Liverpool John Moores University
Βιοτεχνολογία με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
Liverpool John Moores University - Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 50 αποφοίτους του προγράμματος Biotechnology with Foundation Year BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Τέχνη.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
75 /100
50 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Τέχνη στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20000 £17000 £20000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18000 - £22000 £11500 - £22000 £15500 - £25000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £19948 £16221 £19536
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17428 - £24000 £11190 - £21313 £13583 - £25698

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το BSc (Hons) Biotechnology with Foundation Year στο Liverpool John Moores University είναι το ιδανικό πρόγραμμα σπουδών αν σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά δεν έχετε τα απαραίτητα προσόντα για να το σπουδάσετε σε επίπεδο πτυχίου. Η βιοτεχνολογία είναι ένας συναρπαστικός τομέας σπουδών, ο οποίος έχει θετικό αντίκτυπο σε πολλές πτυχές της ζωής μας, με εφαρμογές στην ιατρική, τα τρόφιμα και το περιβάλλον. Αυτή η διεπιστημονική επιστήμη βασίζεται σε θεμελιώδεις γνώσεις μοριακής και κυτταρικής βιολογίας, μικροβιολογίας και βιοχημείας, χρησιμοποιώντας διαγονιδιακά φυτά, ζώα και μικρόβια για την ανάπτυξη πολύτιμων τεχνολογιών και προϊόντων.

 • Ένα πρακτικό, πρακτικό μάθημα, το οποίο διδάσκεται σε υπερσύγχρονα εργαστήρια διδασκαλίας.
 • Κατανόηση των αρχών και των εφαρμογών της βιοτεχνολογίας και εξάσκηση στις τελευταίες μοριακές, βιοεπεξεργαστικές και αναλυτικές τεχνικές.
 • Προσφέρει συναρπαστικά ερευνητικά έργα σε τομείς όπως η συνθετική βιολογία, η γενετική μηχανική των καλλιεργούμενων φυτών, η τεχνολογία ζύμωσης, η βιοεξυγίανση και η αντιμικροβιακή αντοχή.
 • επωφελούνται από ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία για βιομηχανική πρακτική άσκηση
 • Εξαιρετικό εφαλτήριο για καριέρες τόσο διαφορετικές όσο η βιοφαρμακευτική παραγωγή, η ανακάλυψη και ανάπτυξη φαρμάκων, η τεχνολογία τροφίμων και η παραγωγή βιοκαυσίμων.
 • Ευκαιρίες ετήσιας βιομηχανικής πρακτικής άσκησης ή πρακτικής άσκησης Erasmus
 • Αφετηρία για μεταπτυχιακές σπουδές στο MSc Βιομηχανική Βιοτεχνολογία

Το Θεμελιώδες Έτος είναι ιδανικό εάν έχετε το ενδιαφέρον και την ικανότητα να σπουδάσετε για ένα πτυχίο, αλλά δεν έχετε ακόμη τα προσόντα για να εισαχθείτε απευθείας στο πρόγραμμα σπουδών Βιοτεχνολογίας. Μόλις περάσετε το Θεμελιώδες Έτος (επίπεδο 3), θα προχωρήσετε απευθείας στο πρώτο έτος του πτυχίου με άριστα. Εάν είστε φοιτητής πλήρους φοίτησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα δικαιούστε οικονομική υποστήριξη για όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών σας (σύμφωνα με τα κριτήρια επιλεξιμότητας).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biotechnology with Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores

17% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
13% Διδάσκοντες επαγγελματίες
12% Στοιχειώδη επαγγέλματα
12% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
4% Επαγγελματίες πρόνοιας
4% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
4% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
4% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία μεθόδων αξιολόγησης για να σας δώσουμε ευκαιρίες να αποδείξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε διάφορα πλαίσια. Οι περισσότερες ενότητες αξιολογούνται μέσω ενός συνδυασμού εξετάσεων και εργασιών και ορισμένες μόνο μέσω εργασιών. Οι εξετάσεις διεξάγονται συνήθως στο τέλος κάθε εξαμήνου. -Οι εξετάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν ένα εύρος τύπων ερωτήσεων, π.χ. ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, σύντομης απάντησης, ερμηνευτικές ερωτήσεις, ερωτήσεις εκμάθησης με βάση το πρόβλημα και ερωτήσεις έκθεσης. -Η αξιολόγηση των μαθημάτων μπορεί να έχει τη μορφή δοκιμασιών φάσεων, πρακτικών εκθέσεων, χειρισμού δεδομένων, προφορικών παρουσιάσεων, παρουσιάσεων αφίσας, ομαδικών συζητήσεων, δοκιμίων ή επίδειξης ικανοτήτων σε βασικές πρακτικές δεξιότητες. Οι περισσότερες αξιολογήσεις μαθημάτων βασίζονται σε ατομικές εργασίες, αλλά ορισμένες απαιτούν ομαδική εργασία. Η ανατροφοδότηση σχετικά με τις αξιολογήσεις μαθημάτων παρέχεται συνήθως εντός τριών εβδομάδων από την υποβολή και μπορεί να γίνει μέσω του Canvas (το εικονικό περιβάλλον μάθησης), πρόσωπο με πρόσωπο ή γραπτώς. Πιστεύουμε ότι η εποικοδομητική ανατροφοδότηση είναι ζωτικής σημασίας για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα δυνατά σας σημεία καθώς και τους τομείς στους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την εργασία σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Παρακαλούμε δείτε τη σελίδα μας Υποτροφίες και υποτροφίες για περισσότερες πληροφορίες: https://www.ljmu.ac.uk/discover/fees-and-funding/bursaries-and-scholarships
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiotechnology with Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Βιοτεχνολογία με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)

Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £16600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Όλα τα στοιχεία υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις. Τα δίδακτρα υπόκεινται σε κοινοβουλευτική έγκριση.

Τα διεθνή τέλη που αναφέρονται αφορούν την εγγραφή του 2023 και ενδέχεται να αυξηθούν για την εγγραφή του 2024.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #33 
  • #805 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores

Το Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ (LJMU) ιδρύθηκε το 1823 και προσφέρει στους φοιτητές του ένα ευρύ φάσμα πόρων, όπως υποστήριξη διεθνών φοιτητών και καριέρας, καθώς και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Ορισμένα παραδείγματα των εξαιρετικών εγκαταστάσεων περιλαμβάνουν εκπαιδευτικές εξέδρες αυτοματισμού Festo, παλμογράφους Tektronix, καθώς και εξελιγμένα εργαστήρια μηχανικής και προσομοιωτές ναυτιλίας. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Λίβερπουλ, δίνοντας στους εκπαιδευόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 136 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores

προπτυχιακοί φοιτητές:
20705
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3130
:
23835
 • What is your favourite thing about LJMU?
 • Northern Ireland students talking LJMU
 • Explore postgraduate study at an LJMU Open Day
 • International students: Staff support at LJMU
 • BSc (Hons) Sport Psychology at Liverpool John Moores University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Liverpool John Moores University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοτεχνολογία με Ισπανικά για την επιστήμη BSc (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £41650 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία και Βιοτεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
78% 9% 10% £14160 105 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοτεχνολογία BSc (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £41650 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοτεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
79% 5% 0% £25000 133 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοτεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
57% 0% 15% £16600 114 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία με μοριακή βιολογία και βιοτεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £31300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοτεχνολογία (Εφαρμοσμένη Μοριακή Βιολογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
88% 6% 0% £26100 £24800 161 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες (Βιοτεχνολογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
78% 0% 1% £34800 201 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοτεχνολογία με γερμανικά για την επιστήμη BSc (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £41650 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική Βιοτεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £25300 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης