Harper Adams University
Μηχανική αυτοκινήτων (με πρακτική άσκηση) MEng (Hons)
Harper Adams University - Πανεπιστήμιο Harper Adams

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 305 αποφοίτους Automotive Engineering (with Placement) MEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γεωργία από το Πανεπιστήμιο Harper Adams για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γεωργία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
91 /100
305 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Γεωργία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γεωργία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26500 £24500 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23500 - £30000 £20000 - £29500 £21500 - £37500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Γεωργία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27504 £26324 £30497
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23465 - £31176 £20738 - £33161 £24072 - £38621

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημα

Η μηχανική αυτοκινήτων είναι ένας δυναμικός και αναπτυσσόμενος κλάδος της μηχανικής που καλείται να αναπτύξει αποδοτικά, ασφαλή και περιβαλλοντικά βιώσιμα οχήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός αυξανόμενου και πιο κινητικού παγκόσμιου πληθυσμού.

Το μάθημά μας καλύπτει το εύρος των τεχνολογιών και των εφαρμογών των οχημάτων με πρόσθετη εστίαση στον τομέα των οχημάτων εκτός δρόμου, ο οποίος κυμαίνεται από τα αθλητικά οχήματα κοινής ωφέλειας, τον εξοπλισμό κατασκευών και τα αμυντικά οχήματα, καθένα από τα οποία δημιουργεί περαιτέρω προκλήσεις για τον μηχανικό αυτοκινήτων.

Οι σπουδαστές θα μάθουν για τα συστήματα και τις τεχνολογίες των οχημάτων εντός δρόμου, ενώ εξειδικευμένες ενότητες θα προετοιμάσουν τους μηχανικούς μας για τις πρόσθετες προκλήσεις του τομέα των οχημάτων εκτός δρόμου. Θα αναπτύξετε τις γνώσεις σας και τις δεξιότητές σας ως μηχανικοί μέσω ενοτήτων με βάση το πλαίσιο και χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, όπως η αίθουσα εδάφους, η πίστα εκτός δρόμου, το εργαστήριο εφαρμοσμένης μηχανικής και τα εργαστήρια. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα οχημάτων εντός και εκτός δρόμου που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι σπουδαστές στο πλαίσιο εργασιών και υπάρχουν επίσης ευκαιρίες να συμμετάσχουν στην έρευνα αιχμής σε αυτόνομα και συνδεδεμένα οχήματα με το Hands Free Farm της Harper Adams.

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για να εφαρμόσετε τη μάθησή σας στην πράξη - θα είστε μέλος μιας ομάδας μηχανικών από την πρώτη μέρα που θα ασχοληθείτε με σενάρια και έργα πραγματικού κόσμου. Η αξιολόγηση περιλαμβάνει συνήθως ζωντανά βιομηχανικά έργα, δημιουργία και παρουσίαση νέων προϊόντων, δημιουργικά χαρτοφυλάκια και εφαρμογή εξειδικευμένων εργαλείων και τεχνικών μηχανικής.

Με την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου έτους πρακτικής άσκησης στη βιομηχανία, θα προετοιμαστείτε για τη μελλοντική σας καριέρα χρησιμοποιώντας προσωπικές, τεχνικές και επαγγελματικές δεξιότητες που οι εργοδότες έχουν προσδιορίσει μαζί μας ως κρίσιμες για την απασχολησιμότητα των αποφοίτων σας σε ρόλους όπως η έρευνα, ο σχεδιασμός και η δοκιμή της επόμενης γενιάς οχημάτων και συστημάτων οχημάτων.

Νέο πρόγραμμα για το 2023

Πρόκειται για ένα από μια σειρά προπτυχιακών μαθημάτων της Harper Adams, τα οποία έχουν ανανεώσει το πρόγραμμα σπουδών τους, ώστε να εξασφαλίσουν το καλύτερο περιεχόμενο και την καλύτερη εμπειρία για τους φοιτητές και να προσφέρουν άριστους αποφοίτους στη βιομηχανία.

Τα μαθήματα μηχανικής του Πανεπιστημίου Harper Adams είναι διαπιστευμένα από το Ίδρυμα Γεωργικών Μηχανικών, για λογαριασμό του Συμβουλίου Μηχανικών.

Διάρκεια

5.έτη (πλήρης φοίτηση), συμπεριλαμβανομένης μιας ετήσιας πρακτικής άσκησης. Ένα τετραετές πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για υποψηφίους με τουλάχιστον διετή σχετική εργασιακή εμπειρία πλήρους απασχόλησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή αυτή, επικοινωνήστε με τους εισακτέους.

Καριέρα

Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι εξαιρετικές. Οι απόφοιτοί μας είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι για τις τεχνικές τους γνώσεις και δεξιότητες, αλλά και για τις κοινωνικές τους δεξιότητες, που είναι απαραίτητες σε ένα σύγχρονο μηχανολογικό περιβάλλον. Οι σπουδαστές MEng συνήθως εργάζονται σε θέσεις σχεδιασμού, ανάπτυξης και τεχνικού ειδικού/συμβούλου, διευθύνοντας ομάδες μηχανικών, παρέχοντας τεχνική ή ανώτερη διοικητική ηγεσία, ή ξεκινούν τις δικές τους επιχειρήσεις. Παλαιότεροι σπουδαστές έχουν βρει δουλειά σε πολυεθνικούς κατασκευαστές, όπως οι Jaguar Land Rover, JCB, Caterpillar και BAE Systems, σε υπηρεσίες υποστήριξης μηχανικών, όπως η HORIBA MIRA και η Prodrive, αλλά και σε μικρές εξειδικευμένες εταιρείες, όπως η Supacat, η Niftylift και η Rail-Ability.

Διαπιστευμένο από το Institution of Agricultural Engineers (IAgrE) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Automotive Engineering (with Placement) MEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Harper Adams

18% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
14% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
12% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
11% Επαγγέλματα πωλήσεων
9% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
7% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
4% Διοικητικά επαγγέλματα
3% Στοιχειώδη επαγγέλματα
3% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
3% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Γεωργία

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAutomotive Engineering (with Placement), MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μηχανική αυτοκινήτων (με πρακτική άσκηση) MEng (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £13250 έτος 1
Διεθνή £13250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Αυτό το 5ετές πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 4 χρόνια στην πανεπιστημιούπολη με κόστος £9250 ανά έτος με μια πρακτική άσκηση στο έτος 3 που κοστίζει £1850 (Τα δίδακτρα για τους διεθνείς φοιτητές είναι £13,250 ανά έτος με μια πρακτική άσκηση στο έτος 3 που κοστίζει £3,500)

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Harper Adams στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 9 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Harper Adams

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Harper Adams

Το Harper Adams University (HAUC) ιδρύθηκε το 1901 και βρίσκεται στην εξωτερική περιοχή του Edgmond της Αγγλίας. Οι φοιτητές του HAUC έχουν πρόσβαση στα υπερσύγχρονα εργαστήριά τους και σε αυτό που ονομάζουν "Invention Hub" - ένα μέρος όπου οι επιδέξιοι φοιτητές μπορούν να ζωντανέψουν τις ιδέες τους. Με την πρακτική άσκηση στην εργασία να αποτελεί συστατικό στοιχείο κάθε μαθήματος σε αυτό το πανεπιστήμιο, οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να αποκτήσουν πρακτικές, πρακτικές γνώσεις που θα συνοδεύουν τη μάθηση στην τάξη εδώ.

Λίστα με 57 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Harper Adams - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Harper Adams

προπτυχιακοί φοιτητές:
2805
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
280
:
3085
  • Student Life - Behind the Scenes
  • What's it like to study at Harper Adams University as an international student?
  • Studying at Harper as a student from the USA
  • Student to graduate with first-class honours after joining uni through Clearing

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Automotive Engineering MEng Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
73% 0% 25% £15860 £16655 125 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υλικά αυτοκινήτου MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων με πρακτική άσκηση MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- 10% 15% £21470 £23615 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Automotive Engineering MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
74% 6% 35% £12600 115 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υλικά αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
97% 15% 10% £27250 168 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων (με πρακτική άσκηση) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
91% 0% 5% £13250 137 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Automotive Engineering MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
97% 15% 10% £27250 168 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- 10% 15% £21470 £23615 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
85% 0% 5% - 182 Κόβεντρι Oncampus πλήρους απασχόλησης