Loughborough University of Technology
Υλικά αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons)
Loughborough University of Technology - Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Automotive Materials (with placement year) MEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με τεχνολογία υλικών από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με τεχνολογία υλικών.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων τεχνολογία υλικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : τεχνολογία υλικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28500 £32000 £39000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26000 - £40000 £28000 - £39000 £31000 - £44500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε τεχνολογία υλικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29682 £29847 £35333
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27125 - £33625 £22796 - £37622 £27667 - £44431

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η ανάγκη για αυξημένη αποδοτικότητα καυσίμων, ελαφρύτερα οχήματα και η ανάγκη για συμμόρφωση με τους νέους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, σε συνδυασμό με την ανάγκη για παροχή ανώτερης αξίας στον πελάτη, σημαίνει ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες εστιάζουν στην ανάπτυξη νέων υλικών για να συμβαδίσουν με τις πολιτικές, καθώς και με την αυξημένη ζήτηση.

Συνεπώς, τα Υλικά Αυτοκινήτων είναι ένας ολοένα και πιο σημαντικός τομέας σπουδών, καθώς ο κλάδος δραστηριοποιείται για να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες. Το ίδιο το ύφασμα από το οποίο κατασκευάζονται τα οχήματά μας πρέπει να αντικατοπτρίζει αυτό, καθώς και να διατηρεί την εμφάνιση, τη λειτουργικότητα και τις πτυχές της ασφάλειας, διατηρώντας παράλληλα το κόστος για τον πελάτη σε χαμηλά επίπεδα.

Το πτυχίο μας "Υλικά για την αυτοκινητοβιομηχανία" συνδυάζει τα βασικά στοιχεία της μηχανικής υλικών με ειδική εκπαίδευση που έχει σχέση με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Επιλεγμένα μαθήματα διδάσκονται σε συνεργασία με το Τμήμα Αεροναυπηγών Μηχανικών και Μηχανικών Αυτοκινήτων.

Αυτό το μάθημα θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε και να εμβαθύνετε τις γνώσεις και την κατανόηση των επιστημονικών, μηχανικών και σχεδιαστικών πτυχών των υλικών της αυτοκινητοβιομηχανίας, της δομής, των ιδιοτήτων, της επεξεργασίας και της συμπεριφοράς τους κατά τη χρήση.

Στο Loughborough, οι σπουδές μας θα σας μεταφέρουν από τη θεμελιώδη επιστήμη και μηχανική των υλικών στην αιχμή του δόρατος του θέματος. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας μαζί μας, θα έχετε πρόσβαση στα υπερσύγχρονα πειραματικά εργαστήριά μας για να συμπληρώσετε τις διαλέξεις σας και θα διδάσκεστε από κορυφαίους ακαδημαϊκούς παγκοσμίως, των οποίων η επιρροή εκτείνεται και εκτός του αμφιθεάτρου. Στο τρίτο έτος, οι φοιτητές θα ολοκληρώσουν ένα ερευνητικό έργο σε ένα συγκεκριμένο θέμα ενδιαφέροντος υπό την επίβλεψη ενός μέλους του ακαδημαϊκού προσωπικού, ενδεχομένως σε συνεργασία με έναν βιομηχανικό εταίρο.

Με την υποστήριξη όλων των τομέων της αυτοκινητοβιομηχανίας και των μεταφορών, αυτό είναι το καθοριστικό μάθημα που θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα σε μια σημαντική παγκόσμια βιομηχανική αγορά.

Το μάθημά μας "Υλικά αυτοκινήτων" χρησιμοποιεί τους πόρους και την τεχνογνωσία για τα οποία το Πανεπιστήμιο του Loughborough είναι Κέντρο Αριστείας και αναγνωρίζεται ως τέτοιο από τις BAE Systems, Jaguar Land Rover, Ford Motor Company και Rolls-Royce, καθώς και από εθνικούς ηγέτες στην έρευνα και την εκπαίδευση στον τομέα των υλικών και της μηχανικής αυτοκινήτων. Προσφέρει ένα ιδιαίτερο μείγμα γνώσεων μηχανικής υλικών που συνδέονται με την εκτίμηση του σχεδιασμού οχημάτων και κινητήρων, καθώς και δεξιότητες διαχείρισης και τη διεθνή ευαισθητοποίηση που απαιτείται από τους επαγγελματίες μηχανικούς.

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ MEng και BEng;

Τα δύο πρώτα έτη των σπουδών BEng ή MEng έχουν το ίδιο περιεχόμενο, μορφή και δομή, με έναν καλό συνδυασμό θεωρίας, εφαρμογής και πρακτικής από την πρώτη ημέρα. Το MEng διαφέρει από το BEng στο τρίτο και τέταρτο έτος, προσφέροντας τη δυνατότητα μελέτης τεχνικών και διοικητικών θεμάτων σε πιο προχωρημένο επίπεδο. Είναι δυνατή η μετεγγραφή από το BEng στο MEng από την αρχή του κύκλου σπουδών μέχρι το τέλος του δεύτερου έτους, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούνται τα κριτήρια εξέλιξης της μετεγγραφής.

Διαπιστευμένο από το Institute of Materials, Minerals and Mining (IOM3) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Automotive Materials (with placement year) MEng (Hons) από Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

60% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Οι φοιτητές αξιολογούνται με ένα μείγμα εργασιών και γραπτών εξετάσεων. Αυτό θα διαφέρει από ενότητα σε ενότητα, αλλά συνολικά η αναλογία είναι περίπου 60/40 εξετάσεις/εργασίες. Οι ενότητες που περιέχουν εργασίες σχεδιασμού, ατομικές και ομαδικές εργασίες αξιολογούνται επίσης με προφορική παρουσίαση και σε ορισμένες περιπτώσεις με παρουσίαση αφίσας.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για τεχνολογία υλικών

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 7.0
  • MSc Media and Cultural Analysis, BSc Business and Management
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAutomotive Materials (with placement year), MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Υλικά αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons)

EU £27250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £27250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα τέλη που αναφέρονται παραπάνω αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2023/24. Τα τέλη για το 2024/25 δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα ενημερώσουμε αυτές τις πληροφορίες μόλις είναι διαθέσιμες. Τα τέλη αναθεωρούνται ετησίως και είναι πιθανό να αυξηθούν ώστε να ληφθούν υπόψη οι πληθωριστικές πιέσεις.

Τα δίδακτρα καλύπτουν το κόστος της διδασκαλίας, της αξιολόγησης και της λειτουργίας των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων, όπως η βιβλιοθήκη, ο εξοπλισμός πληροφορικής και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες. Τα πανεπιστημιακά δίδακτρα και τέλη μπορούν να καταβληθούν εκ των προτέρων και υπάρχουν διάφοροι τρόποι πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών πληρωμών και της πληρωμής σε δόσεις.

Στους σπουδαστές των υλικών παρέχεται ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο γενικών υλικών, ένα βιβλίο εργαστηριακών ασκήσεων, μια εργαστηριακή ποδιά και άλλος απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός όταν απαιτείται. Ωστόσο, τα δίδακτρά σας δεν καλύπτουν τα πάντα. Για παράδειγμα, δεν καλύπτει το κόστος της γραφικής ύλης, της εκτύπωσης, των πρόσθετων βιβλίων ή των επανεξετάσεων που μπορεί να χρειαστείτε.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #19 
  • #299 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]
  • #18 
  • #401 
  Επιστήμη Υλικών
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Σχετικά με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Το Πανεπιστήμιο του Loughborough ιδρύθηκε το 1909 και βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη, ανάμεσα στο Leicester και το Nottingham. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε δύο διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις, η μία στο Loughborough και η άλλη στο Λονδίνο. Στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Loughborough οι φοιτητές απολαμβάνουν πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως το προηγμένο ερευνητικό εργαστήριο SSEHS, τη βιβλιοθήκη Pilkington, καθώς και πολυάριθμες επιλογές για σνακ και εστιατόρια σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

προπτυχιακοί φοιτητές:
14460
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3300
:
17760
 • Loughborough has the Best Student Experience in the UK
 • Why study a postgraduate degree with Loughborough University?
 • Exchange students’ experiences of studying at Loughborough University School of Business & Economics
 • Ask our students - Postgraduate Virtual Open Day
 • One word to describe the Loughborough University experience
 • Vlog: Q&A with Loughborough University students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Automotive Engineering MEng Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
73% 0% 25% £15860 £16655 125 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υλικά αυτοκινήτου MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων με πρακτική άσκηση MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- 10% 15% £21470 £23615 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Automotive Engineering MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
74% 6% 35% £12600 115 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υλικά αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
97% 15% 10% £27250 168 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων (με πρακτική άσκηση) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
91% 0% 5% £13250 137 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Automotive Engineering MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
97% 15% 10% £27250 168 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- 10% 15% £21470 £23615 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
85% 0% 5% - 182 Κόβεντρι Oncampus πλήρους απασχόλησης