Liverpool Hope University
Παιδική ηλικία & νεολαία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons)
Liverpool Hope University - Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Childhood & Youth and Nutrition (with Foundation Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Διατροφή και Διαιτολογία από το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Διατροφή και Διαιτολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
47 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Διατροφή και Διαιτολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £17500 £24500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £29000 £14000 - £23000 £18000 - £29000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22410 £19528 £22007
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18968 - £26702 £14169 - £24439 £15696 - £28169

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Πρόκειται για ένα τετραετές πτυχίο που διδάσκεται στην πανεπιστημιούπολη Hope Park. Το Θεμελιώδες Έτος στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, έτσι ώστε μετά από ένα έτος να είστε εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για τις σπουδές στο πλήρες πρόγραμμα σπουδών BA Hons.

Παιδική ηλικία και νεολαία

Η παιδική ηλικία και η νεολαία είναι ένα συναρπαστικό, διεπιστημονικό αντικείμενο στο οποίο θα εξερευνήσετε μια σειρά από θέματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι νέοι στη σύγχρονη κοινωνία, τόσο εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Βασιζόμενοι σε βασικές ιδέες από την κοινωνιολογία, την ψυχολογία, την πολιτική, την ιστορία και τη γεωγραφία, το πτυχίο εξετάζει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών και των νέων, τις ευκαιρίες ζωής τους και τις ευκαιρίες συμμετοχής τους στην ευρύτερη κοινωνία.

Τα θέματα που μελετώνται περιλαμβάνουν τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνική τάξη, η φτώχεια, το φύλο και η εθνικότητα επηρεάζουν τη ζωή των νέων, τον τρόπο με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά και οι νέοι γίνονται αντιληπτοί από τους ενήλικες και τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τον εαυτό τους και τους λόγους για τους οποίους οι νέοι συμμετέχουν σε επικίνδυνες δραστηριότητες. Κατά την εξέταση αυτών των ερωτημάτων, θα διερευνήσετε επίσης διάφορες πολιτικές συζητήσεις και πρωτοβουλίες πολιτικής, καθώς και θα μάθετε για διάφορους τρόπους έρευνας με παιδιά και νέους που στοχεύουν να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Διατροφή

Η διατροφή είναι ένας ολοένα και πιο σημαντικός επιστημονικός κλάδος με έμφαση στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η διατροφή συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και στην πρόληψη των ασθενειών. Οι διατροφολόγοι διαδραματίζουν καίριο ρόλο σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών ρόλων παρέχοντας και εφαρμόζοντας διατροφικές οδηγίες βασισμένες σε αποδείξεις, στρατηγικές διατροφής για τη δημόσια υγεία και αναπτύσσοντας τα ασφαλή, υγιεινά και βιώσιμα τρόφιμα του μέλλοντος. Το πτυχίο μας Διατροφής επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των πρακτικών, επαγγελματικών και ερευνητικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας ως επαγγελματίας διατροφολόγος (καθώς και για περαιτέρω σπουδές ή επαγγελματική σταδιοδρομία στη διαιτολογία, τη δημόσια υγεία ή την εμπορική βιομηχανία τροφίμων). Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει έμφαση στην παροχή πέντε βασικών ικανοτήτων: επιστήμη της διατροφής, τροφική αλυσίδα, κοινωνικές και συμπεριφορικές επιστήμες, υγεία και ευημερία και επαγγελματική συμπεριφορά. Θα διδαχθείτε στο νέο μας κτίριο Επιστημών Υγείας, το οποίο διαθέτει εξειδικευμένα εργαστήρια και εξοπλισμό αφιερωμένο στη μελέτη των τροφίμων, της διατροφής και της υγείας. Θα μάθετε από μια εξαιρετικά αφοσιωμένη ομάδα ερευνητικά ενεργών εγγεγραμμένων διατροφολόγων με μεγάλη πρακτική εμπειρία, οι οποίοι είναι ενθουσιώδεις τόσο για το ακαδημαϊκό αντικείμενο όσο και για την ποιότητα της φοιτητικής σας εμπειρίας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Childhood & Youth and Nutrition (with Foundation Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

15% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας

Οι μαθητές αξιολογούνται με διάφορες μεθόδους. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρεχόμενο σύνδεσμο του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Διατροφή και Διαιτολογία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • At least 6.0 in Reading and Writing
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
  • 6.0 in Reading and Writing and no individual score lower than 5.5
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςChildhood & Youth and Nutrition (with Foundation Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Παιδική ηλικία & νεολαία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £12500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι ορισμένα από τα μαθήματα μας μπορεί να έχουν πρόσθετο κόστος. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Το Liverpool Hope University, γνωστό και ως Hope, ιδρύθηκε το 1844 στο προαστιακό περιβάλλον της πόλης του Λίβερπουλ. Το Hope ανήκει επίσημα στη χριστιανική-οικουμενική θρησκεία και παρέχει χώρους για την άσκηση της πίστης σας, όπως το κτίριο EDEN και το Hope Chapel. Οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν εδώ 12 ερευνητικά κέντρα, 2 σύγχρονες βιβλιοθήκες με καταρτισμένο προσωπικό βιβλιοθηκονόμων και όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε ως φοιτητής. Όποτε χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από την πανεπιστημιούπολη στον ελεύθερο χρόνο σας, το ζωντανό κέντρο του Λίβερπουλ απέχει μόλις 40 λεπτά με το λεωφορείο.

Λίστα με 1258 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

προπτυχιακοί φοιτητές:
4160
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
875
:
5035
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διατροφολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life at Liverpool Hope
 • 1. Why study Education at Liverpool Hope University?
 • Liverpool: a students' view
 • History and Politics at Liverpool Hope University
 • Teacher Training at Liverpool Hope University
 • Law at Liverpool Hope University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Παιδική ηλικία & νεολαία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 10% 5% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Οικονομικά και Διατροφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και Διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων, διατροφή και ευεξία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
- - - £15000 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαιτολογία BSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £19250 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 108 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Επιστήμη Τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
84% 0% 10% £27650 144 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη διατροφή και υγεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
78% 10% 10% £16150 £17000 125 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
100% 5% 10% £18800 122 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Διατροφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 111 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης