Lancaster University
Ζωολογία (έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 85 αποφοίτους Zoology (Placement Year) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Βιοεπιστήμες από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Βιοεπιστήμες.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
89 /100
85 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιοεπιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Βιοεπιστήμες στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £22500 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £25000 £18500 - £27500 £21500 - £32500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιοεπιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20811 £17855 £21702
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18257 - £24257 £13861 - £22312 £17266 - £27104

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η Ζωολογία είναι μια επιστήμη αφιερωμένη στη μελέτη της ζωής των ζώων και το πτυχίο μας παρέχει ένα ευέλικτο φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν τα διάφορα στοιχεία από τη συμπεριφορά των ζώων έως τις κυτταρικές διεργασίες και τη φυσιολογία, και από την ταξινομία και την ποικιλομορφία της ζωικής ζωής έως την εξέλιξη. Επωφεληθείτε από την υποστήριξη για την εξασφάλιση αμειβόμενης πρακτικής άσκησης που θα σας επιτρέψει να ζήσετε την εμπειρία δώδεκα μηνών εργασίας στο είδος του οργανισμού στον οποίο μπορεί να φιλοδοξείτε να εργαστείτε όταν αποφοιτήσετε.

Η πρακτική εργασία δεν λαμβάνει χώρα μόνο στα υπερσύγχρονα εργαστήριά μας. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μία από τις συναρπαστικές εκδρομές μας, οι οποίες περιλαμβάνουν τοπικές εκδρομές στη Lake District, Yorkshire Dales και Bowland Fells, ή ταξίδια στο Εθνικό Πάρκο Doñana στη νοτιοδυτική Ισπανία, το οποίο φιλοξενεί πληθώρα φυτικών, πτηνών και ζωικών ειδών, συμπεριλαμβανομένης της πιο απειλούμενης γάτας στον κόσμο, του ιβηρικού λύγκα. Μπορείτε να επισκεφθείτε μερικούς από τους τελευταίους εναπομείναντες φυσικούς οικοτόπους του Ηνωμένου Βασιλείου στην αγροτική Σκωτία και να παρακολουθήσετε μια σειρά από ζώα, όπως κόκκινα ελάφια, ψαραετούς και χρυσαετούς, ή να συμμετάσχετε σε μια μελέτη υπό την καθοδήγηση ειδικών για την κοιλάδα Rift Valley της Κένυας, όπου θα αξιολογήσετε την δύσκολη ισορροπία μεταξύ της τροπικής συνομιλίας και της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Για να σας προετοιμάσει για το έτος πρακτικής άσκησης, η Ομάδα Σταδιοδρομίας και Πρακτικής Άσκησης θα σας παρέχει συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με: τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία αποτελεσματικών βιογραφικών σημειωμάτων, συνοδευτικών επιστολών και αιτήσεων- συμβουλές και τεχνικές για το πώς να εντυπωσιάσετε στις συνεντεύξεις και στα κέντρα αξιολόγησης- πώς να δημιουργήσετε ένα σχετικό ψηφιακό προφίλ- και πώς να ερευνήσετε τους εργοδότες και τους τομείς καριέρας που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, δίνεται μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη της αυτογνωσίας και στο πώς να παρουσιάζεστε με επαγγελματικό τρόπο στους εργοδότες. Αυτή η προαιρετική παροχή θα παρέχεται μέσω ενός συνδυασμού παραδοσιακών και ψηφιακών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένων των δια ζώσης εργαστηρίων, των διαδικτυακών σεμιναρίων, των ηλεκτρονικών μαθημάτων και των συναντήσεων 1:1.

Το Πανεπιστήμιο θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να σας υποστηρίξει στην εξεύρεση κατάλληλης θέσης για τις σπουδές σας. Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμος ρόλος πρακτικής άσκησης σε τομέα ή οργανισμό που σχετίζεται άμεσα με τις ακαδημαϊκές σας σπουδές ή τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, όλοι οι ρόλοι πρακτικής άσκησης προσφέρουν πολύτιμη εμπειρία εργασίας σε επίπεδο πτυχιούχων και απόκτηση μιας σειράς επαγγελματικών δεξιοτήτων. Εάν δεν καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια κατάλληλη θέση πρακτικής άσκησης για το τρίτο έτος σπουδών σας, θα μπορείτε να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών χωρίς πρακτική άσκηση και να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Lancaster, ολοκληρώνοντας το πτυχίο σας μετά το τρίτο έτος σπουδών.

Στο πρώτο έτος θα μάθετε τις γενικές βάσεις του αντικειμένου με πρόσθετες επιλογές για να σπουδάσετε είτε έναν άλλο τομέα της βιολογίας είτε ένα θέμα από μια άλλη επιστήμη.

Στο δεύτερο έτος θα αρχίσετε να κατανοείτε βαθύτερα τη ζωολογία σε διάφορα επίπεδα, καθώς θα αρχίσετε να ειδικεύεστε σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Τα βασικά μαθήματα περιλαμβάνουν τη μελέτη της εξέλιξης και της βιολογίας των σπονδυλωτών, και θα αναπτύξετε τις ερευνητικές σας τεχνικές τόσο στο εργαστήριο όσο και στο πεδίο.

Το τρίτο έτος θα περάσετε σε πρακτική άσκηση, η οποία μπορεί να είναι σε θέση που σχετίζεται με τις επιστήμες ή μη, πριν επιστρέψετε στο Lancaster όπου θα συνεχίσετε να ασχολείστε με τις ειδικότητες που έχετε επιλέξει. Η πρακτική άσκηση σας προσφέρει την ευκαιρία να εργαστείτε ως υπάλληλος πλήρους απασχόλησης στον οργανισμό, ενώ εξακολουθείτε να λαμβάνετε ακαδημαϊκή και ποιμαντική υποστήριξη από το Πανεπιστήμιο. Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να εξασφαλίσετε θέση πρακτικής άσκησης, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο τρίτο έτος του ίδιου προγράμματος σπουδών, χωρίς το έτος πρακτικής άσκησης, στην προκειμένη περίπτωση BSc Hons Zoology.

Στο τελευταίο έτος σπουδών σας θα παρακολουθήσετε μια βασική ενότητα στη συμπεριφορά των ζώων. Θα ολοκληρώσετε το δικό σας ερευνητικό έργο είτε σε συνεργασία με τους διεθνώς αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς μας είτε με έναν βιομηχανικό εταίρο μέσω της ομάδας μας για τις επιχειρηματικές και επιχειρηματικές συνεργασίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Zoology (Placement Year) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

20% Διοικητικά επαγγέλματα
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Ζωολογία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςZoology (Placement Year), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Ζωολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ζωολογία (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
82% 0% 0% £18830 119 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες (Ζωολογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
- - - £16900 - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
78% 0% 0% £26500 146 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Ζωολογία (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
- 0% 2% £13250 131 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
87% 0% 10% £18830 124 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
85% 0% 5% £18300 £19500 138 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
78% 5% 5% £27650 137 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία με επαγγελματικές σπουδές BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
68% 5% 0% £25300 143 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές επιστήμες (Ζωολογία) BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
77% 0% 0% £25450 £28200 160 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία με επαγγελματική εμπειρία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
79% 5% 5% £27650 128 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης