Lancaster University
Επιστήμες της Γης και του Περιβάλλοντος (έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 40 αποφοίτους Earth and Environmental Science (Placement Year) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Περιβαλλοντικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Περιβαλλοντικές Επιστήμες.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
89 /100
40 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Περιβαλλοντικές Επιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Περιβαλλοντικές Επιστήμες στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £22500 £26000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £26000 £18000 - £29500 £23000 - £36000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Περιβαλλοντικές Επιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24189 £22414 £26298
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21037 - £27771 £16897 - £27576 £20317 - £33339

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι γεωεπιστήμονες αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ότι διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων όπως η κλιματική αλλαγή, η βιώσιμη ανάπτυξη, η παροχή πόρων και οι φυσικοί κίνδυνοι. Τοποθετώντας την εκπαίδευσή σας στις γεωεπιστήμες στο ευρύτερο πλαίσιο του περιβάλλοντος, θα αποκτήσετε γνώσεις τόσο για τις προκλήσεις όσο και για τις πιθανές λύσεις.

Στο πλαίσιο του πτυχίου σας, θα εξετάσετε τόσο τα φυσικά όσο και τα ανθρωπογενή περιβάλλοντα, για να διερευνήσετε τους κύριους παράγοντες και τις διαδικασίες που ελέγχουν το σημερινό περιβάλλον, πώς το περιβάλλον έχει εξελιχθεί στη σημερινή του κατάσταση και πώς οι περιβαλλοντικές συνθήκες μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον.

Επιπλέον, το πτυχίο σας θα βασιστεί στην τεχνογνωσία ορισμένων μελών του προσωπικού μας που ειδικεύονται στις επιστήμες της Γης, συμπεριλαμβανομένης της ηφαιστειολογίας, της γεωφυσικής, της υδρογεωλογίας και της παγετωνολογίας, οι οποίοι προσφέρουν ένα συναρπαστικό φάσμα εξειδικευμένων θεμάτων για να επιλέξετε.

Το πρώτο έτος θα ασχοληθείτε με πολλά από τα θεμελιώδη θέματα των γεωλογικών και περιβαλλοντικών επιστημών, από την κατανόηση της γεωλογίας μέχρι την εκμάθηση της ατμόσφαιρας, του καιρού και του κλίματος. Η εξειδίκευση ξεκινάει στο δεύτερο έτος, όταν εισάγουμε θέματα με επίκεντρο τις επιστήμες της Γης, και αυτό το πτυχίο σας δίνει την ευελιξία να επικεντρωθείτε σε μια συγκεκριμένη θεματική περιοχή, για παράδειγμα, στους γεωλογικούς κινδύνους, την επιστήμη του εδάφους, την περιβαλλοντική ραδιενέργεια ή τα παγετώδη συστήματα.

Στο δεύτερο έτος, τα μαθήματα κορμού θα σας προετοιμάσουν για το σχέδιο διατριβής του τρίτου έτους, το οποίο είναι μια ευκαιρία να ερευνήσετε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα έργο με σημαντικό στοιχείο επιτόπιας έρευνας ή, εναλλακτικά, να διεξάγετε εργαστηριακή έρευνα ή μοντελοποίηση σε υπολογιστή.

Για να σας προετοιμάσει για το έτος πρακτικής άσκησης, η Ομάδα Σταδιοδρομίας και Πρακτικής Άσκησης θα σας παρέχει συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με: τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία αποτελεσματικών βιογραφικών σημειωμάτων, συνοδευτικών επιστολών και αιτήσεων- συμβουλές και τεχνικές για το πώς να εντυπωσιάσετε στις συνεντεύξεις και στα κέντρα αξιολόγησης- πώς να δημιουργήσετε ένα σχετικό ψηφιακό προφίλ- και πώς να ερευνήσετε τους εργοδότες και τους τομείς καριέρας που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, δίνεται μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη της αυτογνωσίας και στο πώς να παρουσιάζεστε με επαγγελματικό τρόπο στους εργοδότες. Αυτή η προαιρετική παροχή θα παρέχεται μέσω ενός συνδυασμού παραδοσιακών και ψηφιακών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένων των δια ζώσης εργαστηρίων, των διαδικτυακών σεμιναρίων, των ηλεκτρονικών μαθημάτων και των συναντήσεων 1:1.

Το τρίτο έτος θα περάσετε σε πρακτική άσκηση, η οποία μπορεί να είναι σε επιστημονική ή μη επιστημονική θέση. Η πρακτική άσκηση σας προσφέρει την ευκαιρία να εργαστείτε ως υπάλληλος πλήρους απασχόλησης στον οργανισμό, ενώ παράλληλα θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε ακαδημαϊκή και ποιμαντική υποστήριξη από το Πανεπιστήμιο Lancaster.

Το Πανεπιστήμιο θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να σας υποστηρίξει στην εξεύρεση κατάλληλης θέσης για τις σπουδές σας. Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμος ρόλος πρακτικής άσκησης σε τομέα ή οργανισμό που σχετίζεται άμεσα με τις ακαδημαϊκές σας σπουδές ή τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, όλοι οι ρόλοι πρακτικής άσκησης προσφέρουν πολύτιμη εμπειρία εργασίας σε επίπεδο πτυχιούχων και απόκτηση μιας σειράς επαγγελματικών δεξιοτήτων. Εάν δεν καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια κατάλληλη θέση πρακτικής άσκησης για το τρίτο έτος σπουδών σας, μπορείτε να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών χωρίς πρακτική άσκηση και να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Lancaster, ολοκληρώνοντας το πτυχίο σας μετά το τρίτο έτος σπουδών.

Στο δεύτερο και τρίτο έτος, οι θεματικές ενότητες θα βασίζονται στα θέματα του πρώτου έτους και θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε δημοφιλή μαθήματα πεδίου, όπως στην Αίτνα στη Σικελία. Εκεί, θα μελετήσετε τις ηφαιστειακές διεργασίες και θα μάθετε πώς ο τοπικός πληθυσμός μπορεί να διαχειριστεί τις επιπτώσεις των ηφαιστειακών φαινομένων. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε εργασίες πεδίου στο Carrock Fell στο γραφικό Lake District World Heritage Site και να παρακολουθήσετε περαιτέρω προαιρετικά μαθήματα διαμονής, από τη μελέτη των παγετωνικών διεργασιών στην Ελβετία έως τις περιβαλλοντικές προκλήσεις στην Κροατία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Earth and Environmental Science (Placement Year) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

35% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
15% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
15% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Περιβαλλοντικές Επιστήμες

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEarth and Environmental Science (Placement Year), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Περιβαλλοντικές Επιστήμες": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Θαλάσσια Περιβαλλοντική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
73% 10% 10% £20200 111 Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντικές επιστήμες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
85% 10% 5% £29700 157 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων και περιβάλλοντος BDes (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντικές επιστήμες (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
94% 15% 5% £12500 106 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μοριακή βιολογία και περιβαλλοντική αλλαγή με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £26500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικολογία και Περιβαλλοντική Επιστήμη (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία και περιβαλλοντικές επιστήμες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
87% 5% 0% £20900 194 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντικές επιστήμες με Διεθνές Θεμελιώδες Έτος (είσοδος Σεπτέμβριος) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
79% 10% 5% £27650 121 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντικές επιστήμες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
94% 15% 5% £12500 123 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντικές Επιστήμες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
70% 0% 0% £26100 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης