Lancaster University
Διοίκηση επιχειρήσεων (επιχειρηματικότητα) (Βιομηχανία) BSc (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 245 αποφοίτους Business Management (Entrepreneurship) (Industry) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική) από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
83 /100
245 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26500 £29000 £37000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £31000 £23000 - £37500 £26500 - £47000


Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα βρίσκεται σταθερά στο δημιουργικό άκρο των επιχειρήσεων και της διοίκησης. Καλύπτουμε όλα τα στοιχεία της επιχειρηματικής διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργικότητας, της αναγνώρισης ευκαιριών, των πωλήσεων, της χρηματοδότησης, της επιχειρηματικής ηγεσίας και της αποτελεσματικής επικοινωνίας. Είμαστε ένα πρόγραμμα σπουδών με επίκεντρο τη σταδιοδρομία που ορίζει την επιχειρηματικότητα και την πρακτική της σε σχέση με την κοινωνία, θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Επισκόπηση του προγράμματος

Η επιχειρηματική σκέψη και δράση είναι εξίσου πολύτιμη τόσο σε έναν μεγάλο οργανισμό όσο και σε ένα νέο εγχείρημα. Τόσο οι κορυφαίες εταιρείες όσο και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις πρέπει να αναπτύσσουν νέες ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες που δημιουργούν αξία. Γι' αυτό αναζητούν αποφοίτους με επιχειρηματική νοοτροπία, κάποιους που νιώθουν άνετα με τις αλλαγές και είναι ικανοί να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της επιχειρηματικότητας και στη συνεργασία με επιχειρήσεις για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σκέψης σε όλα τα επίπεδα ενός οργανισμού. Η προσέγγισή μας περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της επιχειρηματικής διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργικότητας, της αναγνώρισης ευκαιριών, των πωλήσεων, της χρηματοδότησης, της επιχειρηματικής ηγεσίας και της αποτελεσματικής επικοινωνίας. Συμπληρώνεται μέσω της εστίασης στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού εαυτού, δηλαδή του τρόπου με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας ως επιχειρηματία στο πλαίσιο του χώρου εργασίας ή της κοινότητας που έχετε επιλέξει. Η διδασκαλία που βασίζεται στην πράξη διασφαλίζει ότι οι φοιτητές εμπλέκονται στην επιχειρηματική σκέψη και αναπτύσσουν νέες δεξιότητες. Το ευρύ φάσμα της εμπειρογνωμοσύνης μας σημαίνει ότι περιλαμβάνουμε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικότητας, καθώς και την καινοτομία επιχειρηματικών μοντέλων και τις ψηφιακές στρατηγικές.

Σε ευρύτερο επίπεδο, διασφαλίζουμε ότι οι φοιτητές γνωρίζουν τις ευρύτερες κοινωνικές, περιβαλλοντικές, πολιτικές και οικονομικές προκλήσεις που επηρεάζουν και επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Εξετάζουμε τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία διαμορφώνει τις αλυσίδες αξίας και εφοδιασμού και δημιουργεί νέες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών που προκύπτουν από τις μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις.

Βασικά στοιχεία

Αυτό το πρόγραμμα μοιράζεται το πρώτο έτος σπουδών του με το βασικό μας πτυχίο BSc Business Management, συμπεριλαμβανομένου του εισαγωγικού μαθήματος επιχειρηματικότητας, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε την ίδια εξαιρετική βάση σε όλες τις πτυχές των επιχειρήσεων και της διοίκησης. Από το δεύτερο έτος και μετά, αρχίζετε να επιλέγετε την πορεία σας μέσα από το πρόγραμμα, διαμορφώνοντας ένα πτυχίο που να ταιριάζει στα δυνατά σημεία και τα ενδιαφέροντά σας, όπως αυτά εξελίσσονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Εξειδικεύετε τις σπουδές σας μέσω της βαθύτερης εκμάθησης διαφορετικών πτυχών της επιχειρηματικότητας. Το κλειδί σε αυτό είναι ο συνδυασμός της διδασκαλίας μας με βάση την έρευνα και την πρακτική και τη βιωματική διδασκαλία, μεγάλο μέρος της οποίας βασίζεται στο κορυφαίο παγκοσμίως πρόγραμμα "Επιχειρηματίες σε κατοικία".

Το Πανεπιστήμιο θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να σας υποστηρίξει στην εξεύρεση κατάλληλης θέσης για τις σπουδές σας. Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμος ρόλος πρακτικής άσκησης σε τομέα ή οργανισμό που σχετίζεται άμεσα με τις ακαδημαϊκές σας σπουδές ή τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, όλοι οι ρόλοι πρακτικής άσκησης προσφέρουν πολύτιμη εμπειρία εργασίας σε επίπεδο πτυχιούχων και απόκτηση μιας σειράς επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Εάν δεν καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια κατάλληλη πρακτική άσκηση για το τρίτο έτος, θα μπορείτε να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών χωρίς πρακτική άσκηση και θα συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Lancaster, ολοκληρώνοντας το πτυχίο σας μετά το τρίτο έτος. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει μια σειρά από μικρότερες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και πρακτικής άσκησης για τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση.

Καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε υποστήριξη από την ομάδα σταδιοδρομίας μας, η οποία περιλαμβάνει έναν εξειδικευμένο σύμβουλο σταδιοδρομίας του τμήματος που θα εργάζεται μαζί σας από την πρώτη μέρα για να σας βοηθήσει με την πρακτική άσκηση, την τοποθέτηση και την απασχόληση των αποφοίτων.

Αποτελέσματα του προγράμματος

Αυτό το πτυχίο σας βοηθά να κατανοήσετε την πολυπλοκότητα του πραγματικού κόσμου και πώς να επιχειρείτε μέσα σε αυτόν. Οι δεξιότητες και οι γνώσεις που θα μάθετε θα είναι εξίσου εφαρμόσιμες εάν αναζητάτε εργασία για πτυχιούχους, εάν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή εάν σκέφτεστε να ενταχθείτε σε οικογενειακές επιχειρήσεις ή να εργαστείτε στον δημόσιο τομέα.

Διαπιστευμένο από την Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Διαπιστευμένο από το σύστημα βελτίωσης της ποιότητας του EFMD.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business Management (Entrepreneurship) (Industry) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

34% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
12% Στοιχειώδη επαγγέλματα
11% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
8% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
3% Επαγγελματίες πληροφορικής
3% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
3% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
3% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική)

Απαιτήσεις προσόντων

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Management (Entrepreneurship) (Industry), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Lancaster στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Lancaster σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #3 
  • #19 
  Επιχειρήσεις
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Lancaster

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 3880 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 8% 6% £12300 106 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Διοίκηση Τουρισμού) - Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 3% 23% £15750 124 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 23% £15100 108 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Σπουδές Διοίκησης BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £32100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης