Heart of Worcestershire College
Πληροφορική (Ανάπτυξη εφαρμογών) HND
Heart of Worcestershire College - Heart of Worcestershire College

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27334 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23230 - £32967 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πλήρες πρόγραμμα σπουδών HND in Computing (App Development) είναι ένα πρόγραμμα σπουδών πληροφορικής που ειδικεύεται στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών.

Έχει σχεδιαστεί για να σας εφοδιάσει με τις γνώσεις, την κατανόηση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στην τρέχουσα και μελλοντική απασχόληση σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο της πληροφορικής. Θα αποκτήσετε βασικές δεξιότητες στο σχεδιασμό δικτύων, την αρχιτεκτονική υπολογιστών, την ανάπτυξη λογισμικού και συστημάτων, το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την ασφάλεια συστημάτων, καθώς και την επαγγελματική ανάπτυξη στο επίπεδο 4, προτού επιλέξετε εξειδικευμένα μαθήματα επιλογής στο επίπεδο 5 για να αυξήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στον προγραμματισμό, την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών, τις τεχνολογίες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας χρησιμοποιώντας μια σειρά από εξειδικευμένες γλώσσες προγραμματισμού και σεναρίων.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου σας έτους θα αναλάβετε επίσης ένα ατομικό σχέδιο εργασίας σε συνεργασία με έναν πραγματικό πελάτη, ενώ οι δεξιότητες απασχολησιμότητας αναπτύσσονται μέσω της εργασιακής εμπειρίας και των δεσμών με τους εταίρους μας στον τομέα της απασχόλησης.

Οι συνεδρίες της τάξης θα συμπληρώνονται από ανεξάρτητη, αυτοκατευθυνόμενη μάθηση με τη χρήση ενός Εικονικού Περιβάλλοντος Μάθησης (Moodle).

Η πλήρης φοίτηση είναι δεκαπέντε ώρες την εβδομάδα, σε δύο εξάμηνα, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου διδασκαλίας. Αναμένεται ότι για κάθε ώρα που δαπανάται στην αίθουσα διδασκαλίας, η αντίστοιχη ώρα αφιερώνεται σε ανεξάρτητη, αυτοκατευθυνόμενη μάθηση εκτός των ωρών επαφής.

Η διδασκαλία των ενοτήτων θα γίνεται με τη χρήση ποικίλων τρόπων διδασκαλίας και μάθησης: επίσημες διδακτικές συνεδρίες, κατευθυνόμενη μάθηση, συζητήσεις και σεμινάρια υπό την καθοδήγηση του καθηγητή, πρακτικά εργαστήρια με τους φοιτητές να εργάζονται ατομικά ή/και σε ομάδες ανάλογα με τις ανάγκες και τις μαθησιακές τους προτιμήσεις. Η παράδοση του μαθήματος μπορεί να είναι ένας συνδυασμός διαδικτυακής και δια ζώσης παράδοσης, εάν απαιτείται.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Computing (App Development), HND θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Έτος 2

Οι ενότητες θα αξιολογούνται με διάφορες μεθόδους: εκθέσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις, πρακτικά εργαστήρια, ακαδημαϊκά δοκίμια, προβολές και χαρτοφυλάκια αποδεικτικών στοιχείων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικές μέθοδοι αξιολόγησης, όπου ενδείκνυται.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

80 UCAS points or equivalent: - BTEC Level 3 Diploma or equivalent in a Computing related field - GCE A levels in more than one subject, grade C or higher – preferably demonstrating strong performance in a relevant subject. - Access to a Higher Education Certificate awarded by an approved Further Education institution - Related work experience - International equivalent of the above Learners are expected to be able to demonstrate English language comprehension at a level equivalent to IELTS 5.5 to be able to study BTEC Higher Nationals. The College has a commitment to widening participation in Higher Education, and will therefore give careful consideration to prior experiential learning, non-traditional qualifications and qualifications obtained outside of the United Kingdom.

Απαιτήσεις προσόντων

Επικοινωνήστε με την ομάδα υποδοχής φοιτητών HE για περισσότερες πληροφορίες [email protected]

Το Heart of Worcestershire College προσφέρει υποτροφίες HE ύψους έως και 1500 λιρών το καθένα σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές HE πλήρους φοίτησης. Η χρηματοδότηση θα καταβληθεί σε 3 δόσεις τον Νοέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Μάιο. Εάν υποβάλλετε αίτηση για το πρώτο έτος της πρώτης σας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputing (App Development), HND, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Πληροφορική (Ανάπτυξη εφαρμογών) HND

Αγγλία £8000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £8000 έτος 1
Σκωτία £8000 έτος 1
Ουαλία £8000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Heart of Worcestershire College

Το Heart of Worcestershire College είναι ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα που είναι αφιερωμένο κυρίως στην παροχή επαγγελματικών, τεχνικών και επαγγελματικών μαθημάτων. Το κολλέγιο πραγματοποιεί τα προγράμματά του σε τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το Worcester, το Redditch, το Bromsgrove και το Malvern.

Λίστα με 14 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Heart of Worcestershire College - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Worcester Campus - Deansway
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Cloud Computing HND Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- 15% 10% £13500 130 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
CertHE Επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά (πληροφορική) (STEM) CertHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- 40% 30% £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική HND Weymouth College
(Weymouth College)
- 10% 55% £5750 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική και ανάπτυξη συστημάτων HNC Farnborough College of Technology
(Farnborough College of Technology)
- 30% 0% £7500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική HND Grŵp NPTC Group
(Grŵp NPTC Group)
83% - 20% - 131 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική και ασφάλεια υπολογιστών HND West Herts College
(West Herts College)
- 10% 5% - 70 Γουότφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική HNC Shrewsbury Colleges Group
(Shrewsbury Colleges Group)
- 10% 15% - - Σρούζμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Ασφάλεια) HND Heart of Worcestershire College
(Heart of Worcestershire College)
93% - 25% - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική HND Wigan and Leigh College
(Wigan and Leigh College)
- 15% 20% - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική και ανάπτυξη συστημάτων HND East Sussex College
(East Sussex College)
- - 20% £7500 - Ίστμπουρν Oncampus πλήρους απασχόλησης