Lancaster University
Αγγλική γλώσσα και λογοτεχνία (έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους English Language and Literature (Placement Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Αγγλική γλώσσα από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Αγγλική γλώσσα.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
84 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αγγλική γλώσσα

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αγγλική γλώσσα στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £22500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £28000 £18500 - £25500 £20500 - £30000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αγγλική γλώσσα (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23210 £21481 £25571
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20112 - £26281 £16638 - £26207 £19466 - £31675

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Θέλετε να μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα συγγραφέων, ειδών, ιστορικών περιόδων, λογοτεχνικών ρευμάτων, τεχνικών και κριτικών προσεγγίσεων; Θα θέλατε να το συνδυάσετε αυτό με την ανακάλυψη της πραγματικής λειτουργίας της γλώσσας που βρίσκεται στο επίκεντρο βασικών λογοτεχνικών κειμένων; Ένα κοινό πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας θα μπορούσε να είναι η απάντηση.

Θα διδάσκεστε από ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα Γλωσσολογίας και Αγγλικής Γλώσσας της χώρας και από ένα τμήμα Αγγλικής Λογοτεχνίας που παρέχει μια ζωντανή ποικιλία συγγραφέων, ειδών, ιστορικών περιόδων, λογοτεχνικών κινημάτων, τεχνικών και κριτικών προσεγγίσεων.

Τα βασικά μαθήματα του πρώτου έτους θα σας δώσουν μια καλή βάση στην αγγλική γλώσσα και την αγγλική λογοτεχνία. Θα καλύψουμε θεατρικά έργα, ταινίες, διηγήματα, μυθιστορήματα και ποίηση από τον δέκατο έκτο αιώνα έως τη σύγχρονη εποχή. Θα μελετήσετε το λεξιλόγιο, τη γραμματική και τη φωνητική, καθώς και περιγραφικές έννοιες όπως οι προφορές και οι διάλεκτοι.

Στο δεύτερο έτος σπουδών σας θα μελετήσετε τα βασικά μαθήματα της Στυλιστικής και της Θεωρίας και Πρακτικής της Κριτικής. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε από μαθήματα που κυμαίνονται από τον Βρετανικό Ρομαντισμό έως τη Γλώσσα της Διαφήμισης. Στο τελευταίο έτος είστε ελεύθεροι να εξειδικευτείτε σε είδη και περιόδους που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, όπως η προχωρημένη αγγλική φωνητική, η βικτοριανή γοτθική ή η εγκληματολογική γλωσσολογία.

Το πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας σας βοηθά να αναπτύξετε μια αναλυτική προσέγγιση στην εργασία. Διδάσκει τις δεξιότητες της ανάλυσης δεδομένων, της ακαδημαϊκής συγγραφής και της επιχειρηματολογίας και είμαστε βέβαιοι ότι η διδασκαλία μας, σε συνδυασμό με την προθυμία σας για μάθηση, θα σας φέρει σε ισχυρή θέση για να προχωρήσετε στην καριέρα σας.

Το έτος τοποθέτησής σας

Μερικές φορές γνωστό ως έτος στη βιομηχανία, το έτος πρακτικής άσκησης θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του δεύτερου και του τελευταίου έτους σπουδών σας και θα επεκτείνει το πτυχίο σας σε τέσσερα έτη.

Ένα έτος πρακτικής άσκησης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να...

 • να δοκιμάσετε έναν ρόλο που μπορεί να σας ενδιαφέρει ως επαγγελματική σταδιοδρομία
 • να αρχίσετε να χτίζετε το επαγγελματικό σας δίκτυο (σε ορισμένους φοιτητές που κάνουν πρακτική άσκηση προσφέρονται μόνιμοι ρόλοι για να επιστρέψουν μετά την αποφοίτησή τους)
 • να αναπτύξετε δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία που θα σας βάλουν μπροστά στον τομέα όταν αποφοιτήσετε

Το τρίτο έτος θα περάσετε σε αμειβόμενη θέση μεταπτυχιακού επιπέδου, όπου θα εργαστείτε για εννέα έως δώδεκα μήνες στον τύπο του ρόλου που μπορεί να εξετάζετε να αναλάβετε μετά την αποφοίτησή σας. Ένα πολύ ευρύ φάσμα εταιρειών και οργανισμών προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης σε όλους τους τομείς.

Ως εργαζόμενος πλήρους απασχόλησης, θα έχετε λεπτομερή περιγραφή της θέσης εργασίας σας με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ευκαιρίες πρόσβασης στην κατάρτιση και την ανάπτυξη, όπως και οι άλλοι εργαζόμενοι.

Η Ομάδα Σταδιοδρομίας και Τοποθετήσεων θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια κατάλληλη θέση εργασίας με συμβουλές και πόρους από ειδικούς, όπως η δημιουργία ενός αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος και συμβουλές για αιτήσεις και συνεντεύξεις. Θα εξακολουθείτε να είστε φοιτητής του Πανεπιστημίου Lancaster κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης και θα είμαστε σε επαφή μαζί σας για να ελέγξουμε πώς τα πάτε.

Το πανεπιστήμιο θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να σας υποστηρίξει ώστε να βρείτε μια κατάλληλη θέση για τις σπουδές σας. Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμος ρόλος πρακτικής άσκησης σε έναν τομέα ή οργανισμό που σχετίζεται άμεσα με τις ακαδημαϊκές σας σπουδές ή τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, όλοι προσφέρουν πολύτιμη εμπειρία εργασίας σε μεταπτυχιακό επίπεδο και απόκτηση μιας σειράς επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Εάν δεν καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια κατάλληλη πρακτική άσκηση για το τρίτο έτος, θα μπορείτε να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών χωρίς πρακτική άσκηση και να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Lancaster, ολοκληρώνοντας το πτυχίο σας μετά το τρίτο έτος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους English Language and Literature (Placement Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

30% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
20% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
15% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Αγγλική γλώσσα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnglish Language and Literature (Placement Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αγγλική γλώσσα και λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
85% 0% 0% £16085 114 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
83% 0% 5% £21500 154 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και γλωσσολογία με θεμελίωση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
72% 0% 5% £22350 132 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και αγγλική γλώσσα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 7% £12500 118 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (με έτος ίδρυσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 7% £12500 118 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και αγγλική λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
88% 0% 10% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα με επικοινωνία μέσω των μέσων ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £18585 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα με επικοινωνία μέσω των μέσων ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένου του θεμελιακού έτους) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και πολιτική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 0% 0% £12500 111 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και γεωγραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
88% 0% 10% £12500 118 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης