αντικείμενό σας.

Αυτό είναι το ιδανικό πρώτο βήμα προς μια καριέρα στη διοίκηση του τουρισμού ή της φιλοξενίας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Hospitality and Tourism Management (Top-up) BSc από Πανεπιστήμιο Middlesex

75% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε συστατικό.

TOEFL (iBT) 72

Με τουλάχιστον 17 στην ακρόαση και τη γραφή, 20 στον προφορικό λόγο και 18 στην ανάγνωση

PTE Academic 51

6,0 (με τουλάχιστον 5,5 σε όλα τα στοιχεία)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Hospitality and Tourism Management (Top-up), BSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διεθνής Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού (Top-up) BSc

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £15100 έτος 1
Διεθνή £15100 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Middlesex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Middlesex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Middlesex

Το Πανεπιστήμιο Middlesex ιδρύθηκε το 1973 και βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου, σε απόσταση περίπου 40 λεπτών με το μετρό. Το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού διεθνών φοιτητών κάθε χρόνο, γεγονός που καθιστά το πανεπιστήμιο μια διαφορετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Όσον αφορά τις δραστηριότητες εντός της πανεπιστημιούπολης, οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν μια βραβευμένη Φοιτητική Ένωση που κάνει το κάτι παραπάνω όταν πρόκειται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά.

Λίστα με 263 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Middlesex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Middlesex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12180
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2825
:
15005
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 2950 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • How You Learn | Middlesex University
  • What I Love About Studying | Middlesex University
  • Advice for New Uni Students | Middlesex University
  • Hear From A Student About Life At Middlesex University
  • Why our International students choose Middlesex

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 8% 6% £12300 106 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Διοίκηση Τουρισμού) - Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 3% 23% £15750 124 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 23% £15100 108 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Σπουδές Διοίκησης BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £32100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης