Loughborough University of Technology
Μηχανική αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons)
Loughborough University of Technology - Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 30 αποφοίτους του προγράμματος Automotive Engineering (with placement year) MEng (Hons) στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Βιομηχανική Μηχανική, Μηχανική Παραγωγής & Παραγωγής.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιομηχανική Μηχανική, Μηχανική Παραγωγής & Παραγωγής

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Βιομηχανική Μηχανική, Μηχανική Παραγωγής & Παραγωγής στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29000 £32000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26000 - £32000 £26500 - £36500 £30500 - £45500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιομηχανική Μηχανική, Μηχανική Παραγωγής & Παραγωγής (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30425 £31682 £36736
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25861 - £34313 £25601 - £39326 £29731 - £45361

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι τεχνολογίες της αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν αλλάξει δραματικά την τελευταία πενταετία, με την ηλεκτροκίνηση και τη συνδεσιμότητα να έχουν κεντρικό ρόλο στο μέλλον του κλάδου. Οι κατασκευαστές εκσυγχρονίζουν αναλόγως τις μηχανολογικές δραστηριότητες, με σημαντική πίεση για τη μείωση του χρόνου ανάπτυξης και του κόστους μέσω της ψηφιοποίησης της μηχανολογικής διαδικασίας. Το πρόγραμμα Automotive Engineering στο Loughborough θα σας δώσει τη δυνατότητα να ειδικευτείτε σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με μια ταχέως μεταβαλλόμενη βιομηχανία και το μέλλον των επίγειων μεταφορών.

Το εξειδικευμένο τμήμα μας Αεροναυπηγικής και Μηχανικής Αυτοκινήτων (ένα από τα δύο στο Ηνωμένο Βασίλειο) διδάσκει Μηχανική Αυτοκινήτων και συνεργάζεται με μεγάλες βιομηχανίες του Ηνωμένου Βασιλείου για πάνω από πενήντα χρόνια. Το μάθημά μας βασίζεται στην κληρονομιά μας από τη συνεργασία μας με τη βιομηχανία, και από την αρχή κάνουμε χρήση ειδικών παραδειγμάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία κατά τη διδασκαλία των βασικών αρχών της μηχανικής, μια προσέγγιση που διαφέρει από πολλά άλλα μαθήματα μηχανικής αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συνεχής ανταλλαγή γνώσεων με τη βιομηχανία διασφαλίζει ότι τα μαθήματα που διδάσκουμε είναι άμεσα συναφή με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία σήμερα.

Από θέματα σχετικά με τις νέες αρχιτεκτονικές συστημάτων μετάδοσης κίνησης μέχρι εξειδικευμένες ενότητες όπως η τεχνολογία μπαταριών και η μηχανική νοημοσύνη, το μάθημα περιλαμβάνει επίσης πιο θεμελιώδη θέματα όπως η αεροδυναμική, τα υλικά, οι δομές και η πειραματική και υπολογιστική δυναμική ρευστών. Αυτά σας παρέχουν μια ολοκληρωμένη γνώση της υποκείμενης και αναλλοίωτης φυσικής των συστημάτων αυτοκινήτων που είναι απαραίτητη για τη σύγχρονη μηχανική αυτοκινήτων.

Ως μηχανικός αυτοκινήτων, θα κάνετε εκτεταμένη χρήση των θεωρητικών και αναλυτικών σας δεξιοτήτων, αλλά είναι επίσης σημαντικό να είστε σε θέση να εκτιμήσετε τις πιο πρακτικές πτυχές της μηχανικής. Οι πρακτικές δραστηριότητες είναι αναπόσπαστο μέρος του μαθήματός μας, για παράδειγμα, περνώντας μια εβδομάδα στο πεδίο δοκιμών HORIBA MIRA θα μάθετε πώς να συλλέγετε και να αναλύετε δεδομένα χειρισμού οχημάτων, δυναμικής εκτός δρόμου, μέτρησης θορύβου, απόδοσης πέδησης και οδήγησης σε υγρό καιρό. Αυτή και πολλές άλλες "πρακτικές" δραστηριότητες θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε τη θεωρία που μάθατε στην πράξη.

Οι δεξιότητες ομαδικής εργασίας και διαχείρισης είναι ζωτικής σημασίας για εσάς καθώς αναπτύσσετε την καριέρα σας και μετακινείστε σε πιο ανώτερες θέσεις. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αναπτύξετε αυτές τις δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας ως μέλος μιας ομάδας για το σχεδιασμό ενός οχήματος του μέλλοντος. Στο τελευταίο έτος θα διαχειριστείτε το δικό σας πρωτότυπο ερευνητικό έργο για την επίλυση ενός πραγματικού προβλήματος μηχανικής.

Καθώς τα μαθήματα αυτά διδάσκονται στο πλαίσιο του Τμήματος Αεροναυπηγικής και Μηχανικής Αυτοκινήτων, το διδακτικό προσωπικό μας συμμετέχει σε συναρπαστικές έρευνες στον τομέα των εναέριων και επίγειων μεταφορών, οι οποίες βοηθούν στη διατήρηση των μαθημάτων μας σε ενημερωμένο επίπεδο. Συνδυάζουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, εξαιρετική διδασκαλία και ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία για να διασφαλίσουμε ότι θα είστε απόλυτα έτοιμοι για τη μελλοντική σας καριέρα.

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ MEng και BEng;

Τα δύο πρώτα έτη του πτυχίου BEng και MEng Automotive Engineering έχουν την ίδια μορφή και δομή, με υψηλό επίπεδο θεμελιωδών θεμάτων μηχανικής και ειδικών θεμάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία από την πρώτη ημέρα και παραδείγματα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας. Τα μαθήματα MEng διαφέρουν από το BEng προσφέροντας την ευκαιρία να μελετήσετε θέματα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια με την επιλογή να σπουδάσετε μια σύγχρονη γλώσσα.

Μπορείτε να επιλέξετε αν θα παρακολουθήσετε ένα έτος πρακτικής άσκησης. Το πρόγραμμα MEng διαρκεί τέσσερα χρόνια, ή πέντε χρόνια με πρακτική άσκηση, ενώ το BEng διαρκεί τρία χρόνια, ή τέσσερα χρόνια με πρακτική άσκηση. Η πρακτική άσκηση πραγματοποιείται συνήθως μετά το δεύτερο έτος, αλλά οι φοιτητές MEng μπορούν να επιλέξουν να την πραγματοποιήσουν μετά το τρίτο έτος.

Είναι δυνατή η μετάβαση από ένα BEng σε ένα MEng μέχρι το τέλος του δεύτερου έτους, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούνται τα κριτήρια εξέλιξης της μετάβασης.

Το διαπιστευμένο MEng πληροί πλήρως τις υποδειγματικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις αναφοράς, για την εγγραφή ως διπλωματούχος μηχανικός (CEng).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Automotive Engineering (with placement year) MEng (Hons) από Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

45% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
15% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
5% Επαγγέλματα πωλήσεων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Αξιολογείστε με ένα μείγμα εργασιών και γραπτών εξετάσεων, το ποσοστό των οποίων ποικίλλει από ενότητα σε ενότητα. Οι εργασίες με προσανατολισμό στο σχεδιασμό αξιολογούνται με προφορικές παρουσιάσεις, εργασίες έργων και ομαδικές εργασίες. Η ατομική εργασία αξιολογείται με προφορικές παρουσιάσεις και παρουσιάσεις αφίσας και γραπτή έκθεση. Ενθαρρύνεται η ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 7.0
  • MSc Media and Cultural Analysis, BSc Business and Management
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAutomotive Engineering (with placement year), MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μηχανική αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons)

EU £27250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £27250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Ενώ το κόστος των διδάκτρων σας καλύπτει πολλά πράγματα, δεν καλύπτει τα πάντα. Για παράδειγμα, αυτό το μάθημα δεν καλύπτει το κόστος της γραφικής ύλης, της εκτύπωσης, των βιβλίων ή των επανεξετάσεων που μπορεί να χρειαστείτε.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #19 
  • #299 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Σχετικά με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Το Πανεπιστήμιο του Loughborough ιδρύθηκε το 1909 και βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη, ανάμεσα στο Leicester και το Nottingham. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε δύο διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις, η μία στο Loughborough και η άλλη στο Λονδίνο. Στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Loughborough οι φοιτητές απολαμβάνουν πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως το προηγμένο ερευνητικό εργαστήριο SSEHS, τη βιβλιοθήκη Pilkington, καθώς και πολυάριθμες επιλογές για σνακ και εστιατόρια σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

προπτυχιακοί φοιτητές:
14460
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3300
:
17760
 • Loughborough has the Best Student Experience in the UK
 • Why study a postgraduate degree with Loughborough University?
 • Exchange students’ experiences of studying at Loughborough University School of Business & Economics
 • Ask our students - Postgraduate Virtual Open Day
 • One word to describe the Loughborough University experience
 • Vlog: Q&A with Loughborough University students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Automotive Engineering MEng Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
73% 0% 25% £15860 £16655 125 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υλικά αυτοκινήτου MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων με πρακτική άσκηση MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- 10% 15% £21470 £23615 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Automotive Engineering MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
74% 6% 35% £12600 115 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υλικά αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
97% 15% 10% £27250 168 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων (με πρακτική άσκηση) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
91% 0% 5% £13250 137 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Automotive Engineering MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
97% 15% 10% £27250 168 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- 10% 15% £21470 £23615 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
85% 0% 5% - 182 Κόβεντρι Oncampus πλήρους απασχόλησης