Loughborough University of Technology
Πληροφορική και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons)
Loughborough University of Technology - Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 115 αποφοίτους Computing and Management (with placement year) Msci (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμη υπολογιστών από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμη υπολογιστών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
92 /100
115 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμη υπολογιστών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμη υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33000 £35000 £46500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £30000 - £40000 £29000 - £47500 £33000 - £59500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμη υπολογιστών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27494 £24894 £29283
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23330 - £33151 £18557 - £32673 £21434 - £39962

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο μας MSci Computing and Management παρέχει εξαιρετική προετοιμασία για μια απαιτητική και ικανοποιητική σταδιοδρομία, προσφέροντας υψηλό επίπεδο γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων τόσο στην πληροφορική όσο και στη διοίκηση.

Στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον της τεχνολογίας και των δεδομένων υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για πτυχιούχους με εμπειρία στην πληροφορική, επιχειρηματικές γνώσεις και διοικητικές δεξιότητες.

Το MSci στην Πληροφορική και τη Διοίκηση έχει ενημερωθεί από τις διασυνδέσεις μας με τη βιομηχανία και διδάσκεται από το προσωπικό της υψηλής κατάταξης Σχολής Επιχειρήσεων και Οικονομικών Επιστημών.

Το πρόγραμμα σπουδών κατανέμεται περίπου ισομερώς μεταξύ μαθημάτων πληροφορικής και διοίκησης, παρέχοντάς σας κάλυψη των βασικών δυνατοτήτων στην τεχνολογία λογισμικού, τις βάσεις δεδομένων, τον προγραμματισμό και τη δικτύωση, καθώς και τον εξοπλισμό σας με βασικές δεξιότητες για τις επιχειρήσεις και τη διοίκηση, όπως το μάρκετινγκ, τη διοίκηση επιχειρήσεων και τη λογιστική.

Ως εκ τούτου, αυτό το πτυχίο θα αποτελέσει εξαιρετική προετοιμασία για όποιον επιθυμεί να εργαστεί σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην τεχνολογία πληροφοριών ή σε διοικητικούς ρόλους σε οποιονδήποτε τομέα, όπου ο συνδυασμός επιχειρηματικής οξυδέρκειας και τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης θα ήταν επωφελής.

Αυτό το μάθημα έχει πλήρη διαπίστευση για την απόκτηση του καθεστώτος Chartered IT Professional (CITP) από τη Βρετανική Εταιρεία Πληροφορικής.

Το τελευταίο έτος του MSci παρέχει μια ευρεία κατανόηση και μελέτη της επιχειρηματικότητας, της ηγεσίας και της διαχείρισης, καθώς και ένα σημαντικό, ερευνητικό ατομικό έργο που διεξάγεται με ένα μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού.

Σημείωση: Το πτυχίο Πληροφορικής και Διοίκησης και το πτυχίο Διοίκησης Τεχνολογίας Πληροφοριών για Επιχειρήσεις (ITMB) είναι πολύ παρόμοια με τα περισσότερα διδακτικά μαθήματα να είναι κοινά και στα δύο προγράμματα. Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι το μάθημα ITMB καθορίζεται και εγκρίνεται από τις εταιρείες Tech Partnership Degrees. Ωστόσο, το δυνατό σημείο του μαθήματος Πληροφορικής και Διοίκησης είναι ότι επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία κατά την επιλογή της εργασίας στο έτος 3/4.

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ MSci και BSc;

Το πτυχίο BSc θα σας προσφέρει μια εμπεριστατωμένη βάση στους κρίσιμους τομείς του αντικειμένου και θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε δεξιότητες και γνώσεις που αναζητούν οι εργοδότες σε διάφορους κλάδους. Το πτυχίο Master in Science (MSci) αποτελεί ιδανική προετοιμασία για εργασία έρευνας και ανάπτυξης στη βιομηχανία ή για διδακτορικό δίπλωμα και έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία ηγετικών στελεχών στον τομέα του θέματος, παρέχοντας σε βάθος εμπειρία στην έρευνα αιχμής.

Διαπιστευμένο από το BCS, το Chartered Institute for IT για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered IT Professional.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Computing and Management (with placement year) Msci (Hons) από Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

80% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
0% Διοικητικά επαγγέλματα
0% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
0% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
0% Στοιχειώδη επαγγέλματα
0% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
0% Επαγγελματίες πρόνοιας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Ανάλογα με τη φύση της ύλης, ορισμένα μαθήματα αξιολογούνται με ένα μείγμα εργασιών και εξετάσεων (για παράδειγμα 25% εργασίες και 75% εξετάσεις), ενώ άλλα μαθήματα αξιολογούνται με 100% εργασίες ή 100% εξετάσεις. Οι εργασίες του μαθήματος βασίζονται σε μια ποικιλία εργασιών, όπως προγραμματισμός, ατομικές εκθέσεις, έργα, εργαστηριακές εργασίες, συνεισφορά σε φροντιστήρια, ομαδικές εργασίες και παρουσιάσεις.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιστήμη υπολογιστών

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 7.0
  • MSc Media and Cultural Analysis, BSc Business and Management
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputing and Management (with placement year), Msci (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Πληροφορική και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons)

EU £27250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £27250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Ενώ το κόστος των διδάκτρων σας καλύπτει πολλά πράγματα, δεν καλύπτει τα πάντα. Για παράδειγμα, αυτό το μάθημα δεν καλύπτει το κόστος της γραφικής ύλης, της εκτύπωσης, των βιβλίων ή των επανεξετάσεων που μπορεί να χρειαστείτε.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #14 
  • #17 
  Πληροφορική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #15 
  • #176 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #18 
  • #301 
  Πληροφορική
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Σχετικά με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Το Πανεπιστήμιο του Loughborough ιδρύθηκε το 1909 και βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη, ανάμεσα στο Leicester και το Nottingham. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε δύο διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις, η μία στο Loughborough και η άλλη στο Λονδίνο. Στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Loughborough οι φοιτητές απολαμβάνουν πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως το προηγμένο ερευνητικό εργαστήριο SSEHS, τη βιβλιοθήκη Pilkington, καθώς και πολυάριθμες επιλογές για σνακ και εστιατόρια σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

προπτυχιακοί φοιτητές:
14460
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3300
:
17760
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 2780 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Loughborough has the Best Student Experience in the UK
 • Why study a postgraduate degree with Loughborough University?
 • Exchange students’ experiences of studying at Loughborough University School of Business & Economics
 • Ask our students - Postgraduate Virtual Open Day
 • One word to describe the Loughborough University experience
 • Vlog: Q&A with Loughborough University students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφοριακά Συστήματα MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Σπουδές Διοίκησης Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £32100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις με διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £26500 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μαθηματικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάστερ στις διεθνείς επιχειρήσεις με σύγχρονη γλώσσα MIBML Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης