Lancaster University
Οικονομικά (Βιομηχανία) BA (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 145 αποφοίτους Economics (Industry) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Οικονομικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
78 /100
145 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Οικονομικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30500 £30500 £39000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27500 - £34000 £22500 - £38000 £29500 - £52000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Οικονομικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30101 £31974 £42762
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25019 - £35263 £24892 - £42048 £30343 - £57314

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το BA Economics (Industry) σας παρέχει τις αναλυτικές δεξιότητες και τη διανοητική εργαλειοθήκη που θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε σε αυτά τα πιεστικά οικονομικά ερωτήματα και πολλά άλλα, καθώς και τη δυνατότητα άμεσης εφαρμογής τους μέσω μιας αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στη βιομηχανία. Θα μάθετε πώς να ερμηνεύετε τα δεδομένα, να κατανοείτε (και να ποσοτικοποιείτε) τις αποφάσεις που λαμβάνουν τα άτομα, οι οργανισμοί και οι κυβερνήσεις και να αξιολογείτε τις οικονομικές πολιτικές.

Επισκόπηση του προγράμματος

Το πρόγραμμα αρχίζει με την εισαγωγή των θεμελιωδών αρχών της οικονομικής θεωρίας. Στη συνέχεια, το ΠΠΣ επιδιώκει να συνδέσει αυτές τις αναλυτικές δεξιότητες με γνώσεις από άλλες κοινωνικές επιστήμες, όπως η πολιτική, οι διεθνείς σχέσεις, η ιστορία και η κοινωνιολογία.

Θα καλύψετε τα βασικά στοιχεία της οικονομικής θεωρίας και πρακτικής, και καθώς το πτυχίο σας εξελίσσεται και ανακαλύπτετε περισσότερα τόσο για το αντικείμενο όσο και για τον εαυτό σας, έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε το πρόγραμμα αυτό με τρόπους που να ανταποκρίνονται στα μεταβαλλόμενα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητές σας. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στην επιλογή μαθημάτων σε:

 • Οικονομικά της Ανάπτυξης
 • Οικονομική ανισότητα
 • Οικονομικά της Υγείας
 • Οικονομικά της εργασίας

Μεταξύ πολλών άλλων ειδικοτήτων. Αυτό οδηγεί σε ένα πτυχίο μοναδικό για εσάς, όπου έχετε παίξει σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση του πτυχίου που θέλετε.

Το πτυχίο μας συνδυάζει τη θεωρία και τα στοιχεία με την ανάλυση πολιτικής, με μια πολύτιμη αμειβόμενη πρακτική άσκηση στον κλάδο, όπου θα βιώσετε τα οικονομικά στην πράξη. Αυτό σας επιτρέπει να κατανοήσετε θεμελιώδη ζητήματα και επίκαιρες ανησυχίες. Στο πτυχίο BA in Economics, δίνουμε στους φοιτητές μια ευρύτερη εκτίμηση των βασικών θεμάτων της κοινωνίας, συνδυάζοντας την οικονομική ανάλυση με γνώσεις από τις άλλες κοινωνικές επιστήμες. Ως εκ τούτου, στο πρώτο έτος σπουδών σας, θα επιλέξετε επίσης τουλάχιστον ένα θέμα από τα γνωστικά αντικείμενα των Κοινωνικών Επιστημών: Πολιτική, Διεθνείς Σχέσεις, Ιστορία ή Κοινωνιολογία, και ένα άλλο μάθημα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Θα συνεχίσετε τη μελέτη των Κοινωνικών Επιστημών καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας.

Στο δεύτερο έτος, θα προχωρήσετε σε θέματα όπως η Μικροοικονομική και η Μακροοικονομική και οι Ποσοτικές Μέθοδοι, που παρέχουν πολλά από τα αναλυτικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στα Οικονομικά, μαζί με ορισμένες επιλογές Οικονομικών και μία πλήρη ενότητα από τις Κοινωνικές Επιστήμες.

Το τρίτο έτος θα περάσετε στη βιομηχανία. Θα λάβετε υποστήριξη για να εξασφαλίσετε μια θέση πρακτικής άσκησης, με προηγούμενους φοιτητές να έχουν ενταχθεί σε εταιρείες όπως η IBM, η Lloyds Bank, η Microsoft, η PwC και η Τράπεζα της Αγγλίας. Οι ρόλοι που προσφέρονται κυμαίνονται από τη διαχείριση έργων και την εφοδιαστική μέχρι τις επενδύσεις, την επιχειρηματική ανάπτυξη και τον κίνδυνο. Οι περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης πραγματοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά υπάρχουν και κάποιες επιλογές στο εξωτερικό.

Στο τελευταίο έτος σπουδών σας θα επιλέξετε έξι μαθήματα στα οικονομικά και δύο στις κοινωνικές επιστήμες, εκτός από τη συγγραφή μιας διπλωματικής εργασίας που βασίζεται στο έτος σας στη βιομηχανία. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα οικονομικών μαθημάτων, από τα δημόσια οικονομικά μέχρι το διεθνές εμπόριο, από τα οικονομικά της υγείας μέχρι τα οικονομικά του αθλητισμού, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στις φιλοδοξίες σας.

Βασικά στοιχεία

Δεν χρειάζεστε επίπεδο A στα Οικονομικά ή επίπεδο A στα Μαθηματικά για να εγγραφείτε στο BA Economics (Industry).

Καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας, θα σας παρέχουμε εκπαίδευση στη σύνταξη βιογραφικών σημειωμάτων, στα κέντρα αξιολόγησης συνεντεύξεων και στις τηλεφωνικές συνεντεύξεις. Είμαστε υπερήφανοι για τους επίδοξους οικονομολόγους μας και στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε το δυναμικό που κρύβεται σε κάθε έναν από αυτούς.

Το Πανεπιστήμιο θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να σας υποστηρίξει στην εξεύρεση κατάλληλης θέσης για τις σπουδές σας. Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμος ρόλος πρακτικής άσκησης σε τομέα ή οργανισμό που σχετίζεται άμεσα με τις ακαδημαϊκές σας σπουδές ή τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, όλοι οι ρόλοι πρακτικής άσκησης προσφέρουν πολύτιμη εμπειρία εργασίας σε επίπεδο πτυχιούχων και απόκτηση μιας σειράς επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Εάν δεν καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια κατάλληλη πρακτική άσκηση για το τρίτο έτος, θα μπορείτε να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών χωρίς πρακτική άσκηση και θα συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Lancaster, ολοκληρώνοντας το πτυχίο σας μετά το τρίτο έτος. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει μια σειρά από μικρότερες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και πρακτικής άσκησης για τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Economics (Industry) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

28% Στοιχειώδη επαγγέλματα
18% Διδάσκοντες επαγγελματίες
13% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
8% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
7% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
4% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
3% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
3% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
2% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
2% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Οικονομικά

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEconomics (Industry), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Οικονομικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
39% 5% 0% £18628 123 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Μαθηματικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 0% 5% £26400 166 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
65% 6% 0% £17665 £19430 114 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
91% 10% 5% £16520 117 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις με χρηματοοικονομικά και οικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
- - - £16990 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Οικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
75% 6% 5% £22680 135 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και χρηματοοικονομικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
85% 0% 15% £14900 98 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά/οικονομικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
91% 10% 5% £16520 110 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά με χρηματοοικονομικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
84% 0% 0% £20800 170 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης