Lancaster University
Γεωγραφία (έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Geography (Placement Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με γεωγραφία (μη ειδική) από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με γεωγραφία (μη ειδική).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
80 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων γεωγραφία, γεωδαισία και περιβαλλοντικές σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : γεωγραφία (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £23500 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £28000 £19500 - £28500 £24000 - £36000


Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Στο Lancaster δεν θα κάθεστε μόνο σε διαλέξεις. Μελετήστε στις εξαιρετικές πρακτικές εγκαταστάσεις μας, εξερευνήστε το όμορφο περιβάλλον μας, λάβετε μέρος σε διεθνείς εκδρομές και μάθετε από παγκοσμίου φήμης καθηγητές. Επωφεληθείτε από την υποστήριξη για την εξασφάλιση αμειβόμενης πρακτικής άσκησης που θα σας επιτρέψει να ζήσετε την εμπειρία δώδεκα μηνών εργασίας στον τύπο του οργανισμού στον οποίο μπορεί να φιλοδοξείτε να εργαστείτε όταν αποφοιτήσετε.

Η γεωγραφία είναι ένα ξεχωριστό μάθημα. Θα μάθετε για τα τοπία, τα είδη, τους τόπους και το περιβάλλον της Γης σε ένα μοναδικό επιστημονικό πεδίο που συνδυάζει την κοινωνική επιστήμη (ανθρωπογεωγραφία) με τη φυσική επιστήμη (φυσική γεωγραφία).

Τοποθετημένο ανάμεσα στις αγροτικές περιοχές του βορρά και τις πολυσύχναστες πόλεις του Λίβερπουλ και του Μάντσεστερ, η θέση του Λάνκαστερ μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε μερικές από τις πιο μοναδικές περιοχές γεωγραφικού ενδιαφέροντος του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα αποκτήσετε πλούσια πρακτική εμπειρία με εκδρομές σε μέρη όπως τα Yorkshire Dales, οι ακτές της Cumbrian και η Lake District, καθώς και σε διεθνείς τοποθεσίες όπως η Ελβετία και η Κροατία.

Θα αναπτύξετε μια θεμελιώδη κατανόηση της ανθρώπινης, φυσικής και περιβαλλοντικής γεωγραφίας στα μαθήματα γεωγραφίας του πρώτου έτους. Αυτές οι ενότητες σας παρέχουν μια ολοκληρωμένη εισαγωγή σε ορισμένα από τα βασικά θέματα της γεωγραφίας, καθώς και βασικές δεξιότητες που χρησιμοποιούν οι γεωγράφοι για την ανάλυση προβλημάτων τόσο στην ανθρώπινη όσο και στη φυσική πτυχή της επιστήμης.

Για να σας προετοιμάσει για το έτος πρακτικής άσκησης, η Ομάδα Σταδιοδρομίας και Πρακτικής Άσκησης θα σας παρέχει συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με: τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία αποτελεσματικών βιογραφικών σημειωμάτων, συνοδευτικών επιστολών και αιτήσεων- συμβουλές και τεχνικές για το πώς να εντυπωσιάσετε στις συνεντεύξεις και στα κέντρα αξιολόγησης- πώς να δημιουργήσετε ένα σχετικό ψηφιακό προφίλ- και πώς να ερευνήσετε τους εργοδότες και τους τομείς καριέρας που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, δίνεται μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη της αυτογνωσίας και στο πώς να παρουσιάζεστε με επαγγελματικό τρόπο στους εργοδότες. Αυτή η προαιρετική παροχή θα παρέχεται μέσω ενός συνδυασμού παραδοσιακών και ψηφιακών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένων των δια ζώσης εργαστηρίων, των διαδικτυακών σεμιναρίων, των ηλεκτρονικών μαθημάτων και των συναντήσεων 1:1.

Η εξειδίκευση αρχίζει στο δεύτερο έτος, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε θέματα που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά σας. Οι βασικές ενότητες θα επικεντρωθούν στην πρακτική εργασία, δίνοντάς σας μια σειρά από αναλυτικές δεξιότητες και δεξιότητες ερευνητικών σχεδίων, ενώ οι προαιρετικές ενότητες περιλαμβάνουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Ισπανία.

Θα περάσετε το τρίτο έτος σε μια βιομηχανική πρακτική άσκηση, πριν επιστρέψετε στο Lancaster για το τέταρτο έτος, όπου θα συνεχίσετε στις ειδικότητες που έχετε επιλέξει. Το Πανεπιστήμιο θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να σας υποστηρίξει ώστε να βρείτε μια κατάλληλη πρακτική άσκηση για τις σπουδές σας. Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμος ρόλος πρακτικής άσκησης σε τομέα ή οργανισμό που σχετίζεται άμεσα με τις ακαδημαϊκές σας σπουδές ή τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, όλοι οι ρόλοι πρακτικής άσκησης προσφέρουν πολύτιμη εμπειρία εργασίας σε επίπεδο πτυχιούχων και απόκτηση μιας σειράς επαγγελματικών δεξιοτήτων. Εάν δεν καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια κατάλληλη θέση πρακτικής άσκησης για το τρίτο έτος σπουδών σας, μπορείτε να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών χωρίς πρακτική άσκηση και να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Lancaster, ολοκληρώνοντας το πτυχίο σας μετά το τρίτο έτος σπουδών.

Στο τελευταίο (τέταρτο) έτος, θα αναλάβετε ένα σχέδιο διατριβής, υπό την καθοδήγηση του ακαδημαϊκού σας επόπτη, το οποίο σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πρωτότυπη γεωγραφική έρευνα σε ένα θέμα της επιλογής σας. Κατά την εκπόνηση της διατριβής, θα χρησιμοποιήσετε τις βασικές δεξιότητες έρευνας, ανάλυσης και ακαδημαϊκής συγγραφής που έχετε μάθει καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας. Θα σας προσφερθούν περαιτέρω επιλογές προαιρετικών ενοτήτων, ενώ θα υπάρχουν και ευκαιρίες εργασίας πεδίου σε τοποθεσίες όπως η Κροατία και η Ελβετία. Τα θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν τη μελέτη της παγκόσμιας κατανάλωσης, των αστικών υποδομών σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο και των γεωγραφιών της υγείας, αλλά θα μπορούσαν επίσης να περιλαμβάνουν στοιχεία της φυσικής γεωγραφίας, όπως οι φυσικοί κίνδυνοι, τα παγετώδη συστήματα ή η διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Geography (Placement Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

20% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
20% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για γεωγραφία (μη ειδική)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGeography (Placement Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Γεωγραφία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γεωγραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική γεωγραφία με ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη γεωγραφία και περιβάλλον με έτος πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £28800 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οπτικός πολιτισμός και γεωγραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαιδευτικές Σπουδές - Γεωγραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £23800 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπογεωγραφία και περιβάλλον BA (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £28800 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £25200 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £18300 £19500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία και Θεολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £20200 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης