Lancaster University
Εγκληματολογία και κοινωνιολογία (έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 110 αποφοίτους Criminology and Sociology (Placement Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Κοινωνιολογία από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Κοινωνιολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
76 /100
110 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Κοινωνιολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £20000 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £26000 £17000 - £24000 £19500 - £31000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Κοινωνιολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23013 £20757 £24208
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19989 - £26124 £15689 - £25435 £18599 - £30307

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Διαθέτουμε εξαιρετικές κατατάξεις στον πίνακα κατάταξης για την Εγκληματολογία και την Κοινωνιολογία, καθώς και εξαιρετικό ιστορικό για τις προοπτικές των αποφοίτων. Αυτοί είναι δύο από τους σπουδαίους λόγους για να πάρετε πτυχίο Εγκληματολογίας και Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Lancaster.

Συνδυάστε τους δύο δημοφιλείς κλάδους της Εγκληματολογίας και της Κοινωνιολογίας, καθώς μελετάτε μερικά από τα πιο αμφιλεγόμενα ζητήματα της σύγχρονης ζωής. Αυτό το συναρπαστικό πτυχίο διδάσκεται από κοινού από τους κορυφαίους, ερευνητικά ενεργούς ακαδημαϊκούς που εδρεύουν στη διάσημη Νομική Σχολή και το Τμήμα Κοινωνιολογίας.

Το πτυχίο μας στην Εγκληματολογία και Κοινωνιολογία αντιμετωπίζει τα προβλήματα του εγκλήματος, της παρέκκλισης, της θυματοποίησης και της κοινωνικής βλάβης και ενθαρρύνει κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με σημαντικά ζητήματα της κοινωνίας μας ευρύτερα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ασχοληθείτε με τα μεγάλα ζητήματα που επηρεάζουν την κοινωνία μας. Θα αναλύσετε τα κοινωνικά, πολιτιστικά, πολιτικά και οικονομικά πλαίσια του εγκλήματος και της ποινικής δικαιοσύνης και θα εξετάσετε σε βάθος τις κοινωνικές συνθήκες της παραβατικότητας, τις πολιτικές που ρυθμίζουν το έγκλημα και την κοινωνική αντίδραση στην εγκληματική δραστηριότητα.

Το πτυχίο βασίζεται στην τεχνογνωσία δύο τμημάτων που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στους τομείς της δικαιοσύνης των νέων, της αστυνόμευσης, των φυλακών και της τιμωρίας, της σεξουαλικής εργασίας, του εγκλήματος μίσους, των ανισοτήτων, της κλιματικής αλλαγής, των παιδιών και των νέων, της αναπηρίας, της πρόνοιας και των μέσων ενημέρωσης.

Επισκόπηση του προγράμματος

Το πρώτο έτος είναι ευέλικτο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά συναρπαστικών ενοτήτων για να σπουδάσετε παράλληλα με τις βασικές σας ενότητες. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους θα εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα εγκληματολογικών θεωριών και προοπτικών, θα εξετάσετε πώς να "κάνετε" εγκληματολογική και κοινωνιολογική έρευνα και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια σειρά προαιρετικών ενοτήτων που διερευνούν διάφορες εγκληματολογικές και κοινωνιολογικές αντιπαραθέσεις και ζητήματα. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια παγκόσμια προοπτική της εγκληματολογίας και της κοινωνιολογίας, μπορείτε να κάνετε αίτηση για ένα εξάμηνο στο εξωτερικό σε ένα από τα αναγνωρισμένα ιδρύματα-εταίρους μας στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, θα έχετε την επιλογή να μελετήσετε σε βάθος εξειδικευμένα θέματα από το φάσμα των προαιρετικών μαθημάτων μας.

Το έτος πρακτικής άσκησης

Για την προετοιμασία των μαθητών για το έτος πρακτικής άσκησης, η Ομάδα Σταδιοδρομίας και Πρακτικής Άσκησης θα παρέχει συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με: τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία αποτελεσματικών βιογραφικών σημειωμάτων, συνοδευτικών επιστολών και αιτήσεων, συμβουλές και τεχνικές για το πώς να εντυπωσιάσετε στις συνεντεύξεις και στα κέντρα αξιολόγησης, πώς να δημιουργήσετε ένα σχετικό ψηφιακό προφίλ και πώς να ερευνήσετε τους εργοδότες και τους τομείς καριέρας που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, δίνεται μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη της αυτογνωσίας και στο πώς να παρουσιάζεστε με επαγγελματικό τρόπο στους εργοδότες. Αυτή η προαιρετική παροχή θα παρέχεται μέσω ενός συνδυασμού παραδοσιακών και ψηφιακών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένων των δια ζώσης εργαστηρίων, των διαδικτυακών σεμιναρίων, των ηλεκτρονικών μαθημάτων και των συναντήσεων 1:1.

Το Πανεπιστήμιο θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να σας υποστηρίξει στην εξεύρεση κατάλληλης θέσης για τις σπουδές σας. Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμος ρόλος πρακτικής άσκησης σε τομέα ή οργανισμό που σχετίζεται άμεσα με τις ακαδημαϊκές σας σπουδές ή τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, όλοι οι ρόλοι πρακτικής άσκησης προσφέρουν πολύτιμη εμπειρία εργασίας σε επίπεδο πτυχιούχων και απόκτηση μιας σειράς επαγγελματικών δεξιοτήτων. Εάν δεν καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια κατάλληλη θέση πρακτικής άσκησης για το τρίτο έτος σπουδών σας, μπορείτε να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών χωρίς πρακτική άσκηση και να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Lancaster, ολοκληρώνοντας το πτυχίο σας μετά το τρίτο έτος σπουδών.

Δεξιότητες απασχολησιμότητας

Θα επωφεληθείτε από τις άριστες διασυνδέσεις μας με ΜΚΟ, φιλανθρωπικά ιδρύματα και τοπικές υπηρεσίες ποινικής δικαιοσύνης, όπως η αστυνομία του Lancashire και το HMP Lancaster Farms. Ενδέχεται να σας δοθούν ευκαιρίες να επισκεφθείτε τη φυλακή και να συμμετάσχετε σε συνεργατική μάθηση, καθώς και να αναλύσετε δεδομένα από την αστυνομία του Lancashire. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε επαγγελματικές διασυνδέσεις, να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες ποινικής δικαιοσύνης και να πάρετε ένα προβάδισμα για την καριέρα σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Criminology and Sociology (Placement Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

25%
20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Κοινωνιολογία

Απαιτήσεις προσόντων

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCriminology and Sociology (Placement Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιολογία διατήρησης και εγκληματολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 7% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
65% 6% 10% £16700 120 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και Κοινωνιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
75% 5% 7% £20500 171 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνιολογία και Εγκληματολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
64% 0% 0% £19500 160 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο με Εγκληματολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 9% 20% £16500 130 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με πρακτική άσκηση και έτος ίδρυσης κοινωνικών επιστημών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
79% 5% 16% £16085 135 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία και Εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 0% 0% £16520 124 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με νομικά (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- 5% 20% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
75% 4% 10% £15000 118 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης