Lancaster University
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 135 αποφοίτους English Literature and Creative Writing (Placement Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μαθηματικές επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μαθηματικές επιστήμες.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μαθηματικές επιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μαθηματικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28500 £27000 £33500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £34000 £21500 - £34000 £26500 - £43500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μαθηματικές επιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £31691 £33271 £39124
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27155 - £38010 £25085 - £42264 £28586 - £52848

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί το Λάνκαστερ;

 • Λάβετε ανατροφοδότηση από τους καθηγητές που είναι διάσημοι συγγραφείς και μάθετε επίσης να δίνετε ανατροφοδότηση στο έργο των συμφοιτητών σας.
 • Βελτιώστε τη συγγραφή σας τόσο μέσα από πειράματα γραφής με βάση το κείμενο όσο και μέσα από εργαστήρια που εστιάζουν στη δική σας συγγραφή
 • Εξερευνήστε τις επαγγελματικές διαστάσεις της δημιουργικής γραφής, όπως η ανάγνωση ή η εκτέλεση του έργου σας, η έκδοση και το μάρκετινγκ
 • Συμμετέχετε στα τέσσερα λογοτεχνικά περιοδικά που διαχειρίζονται οι φοιτητές μας: Cake, Lux, Flash και Errant
 • Εμπνευστείτε από το πλούσιο πρόγραμμα λογοτεχνικών εκδηλώσεών μας στην πανεπιστημιούπολη, στο διαδίκτυο και στην ιστορική συνοικία Castle της πόλης

Το Lancaster ήταν ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια που δίδαξε δημιουργική γραφή. Σήμερα συνεχίζουμε να είμαστε πρωτοπόροι στον κλάδο με τους διάσημους μυθιστοριογράφους, ποιητές και θεατρικούς συγγραφείς μας.

Από την ποίηση στα ψηφιακά μέσα

Η Δημιουργική Γραφή στο Lancaster ξεκίνησε το 1970, με μια ριζοσπαστική κίνηση προς τη μάθηση με επίκεντρο τον σπουδαστή. Αυτή η έμφαση συνεχίζεται, έτσι ώστε η εστίαση σε όλα τα μαθήματα δημιουργικής γραφής να είναι η ανάπτυξη της δικής σας γραφής.

Θα επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων και θα αφιερώσετε το μισό χρόνο σας στη δημιουργική γραφή. Θα εξερευνήσετε παραδοσιακές μορφές, όπως το διήγημα, το μυθιστόρημα, η ποίηση ή το θέατρο, καθώς και μη παραδοσιακές μορφές, όπως τα ψηφιακά μέσα, η γραφή για τη ζωή, η φαντασία, η ρομαντική κωμωδία, η συγγραφή τόπων και η συγγραφή για νέους ενήλικες.

Υποστηρικτική κοινότητα

Οι διαλέξεις σας θα συμπληρώνονται από τακτικά εργαστήρια μικρών ομάδων, και σας ενθαρρύνουμε να συναντιέστε ατομικά με τον καθηγητή σας για να συζητήσετε την εργασία σας. Θα έχετε επίσης έναν ακαδημαϊκό σύμβουλο που θα σας παρέχει προσωπικές συμβουλές.

Πολλές από τις βραδινές λογοτεχνικές εκδηλώσεις μας, όπως αναγνώσεις από επισκέπτες συγγραφείς, πραγματοποιούνται κοντά στην πανεπιστημιούπολη στο ιστορικό Λάνκαστερ. Ορισμένες ενότητες περιλαμβάνουν εργασίες πεδίου, για παράδειγμα, στο θέατρο Duke's Theatre του Lancaster και στη Lake District.

Μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε ένα από τα ταξίδια σύντομης διάρκειας του Πανεπιστημίου Lancaster - δημοφιλείς προορισμοί στο παρελθόν ήταν η Νέα Υόρκη και η Βοστώνη.

Το έτος τοποθέτησής σας

Μερικές φορές γνωστό ως έτος στη βιομηχανία, το έτος πρακτικής άσκησης θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του δεύτερου και του τελευταίου έτους σπουδών σας και θα επεκτείνει το πτυχίο σας σε τέσσερα έτη.

Ένα έτος πρακτικής άσκησης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να...

 • να δοκιμάσετε έναν ρόλο που μπορεί να σας ενδιαφέρει ως επαγγελματική σταδιοδρομία
 • να αρχίσετε να χτίζετε το επαγγελματικό σας δίκτυο (σε ορισμένους φοιτητές που κάνουν πρακτική άσκηση προσφέρονται μόνιμοι ρόλοι για να επιστρέψουν μετά την αποφοίτησή τους)
 • να αναπτύξετε δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία που θα σας βάλουν μπροστά στον τομέα όταν αποφοιτήσετε

Θα περάσετε το τρίτο έτος σε αμειβόμενη θέση μεταπτυχιακού επιπέδου, όπου θα εργαστείτε για εννέα έως δώδεκα μήνες στον τύπο του ρόλου που μπορεί να εξετάζετε να αναλάβετε μετά την αποφοίτησή σας. Ένα πολύ ευρύ φάσμα εταιρειών και οργανισμών προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης σε όλους τους τομείς.

Ως εργαζόμενος πλήρους απασχόλησης, θα έχετε λεπτομερή περιγραφή της θέσης εργασίας σας με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ευκαιρίες πρόσβασης στην κατάρτιση και την ανάπτυξη, όπως και οι άλλοι εργαζόμενοι.

Η Ομάδα Σταδιοδρομίας και Τοποθετήσεων θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια κατάλληλη θέση εργασίας με συμβουλές και πόρους από ειδικούς, όπως η δημιουργία ενός αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος και συμβουλές για αιτήσεις και συνεντεύξεις. Θα εξακολουθείτε να είστε φοιτητής του Πανεπιστημίου Lancaster κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης και θα είμαστε σε επαφή μαζί σας για να ελέγξουμε πώς τα πάτε.

Το πανεπιστήμιο θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να σας υποστηρίξει ώστε να βρείτε μια κατάλληλη θέση για τις σπουδές σας. Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμος ρόλος πρακτικής άσκησης σε έναν τομέα ή οργανισμό που σχετίζεται άμεσα με τις ακαδημαϊκές σας σπουδές ή τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, όλοι προσφέρουν πολύτιμη εμπειρία εργασίας σε μεταπτυχιακό επίπεδο και απόκτηση μιας σειράς επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Εάν δεν καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια κατάλληλη πρακτική άσκηση για το τρίτο έτος, θα μπορείτε να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών χωρίς πρακτική άσκηση και να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Lancaster, ολοκληρώνοντας το πτυχίο σας μετά το τρίτο έτος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους English Literature and Creative Writing (Placement Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

21% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
18% Στοιχειώδη επαγγέλματα
17% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
12% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
6% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
2% Διδάσκοντες επαγγελματίες
2% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
2% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
2% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μαθηματικές επιστήμες

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnglish Literature and Creative Writing (Placement Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Lancaster στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Lancaster σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γλώσσες & Λογοτεχνία

  • #14 
  • #17 
  Αγγλικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Lancaster

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Δημιουργική Γραφή": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημιουργική γραφή και κινηματογράφος και θέατρο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
83% 0% 10% £22350 135 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή και Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
96% 0% 3% £16520 129 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
98% 5% 15% £16520 134 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
86% 0% 10% £12500 105 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογράφος και δημιουργική γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 5% 10% £19500 149 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
85% 5% 10% £19500 120 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Δημιουργική Γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 5% 0% £16520 120 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και θέατρο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
83% 0% 10% £22350 145 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
89% 10% 20% £16100 135 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία και νεολαία και δημιουργική γραφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
78% 10% 5% £12500 112 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης