King's College London
Ευρωπαϊκές Σπουδές: Ισπανικά με ένα έτος στο εξωτερικό BA (Hons)
King's College London - King's College του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ιβηρικές Σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ιβηρικές Σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £27500 £36000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £33000 £19000 - £34000 £28000 - £47000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ιβηρικές Σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24479 £24519 £28998
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20803 - £27892 £19060 - £31587 £21745 - £38932

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το BA European Studies (Spanish pathway) είναι ένα διατμηματικό πρόγραμμα σπουδών που σας επιτρέπει να μελετήσετε τη σύγχρονη Ευρώπη από ισπανική οπτική γωνία. Θα μελετήσετε σε βάθος την πολιτική, την ιστορία, τη γλώσσα και τον σύγχρονο πολιτισμό της Ισπανίας, προετοιμάζοντάς σας για το τρίτο έτος, όπου θα διδαχθείτε και θα εξεταστείτε σε ισπανικό ίδρυμα. Ο σημερινός μας εταίρος είναι το Universidad Complutense de Madrid.

Βασικά οφέλη

 • Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση της ισπανικής γλώσσας για την έκδοση ab initio αυτής της κατεύθυνσης, θα μάθετε τη γλώσσα από το μηδέν.

 • Διδασκαλία από ερευνητικά ενεργή, πολυεθνική ομάδα ακαδημαϊκών με δυνατότητα εξειδίκευσης σε συγκεκριμένους τομείς ή στην πολιτική, την κυβέρνηση και το έθνος.

 • Το τρίτο έτος θα περάσετε σπουδάζοντας στο εξωτερικό, παρέχοντάς σας εξαιρετικές ευκαιρίες να ασχοληθείτε με τον ισπανικό πολιτισμό και την ισπανική κοινωνία.

 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε ένα ευρύ φάσμα εξωσχολικών εκδηλώσεων, από διαλέξεις με επισκέπτες ομιλητές μέχρι την ετήσια "Ευρωπαϊκή Εβδομάδα" που διοργανώνουν οι φοιτητές, όπου θα συζητήσετε σύγχρονα θέματα.

 • Θα αναπτύξετε δεξιότητες ανάλυσης και παρουσίασης που εκτιμώνται από τους εργοδότες και θα σας οδηγήσουν σε σταδιοδρομία στην πολιτική, τη διπλωματία, τη διοίκηση, τις επιχειρήσεις και τη δημοσιογραφία.

 • Απολαύστε ένα απαράμιλλο φάσμα επαφών με πολιτιστικά ιδρύματα, βιβλιοθήκες, διεθνείς εταιρείες και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: European Studies: Spanish Pathway with a Year Abroad, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Έτος 2

Έτος 3

Θα περάσετε το τρίτο έτος σπουδών σας στην Ισπανία σε ισπανικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπου θα πρέπει να παρακολουθήσετε 60 πιστωτικές μονάδες προαιρετικών μαθημάτων από το Διεθνές Πρόγραμμα.

Έτος 4

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους European Studies: Spanish Pathway with a Year Abroad BA (Hons) από King's College του Λονδίνου

25% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10%
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα μαθήματα A-level General Studies, Critical Thinking, Thinking Skills και Global Perspectives δεν γίνονται δεκτά από το King's ως ένα από τα A-level σας. Πρέπει να περιλαμβάνει ισπανικά με βαθμό Α (εκτός από τους υποψηφίους για το ab initio Spanish pathway).

Πρέπει να συνδυαστεί με δύο σκωτσέζικα Advanced Highers. Δεν υπολογίζουμε το Higher και το Advanced Higher στο ίδιο θέμα

Ab initio pathway: Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με 45 πιστωτικές μονάδες επιπέδου 3: Οι 33 πρέπει να προέρχονται από μονάδες που έχουν απονεμηθεί με διάκριση, ενώ οι υπόλοιπες μονάδες επιπέδου 3 πρέπει να είναι αξιοκρατικές. Τυπική διαδρομή: με 45 μονάδες επιπέδου 3: Οι 33 πρέπει να προέρχονται από μονάδες που έχουν απονεμηθεί με διάκριση, ενώ οι υπόλοιπες μονάδες επιπέδου 3 είναι αξιοκρατικές. Επιπλέον, ένα A-Level ή ισοδύναμο προσόν στην ισπανική γλώσσα με βαθμό Α. Εάν πληροίτε αυτές τις απαιτήσεις βαθμού αλλά δεν έχετε ακαδημαϊκές σπουδές στην ισπανική γλώσσα, το Diploma de Español (Nivel Superior - B2) μπορεί να γίνει δεκτό ως απόδειξη της επάρκειας, εφόσον έχει γίνει μέσω του Instituto Cervantes.

Πρέπει να συνδυαστεί με τρία Scottish Highers. Δεν υπολογίζουμε το Higher και το Advanced Higher στο ίδιο θέμα. Μονοπάτι Ab initio: AAB στο Higher σε μία συνεδρίαση και AB στο Advanced Higher. Τυπική διαδρομή: Εάν πληροίτε αυτές τις βαθμολογικές απαιτήσεις, αλλά δεν έχετε ακαδημαϊκές σπουδές ισπανικών, το Diploma de Español (Nivel Superior - B2) μπορεί να γίνει δεκτό ως απόδειξη της επάρκειας των ισπανικών, εφόσον το αποκτήσατε μέσω του Instituto Cervantes.

Διαδρομή Ab initio: Να περάσετε το IB Diploma με σύνολο τουλάχιστον 35 βαθμών, με τρία μαθήματα ανώτερου επιπέδου στο 665. Τυπική διαδρομή: με τρία μαθήματα ανώτερου επιπέδου με βαθμό 665, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού 6 στα ισπανικά. Σημειώστε ότι η συνολική βαθμολογία των 35 βαθμών περιλαμβάνει το TOK/EE. Εάν πληροίτε αυτές τις απαιτήσεις βαθμολογίας, αλλά δεν έχετε ακαδημαϊκές σπουδές στα ισπανικά, το Diploma de Español (Nivel Superior - B2) μπορεί να γίνει δεκτό ως απόδειξη της επάρκειας των ισπανικών, εφόσον έχει αποκτηθεί μέσω του Instituto Cervantes.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο BTEC, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό μας ενημερωτικό δελτίο.

Πρέπει να περιλαμβάνει ισπανικά (εκτός από τους υποψηφίους για το ab initio Spanish pathway).

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το King's δεν δέχεται τις παγκόσμιες προοπτικές ως ένα από τα κύρια μαθήματα του Pre-U. Θα ληφθούν υπόψη συνδυασμοί κύριων μαθημάτων Pre-U και άλλων προσόντων (όπως A-levels). Μονοπάτι Ab initio: D3 D3 M2 Τυπική διαδρομή: D3 D3 M2, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού D3 στα ισπανικά. Εάν πληροίτε αυτές τις απαιτήσεις βαθμολογίας, αλλά δεν έχετε ακαδημαϊκές σπουδές στα ισπανικά, το Diploma de Español (Nivel Superior - B2) μπορεί να γίνει δεκτό ως απόδειξη της επάρκειας των ισπανικών, εφόσον έχει αποκτηθεί μέσω του Instituto Cervantes.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7,0 συνολικά με ελάχιστο 6,5 σε κάθε δεξιότητα
PTE Academic 69 συνολικά με ελάχιστο 62 σε κάθε δεξιότητα
TOEFL (iBT) 100 συνολικά με ελάχιστο 25 στη γραφή και 23 σε καθεμία από τις άλλες δεξιότητες
Cambridge English Advanced 185 συνολικά με ελάχιστο 176 σε κάθε δεξιότητα
Cambridge English Proficiency 185 συνολικά με ελάχιστο 176 σε κάθε δεξιότητα
Trinity ISE Επίπεδο III (ISEIII) με άριστα σε κάθε δεξιότητα
Institution's Own Test Να περάσει το πρόγραμμα προ-εργασίας του King's Pre-Sessional για την αγγλική γλώσσα με βαθμό 7

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEuropean Studies: Spanish Pathway with a Year Abroad, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ευρωπαϊκές Σπουδές: Ισπανικά με ένα έτος στο εξωτερικό BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Για τα διεθνή δίδακτρα και πληροφορίες, ανατρέξτε στις λεπτομέρειες των μαθημάτων στο ηλεκτρονικό μας ενημερωτικό δελτίο: https://www.kcl.ac.uk/study/undergraduate/index

Τα αναφερόμενα τέλη αφορούν την εγγραφή για τον προσεχή Σεπτέμβριο. Εάν υποβάλλετε αίτηση για αναβολή εγγραφής, για έναρξη τον επόμενο Σεπτέμβριο, τα δίδακτρα ενδέχεται να αλλάξουν.

Όλοι οι διεθνείς υποψήφιοι για προπτυχιακά προγράμματα πρέπει να καταβάλουν προκαταβολή ύψους 2.000 λιρών έναντι των διδάκτρων του πρώτου έτους. Η προκαταβολή αυτή καταβάλλεται όταν αποδέχεστε οριστικά την άνευ όρων προσφορά να σπουδάσετε μαζί μας, και θα συμψηφιστεί με τα δίδακτρα όταν ενταχθείτε στο King's.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του King's College του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 37 πανεμιστημιακών κατατάξεων του King's College του Λονδίνου

Σχετικά με το King's College του Λονδίνου

Το King's College London (KCL) ιδρύθηκε το 1892 και βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου. Οι ξένοι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν το International Foundation του KCL, ένα μονοετές πρόγραμμα σπουδών που αποσκοπεί στη βελτίωση των γνώσεών σας σε ένα συγκεκριμένο θέμα, παράλληλα με τη βελτίωση των αγγλικών σας σε ένα επίπεδο στο οποίο αισθάνεστε άνετα. Η διάσημη πόλη του Λονδίνου προσφέρει αναρίθμητα πλεονεκτήματα στους νέους φοιτητές, όπως περισσότερες ευκαιρίες εργασίας, αξιόπιστες και εκτεταμένες δημόσιες συγκοινωνίες και άφθονες επιλογές διασκέδασης.

Λίστα με 117 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του King's College του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του King's College του Λονδίνου

 • King’s College London | A day in the life of a postgraduate student
 • King’s & London
 • Study at King’s: experiences that resonate
 • The Dickson Poon School of Law: The Student Experience
 • Student advice – London on a budget
 • Student nurses tell us about their experience at King's College Hospital

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ουγγρικές και ανατολικοευρωπαϊκές σπουδές (4 έτη) BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
66% 5% 0% £23300 177 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ουκρανικές και ανατολικοευρωπαϊκές σπουδές (4 έτη) BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
66% 5% 0% £23300 171 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τσεχικές (με σλοβακικές) και ανατολικοευρωπαϊκές σπουδές (4 έτη) BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
66% 5% 0% £23300 171 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ευρωπαϊκές Σπουδές με Ισπανικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
87% 0% 10% £14020 89 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σερβικές/Κροατικές και Ανατολικοευρωπαϊκές Σπουδές (4 έτη) BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
66% 5% 0% £23300 171 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες ευρωπαϊκές σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
82% 0% 10% £20000 140 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ρουμανικές και ανατολικοευρωπαϊκές σπουδές (4 έτη) BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
66% 5% 0% £23300 171 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική, κοινωνιολογία και ανατολικοευρωπαϊκές σπουδές με ένα έτος στο εξωτερικό BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
75% 0% 0% £23300 178 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βουλγαρικές και Ανατολικοευρωπαϊκές Σπουδές (4 έτη) BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
66% 5% 0% £23300 171 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική, κοινωνιολογία και ανατολικοευρωπαϊκές σπουδές BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
75% 0% 0% £23300 178 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης